Bugün oluşan merkür-uranüs sekstiliyle, farklı konu ve olaylar, teknikler önem kazanabilir. Önemli konuşma ve görüşmeler devrede olurken, her zamankinden daha farklı ve sıradışı işler ve oluşumlar daha fazla ilgimizi çekecek. Hayata karşı esnek olacağız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; becerikli, sevimli, uyumlu, konsantrasyonu yüksek, sıkılgan, meraklı bir insansınız. Çabuk sıkıldığınız için herşeyden kolay vazgeçme huyunuzu düzeltmelisiniz. Özel hayatınızda sebat ederseniz mutluluk sizden yana olacak. Bu sene, önemli iş anlaşmaları devrede olacak.

Koç Burcu: Bugün oldukça aktif, yoğun ve hareketli bir gün olacak. Sosyal ortamlarda bulunacağınız her tür planda orijinalliğinizi ortaya koyacaksınız. Birden fazla işle uğraşmak sizi mutlu edebilir.

Boğa Burcu: Ön sezileriniz sayesinde bugün hem iş alanlarınızda hem de kalabalık yerlerde oldukça önemli konuşma ve görüşmeler gündemde olabilir. Esnek olduğunuzda kazanacaksınız. Öğleden sonraysa özel hayatınıza gereken özeni göstermelisiniz.

İkizler Burcu: Gelecekle ilgili planlarınız adına harekete geçmek ve bir şeyler yapmak isteğiyle dolu olacaksınız. Grupsal işler, seyahat, eğitim alanlarınızda sosyal çevre desteğiniz üzerinizden eksik olmayacak.

Yengeç Burcu: Bugün kendinize yönelik hırslı taraflarınız bazı konularda acele kararlar almanız neden olabilir. İş alanlarınızda bugün esnek olacak, önemli ortak parasal görüşmelerde bulunacaksınız. Çalışmıyorsanız kalabalık yerlerde fikirlerinizle insanları etkileyebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün kendinize yönelik bir gün geçirme isteğiniz yoğun olacak. Özel hayatınızda ve ortaklaşa işlerinizde önemli görüşmeler ve konuşmalar içinde olacaksınız. Bir anlaşma gündeme gelebilir.

Başak Burcu: Bugün kendinizi bir çok konuda kopuk ve dağınık hissedebilirsiniz. İş alanlarınızda güzel görüşmeler ve anlaşmalar altında olabilirsiniz. Hayata ve yapacaklarınıza esnek yaklaşacaksınız.

Terazi Burcu: Bugün kendi isteklerinize odaklısınız. Özel hayatınızda şanslı etkileriniz yüksek. Yaratıcılığa ve üretkenliğe dayalı işlerde partnerle ilerlemek size daha kolay gelebilir. Sevdiklerinizle farklı birgün geçirebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün daha fazla evinize ve ailenize yönelmek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızda yapılması gerekenleri iyi tespit edecek ve kolay halletmenin yollarını bulacaksınız. Öğleden sonra hareketleniyorsunuz.

Yay Burcu: Düşündüklerinizle uyguladıklarınız bugün birbiriyle örtüşmeyebilir. İletişim, yaratıcılık ve sanata dayalı işleriniz varsa şansınız yüksek. Ayrıca yakın çevreniz aşk hayatınızda size yeni kapılar açabilir.

Oğlak Burcu: Herşey sizin lehinize gelişiyor sadece etrafınıza bakmanız, bazı güzellikleri farketmeniz gerekecek. Ailenize maddi konularda yardımlarınız bugün esnek olabilir. Bir gayrimenkul konuşması söz konusu olabilir.

Kova Burcu: İletişime dayalı işlerde şans sizden yana olacak. Fikirlerinizi karşı tarafa aktarabilir, istediğiniz koşulları sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle esnek bir iletişim haline girecek ve kısa geziler ve programlar içinde olacaksınız.

Balık Burcu: Yapamadıklarınızı gözünüzde büyütmekten kaçının. Geçmişi sorguladığınız bu dönemde bazı dedikodular önünüze gelebilir. Maddi konularda esnek ve rahat etkilerle dolu bir gün içindesiniz.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR