Bugün sabahtan öğlene kadar Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Ay öğlen saatlerine kadar boşlukta olacağından önemli işlerden kaçınalım. Öğleden sonra Ay’ın Koç burcuna geçmesiyle beraber hızlı enerjiler devreye giriyor. Huzursuzluklara, gerginliklere dikkat etmeliyiz. Baş ağrıları öne çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, uyumlu, misafirperver, sanatçı ruhlu, organizasyon konularında kabiliyetli bir insansınız. Kendinizi yazarak ifade etmeye eğiliminiz var. İş hayatınızda gelgitleriniz ve karmaşalarınız olabilir. Bu sene, yaratıcılığınız yüksek olacak. İlişkilerinizden yana şanslısınız.




Koç Burcu: Bugün, kişisel isteklerinizin ön planda olacağı, kafanıza göre davranacağınız bir gün olabilir. Değişimleri kolay karşılayacak, hareketli ve farklı yönlerinizi hayatınızda öne çıkartacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün seyahatlere, eğitime veya geleceğinizi ilgilendiren iş alanlarınıza dayalı konularda her zamanki kararlarınızdan farklı kararlar alabilir, heyecan duygunuzu arttıracak işler peşinden koşabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün arkadaşlarınız yanında veya sosyal çevrenizde oldukça farklı, değişken ve özgür etkiler altında olacaksınız. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar gününüze eşlik edebilir.




Yengeç Burcu: Bugün, yerinizde duramayacaksınız. Daha fazla göz önünde olmak, dolaşmak veya varsa işlerinizin üzerine eğilmek gibi etkileriniz yüksek olacak. Yapmak istediklerinize odaklanabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün uzak çevre alanlarınızda oldukça keyifli etkilere sahip olacaksınız. Dış ortamlar ve insanlar ilginizi daha fazla çekecek. Organize etmeniz gereken işlerinizi çaba sarfetmeden rahatlıkla yapabilirsiniz.




Başak Burcu: Size heyecan veren konulara karşı harcamalarınız fazla olabilir, belki de kendinizi şımartmak isteyeceksiniz. İş alanlarınızda parasal konulara bakışınız mütevazı olacak ve çalışmalarınız karşılığını göreceksiniz.




Terazi Burcu: Kendinizi eğlenceli ortamlarda bulunacak, flörtöz tavırlar sergileyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla beraber güzel organizasyonlar aranızdaki buzları ve soğumaları eritmek için uygun olacak.




Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızda hızlı, sıkılgan ve biraz da başkalarını düşünmeden hareket etmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle beraber yapacağınız organizasyon ve geziler sizi ve gergin yapınızı rahatlatabilir.




Yay Burcu: Eğlenceli yönleriniz ön planda olacak ve kendiniz için para harcamaya yönelebilirsiniz. Sorumlulukla yaklaştığınız yakın çevre işlerinizi ve ilişkilerinizi iyi organize etmeyi bugün unutmayın.




Oğlak Burcu: Ev hayatınızda duygusal anlamda kendinizi şanslı göreceksiniz. ama ailenize karşı davranışlarınız iniş çıkışlı olabilir. İhtiyaçlarınızdan daha çok gereksiz bir sürü ıvır zıvır almaya yatkın olacaksınız.




Kova Burcu: Bugün, yakın çevrenizle beraber planlar yapabilirsiniz. Kafanızdan geçen planları hayatınıza aktarmak kolay olacak. Beklentilerinizi her konuda düşük tuttuğunuz zaman kazanıyorsunuz.




Balık Burcu: Beklenmedik parasal getiriler ve kazançlar bu haftabaşı söz konusu olabilir. Hayatınıza yön verirken, küçük detayları gözden kaçırmayın ve enerjinizi dikkatli ve kontrollü kullanın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR