Haftamıza saat 16:38’de Kova burcunda oluşan bir yeniayla başlıyoruz. Bu yeniay grupsal, sosyal çevremizle ilgili konu ve olayları hızlandırabilir. Geleceğimize, ideallerimize yönelik işlerimiz için harekete geçebiliriz. Çarşamba günü hem ilişkilerimizde, hem de parasal konularda şanslı etkiler altındayız. 14 şubat sevgililer gününde hareketli, eğlenceli, keyfimize düşkün etkiler altında olacağız. İletişimimizde özgün, sosyal yönler ortaya çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; değişken, kararsız, kaygılı, zeki, uyumsuz ve düzenli bir insansınız. Başkalarının sorunlarına karşı kayıtsız olmanıza rağmen, kendiniz bir zorlukla karşılaştığınızda fazla kaygılanıyor ve çevrenizden destek bekliyorsunuz. Bu sene, hayatınızda önemli yenilenmeler oluşabilir. Maddi konularda şansınız yüksek.




Koç Burcu: Yeniay sosyal çevre hareketlerinizi hızlandırabilir. Kariyerinizde ilerlemek için size yardımı dokunacak olan insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Daha fazla sosyal olmalı, sosyal etkinliklerde bulunmalısınız. Geleceğiniz adına önemli kararlar alabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün oluşan Yeniay, kariyer hayatınızda önemli başlangıçları ve yenilikleri karşınıza getirecek. Yeni bir işe başlamak, kariyer kararları almak, yeni projelere başlamak adına bu yeniaydan faydalanmalısınız.




İkizler Burcu: Yeniay sizin seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, hukuk, medya alanlarınızda gerçekleşiyor. Eğer bu alanlardan birinde bir işiniz varsa bu konuların daha fazla öne çıktığını görebilirsiniz. Yine önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Yeniay, ortaklaşa para alanlarınızda önemli kararları ve başlangıçları karşınıza getirebilir. Stopajla, vergiyle, krediyle, banka işlemleriyle ilgili her tür konudaki önemli adımlarınızı bu Yeniay sonrası atmaya özen gösterin.




Aslan Burcu: Bugün ilişkiler alanınızda güzel bir Yeniay oluşuyor. Bu Yeniay ile beraber özel hayatınız veya ortaklaşa işlerinizde istediğiniz kararları oluşturacağınız ve bu kararları uygulayacağınız bir döneme giriyorsunuz.




Başak Burcu: Yeniay, iş konularında yeni kararları ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Yeni bir işe başvurmak, işinizde yenilikler yapmak, patronlarınızdan terfi almak, yeni bir projeye başlamak önem kazanabilir. Sağlığınızla ilgili alacağınız kararları uygulayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bu Yeniayla beraber sanatsal işleriniz, yaratıcılık gerektiren alandaki tüm işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Yine aşk hayatınızla ilgili karar vermek istediğiniz konular ve çocuğunuzun hayatıyla ilgili meselelerde önemli kararlar devreye girebilir.




Akrep Burcu: Yeniay ev, aile, yuva alanlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı destekliyor. Emlak alım, satım, kiralama, gayrimenkul, yerleşimle ilgili konular varsa, bu konularda harekete geçmek için uygun bir dönem içindesiniz.




Yay Burcu: Bugün oluşan Yeniay, yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin hayatıyla ilgili konu ve olayları hızlandırabilir. İletişim, satış, reklam, pazarlama alanlarında paraya dayalı birtakım işleriniz varsa yeni kararlar için adım atabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Parayla ilgili konularda yeni adımlar atabilir, kararlar alabilir, ticari adımlarınızı başlatabilirsiniz. Kendinizi mutlu, şanslı, iyimser, coşkulu hissedeceksiniz. Kariyerinizde güzel bir iş teklifi kendinizi çok iyi hissettirebilir.




Kova Burcu: Bugün sizin burcunuzda oluşan Yeniay, sizi destekliyor. Uzun zamandır beklediğiniz girişimleri bu tarihten sonra başlatmak, sizin adınıza çok önemli olacak. Fiziki sağlığınızla ilgili değişimleri yine bu dönemde başlatabilirsiniz.




Balık Burcu: Yeniay, diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Bu Yeniay’ı sadece kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak, bilinçaltı düzenlemeleri yapmak ve psikolojik yardımlar almak için kullanabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR