Bugün ve yarın gece saatlerine kadar Ay İkizler Burcunda dolaşıyor; Ay İkizler burcunda iken daha konuşkan ve daha hareketli oluruz. Davranışlarımızda bir tutarsızlık olabilir. Bu durum çabuk karar değiştirmemize de yol açabilir. İnsanlarla iletişim halinde olmak, satış, reklam, pazarlama, tanıtım işlerimizin üzerine düşmek için uygun günlerdeyiz. Bugün duygusal olarak işlerimizde sorumluluklarımız bizi sıkabilir ve tatmin olmakta zorlanabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; kibar, nazik, hassas, gizemi seven, sır saklayan, iyimser, keyifli bir insansınız. Sezgileriniz çok güçlü ve onları kullanmasını biliyorsunuz. Etrafınıza karşı rahat tavırlarınız, nazik duruşunuz çevrenizdekileri etkiliyor yalnız bazen gereksiz alınganlık ve küskünlükler yaşıyorsunuz. Bu sene, aile hayatınızda şansınız yüksek olacak.

Koç Burcu: Arkadaşlarınızla telefon trafiği, buluşmalar, işleri kısa yoldan halletmeler hayatınızda etkili olacak. Özel hayatınızda sorunlarınız varsa bugün başkalarının hayatı içinde olmak sizi rahatlabilir. Fikirleriniz konusunda biraz daha güvene ihtiyacınız var.

Boğa Burcu: Çalışmak zorundaysanız, bugün yapacağınız işlerden tatmin sağlamakta zorlanabilirsiniz. Maddi konularda çok çabuk moraliniz bozuluyor. Çalışmıyorsanız, kalabalık ortamlar ve yerler sizi harekete geçirecek,

İkizler Burcu: Heyecanlanacağınız ve harekete geçtiğiniz konularda sonuçlar alacağınız, güzel gelişmeler kulağınıza gelebilir. Uzak çevre akrabalarınızla iletişiminiz bol olabilir veya bir seyahat planlanması yapılabilir. Özel hayatınızda çabuk demoralize olabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Haftanın kalan günlerine iyi hazırlanmak için sizi güçlendirecek ve enerjinizi yerine getirecek sakin ve huzurlu ortamları tercih etmelisiniz. İş sorumluluklarınızı gözünüzde büyütmeyin.

Aslan Burcu: Para konusunda şartlar sizin elinizde olmayabilir, duygusal olarak kolay kanmalara açıksınız. Oldukça hareketli ve sizi mutlu edecek bir gün geçireceksiniz, sevdiğiniz insandan toplum içinde alacağınız destek, yüksek olacak.

Başak Burcu: Bugün iş alanlarınız aktif olacak. Çalışmıyorsanız, eşinizin ailesiyle bir arada vakit geçirebilir, onların isteklerine yönelik bir gün geçirebilirsiniz. Kafanız hep bir şeyle meşgul ve aile hayatınızın sorumlulukları sizi bunaltıyor.

Terazi Burcu: Gezmek, dolaşmak, yeni yerler keşfetmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle vaktinizi harcamalısnız. Seyahate gidecekseniz olumsuzlukları kafanıza çok takmayın. Kendi kendinizi aşağıya çekme etkiniz bugün yüksek çalışıyor.


Akrep Burcu: Duygularınızı psikolojik olarak analiz etmekten keyif alabilir ve bir takım sonuçlara ulaşabilirsiniz. Aile hayatınızda yapılması gereken işlerinizi kolay halledeceksiniz. Maddi konularda kafanıza takılan olumsuzluklar olabilir.

Yay Burcu: Bugün, sevdiğiniz insanla, partnerinizle vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz yalnız bazı konularda birbirinizi desteklemediğinizi göreceksiniz. Yakın çevrenizle yapacağınız bazı planlar gününüzü hareketlendirebilir.

Oğlak Burcu: Bugün, tamamlanması gereken işleriniz üzerine yoğunlaşabilir, işlerinizi tamamladıkça kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Maddi konularda önemli konuşmalarınız olabilir. İş hayatınızda keyfinizi bozan etkenleri bugün göz ardı etmelisiniz.

Kova Burcu: Bugün,oldukça hareketli, aşk dolu, romantizm dolu bir gün geçireceksiniz. Bir yandan da çevre sorumluluklarınız sizi kısıtlayabilir. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz yoğun olacak, sıkıntılarınızı onunla paylaşacaksınız.

Balık Burcu: Bugün , eviniz ve aileniz sizin için önemli olacak. Dinlenmek, keyif yapmak, evinizde misafir ağırlamak sizin için etkili olabilir yalnız iş sorumluluklarınızı iyi organize etmelisiniz. Bir şeyler yazmak, karalamak, ruhunuza vakit ayırmak isteyebilirsiniz.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR