Bu Salı günü devreye giren venüs- satürn olumlu açısıyla, doğru ve güçlü ilişkilerle işlerimizde güzel ve kalıcı sonuçlara ulaşabiliriz. Maddi konularda ekonomik davranmak, ölçüyü kaçırmamak önemli olacak. Bu hafta ilişkilerimiz yoluyla kazançlı sonuçlar elde etmemiz mümkün.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; çekici, etkili, yaratıcı, akıllı, cesur bir insansınız.Yaşamda elde ettiğiniz şeyler hep büyük gayret ve çabalar sonucu edilmiştir. Çevrenizde güçlü bir etkiye sahipsiniz ve bu herkes tarafından dikkat çekiyor. Bu sene, çevre ilişkilerinizi etkili bir şekilde kullanacak, parasal işlerinizde kalıcı adımlar atacaksınız.

Koç Burcu: Sosyal çevrelerde kurduğunuz ilişkiler, seyahat, eğitim ve gelecek işlerinizde size yeşil ışık yakabilir. Düşünceleriniz ve ideallerinizin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz sağlamlaşıyor.

Boğa Burcu: Kariyerinizde güzel destekleriniz devreye giriyor. İş hayatınızda çok güzel anlaşmalar ve iş birlikleri karşınıza gelebilir. Parasal sorumluluklarınız size kazandıracak ve üstlerinizden olumlu tepkiler alacaksınız.

İkizler Burcu: Kafanızdaki planları aynen gerçekleştireceksiniz. Güzel bir seyahat fikri ve planı sevdiğiniz insanla aynı doğrultuda hareket etmenize sebep olacak. Bu hafta hem toplumsal konularda, hem de seyahate dayalı ilişkilerinizde güzel gelişmeler söz konusu.

Yengeç Burcu: İş hayatınızda sizi destekleyenler devreye girmeye başlıyor. İş hayatınızın sorumluluklarını maddi olarak etkili bir şekilde üstlenecek, yine iş hayatınız için gereken parasal desteği kolaylıkla sağlayacaksınız.

Aslan Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla kafanızdaki planları devreye sokabilir, ilişkiniz doğrultusunda isabetli kararlar alabilirsiniz. Bu konuşmalar, varsa çocuğunuzla ilgili konuları da içerebilir. Geleceğinizi şekillendirebilirsiniz.

Başak Burcu: Aile hayatınızda almanız gereken sorumluluklarınızı kolaylıkla organize edebilirsiniz. Yine bu sorumlulukların sizi daha iyi ve etkili bir insan haline getirmesi, iş hayatınızda da birtakım kalıcı ilişkiler kurmanız için size gereken gücü sağlayabilir.

Terazi Burcu: Sevdiğiniz insanla alacağınız güzel kararlar, aşk hayatınızda sizi sorumlu bir şekilde harekete geçirecek. İletime dayalı işlerinizde, eğlenceli ve güzel lişkilerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Sevginizin kalitesi ve gücü artacak.

Akrep Burcu: Mart ayında daha çok aşk hayatınıza veya varsa çocuklarınızın konu ve olaylarına odaklanacaksınız. Üstleneceğiniz parasal sorumluluklar, aile ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir. Bir ev işinizde sağlam kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Yay Burcu: Mart ayında aile hayatınıza ve yakın çevre konularınıza odaklanacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla kuracağınız güzel bağlantılar, hayati kararlarınızda sizi destekliyor. İlişkilerinizin size fayda sağladığını görecek ve kalıcı adımlarla ilerleyeceksiniz.

Oğlak Burcu: Geleceğinizi ilgilendiren işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Parasal konularda güçlü, sağlam, kalıcı ilişkiler içindesiniz. Başkalarının hayatıyla ilgili aldığınız sorumluluklar; elde ettikleriniz ve sahip olduklarınız kendinizi güçlü hissetmenize sebep olacak.

Kova Burcu: Sosyal ortamlardan göreceğiniz destekle uzun ve kalıcı bir işe adım atabilirsiniz. İlişkilerinizden fayda sağlayacaksınız. Özellikle yabancılarla yapacağınız bir iş, medya veya seyahat işi tam da bu dönemde devrede olacak.

Balık Burcu: Mart ayına geçmiş konu ve olaylara daha fazla vaktinizi harcayarak giriş yapacaksınız. İş hayatınızda bazı gizli ilişkilerinizin size fayda sağladığını göreceksiniz. Önemli görüşmeler, konuşmalar ve anlaşmalar içine girebilirsiniz.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR