Bugün, güneş balık burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğimizde hassas, şefkatli, romantik ve düşünceli taraflarımızı ortaya çıkarabilir. Kendimizden çok başkalarını düşünmeye meyilli olabilir, kararsızlıklar yaşayabiliriz. Aşağıdaki yorumlar güneşin balık burcunda hangi alanlarınızı etkileyeceğine dair yazılmıştır. Lütfen yükselen burcunuzu da okuyun.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; temiz, çekingen, sanata düşkün, hayalperest bir insansınız. Edebiyat, sanat ve müziği çok seviyorsunuz ama ticari ve maddi yeteneklerinizi de geliştirmeye çalışmalısınız. Sevdiğiniz işi yapmak sizin için önemli. Özel yaşantınızda kendinize daha fazla güvenmelisiniz. Bu sene, özel hayatınız ve ilişkilerinize odaklanacaksınız. İletişimsel işleriniz hızlanıyor.




Koç Burcu: Kişisel girişimleriniz adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Bu dönem enerjiniz düşük çalışacağından sağlığınıza dikkat etmeli, arkanızdan dönecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız.




Boğa Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde, organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermeye başlayacaksınız. Geleceğe yönelik planlarınız devreye girebilir, sosyalliğiniz artacak.




İkizler Burcu: Kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi başkalarına yardım ederek, işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz.




Yengeç Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Şartların sizin lehinizde olacağı güzel bir ay sizleri bekliyor olacak.




Aslan Burcu: Ortaklaşa para konuları, banka işlemleri, borç, kredi, faiz, vergi, nafaka, miras alanlarınızda kimliğinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Eşinizin veya sevgilinizin maddi durumuyla ilgili konular gündeminizde olacak.




Başak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Veya ortaklı işleriniz varsa, ortaklarınızın hayatı ve düşünceleri daha ön planda olacak.




Terazi Burcu: Kimliğinizi iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular yine bu ay gündeminizde olacak. Başkaları için uğraşacak, iş yükünü omuzlarınızda hissedeceksiniz.




Akrep Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Hayatı keyifli yönleriyle algılayabilir, yaratıcılık isteyen işlerde kendinizi gösterebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün itibarıyla aileniz herşeyden önemli olabilir veya iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek öne çıkabilir.




Oğlak Burcu: 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanında göstermeye başlıyorsunuz. Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılıkla uğraşanlar için aktif olacakları bir dönem başlıyor.




Kova Burcu: Kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlıyorsunuz. Bu ay içinde artık meyveleri toplamaya, kazancınızı arttırmaya başlamak önemli olacak.




Balık Burcu: Bugünden sonra düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR