Bu Pazar sorumluluklarımız bize ağır gelebilir. Hayatın bizi desteklemediğini düşünebilir, bazı sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabiliriz. Yine bugün Mars Yay burcuna geçecek, özgürlüğümüze düşkün ve düşünmeden hareket edeceğimiz bir sürece gireceğiz. Enerjimizi seyahat, eğitim, felsefe, dini konulara daha fazla harcamaya başlıyoruz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bu Pazar sorumluluklarımız bize ağır gelebilir. Hayatın bizi desteklemediğini düşünebilir, bazı sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabiliriz. Yine bugün Mars Yay burcuna geçecek, özgürlüğümüze düşkün ve düşünmeden hareket edeceğimiz bir sürece gireceğiz. Enerjimizi seyahat, eğitim, felsefe, dini konulara daha fazla harcamaya başlıyoruz.




Koç Burcu: Bugün itibarıyla istediğiniz konulara odaklanma, yabancı seyahatler, yabancı ortaklı işler üzerine düşme, eğitim alanlarınızı tamamlama, hukuksal işlerinize enerjinizi yönlendirme gibi etkiler altında olacaksınız.




Boğa Burcu: Bu Pazar itibarıyla, ortaklaşa gelirler evinizde hareketlenmeler yaşayacaksınız. Banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta alanında enerjinizi harcayacaksınız. Yine tehlikeli her tür aktivitelerden uzak durmalı ve acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.




İkizler Burcu: Evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklık alanlarınızda enerjinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir




Yengeç Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda hareketlenmeler görülebilir. Çalışma koşullarınızda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Yine bu dönem ateşli hastalıklara, karşı dikkatli olmalısınız.




Aslan Burcu: Mars sizin aşk, eğlence ve çocuk evinizde hareket etmeye başlayacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla ego savaşlarına ve ufak tefek sürtüşmelere açık olmalısınız.




Başak Burcu: Bugün itibarıyla aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla, aile bireyleriyle bir takım tartışmalar görülebilir, evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.




Terazi Burcu: İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artmaya başlıyor. Araba kullanırken veya yolculuk yaparken dikkatli olmanız gerekebilir.




Akrep Burcu: Mars sizin para evinizde hareket etmeye başlayacak. Paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak. Bir yandan özel hayatınıza dayalı harcamalarınızda gündeme gelebilir.




Yay Burcu: Bugün itibarıyla bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve isteksizlik, yerini daha sağlam bir enerjiye bırakacak. Fiziki gücünüze, kaza ve sakarlıklara karşı kendinize dikkat etmelisiniz. Düşünmeden hareket etmemeye çalışın.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla, kişisel alanlarınızda mücadeleleriniz ve zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız.




Kova Burcu: Arkadaşlarınız ve sosyal çevre alanlarınızda enerjinizi ortaya koymaya başlıyorsunuz. Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak.




Balık Burcu: Kariyer ve iş alanlarınızda enerjiniz öne çıkmaya başlıyor. Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR