09 mart 2016 03:54 te Balık burcunda tam Güneş Tutulması yaşayacağız. Bu tutulma daha çok Endonezya, Pasifik ve Güney Asya dan görülecek. Bir tutulma hangi bölgelerden veya ülkelerden görülüyorsa, o bölge veya ülkeler üzerinde değişimi gerçekleştirir.

Güneş tutulmaları kişisel olmaktan çok, daha fazla toplumsaldır. Önemli olayları, başlangıçları ve bitişleri hayatımıza taşır. Hayatımızda derin etkiler yaratır. Eğer kişisel haritalarımızda Güneş, Ay ve diğer Gezegenlerinizle birleşiyorsa, evine bağlı olarak büyük değişimleri ve dönüşümleri hayatımıza getirebilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; tatlı, neşeli, sezgili, duygusal, hayalgücü yüksek, sempatik bir insansınız. Duygularınızı zaman zaman kontrol etmeniz zor görünüyor. Çabuk galeyana geliyor, sonradan vazgeçiyorsunuz. Bu duygusal iniş çıkışlara özel hayatınızda dikkat etmeniz gerekiyor. Bu sene, hayatınızda çok önemli değişimler yaşayacaksınız. Esnek olmak size çok şey kazandırabilir.

Koç Burcu: Bu tutulma sizin kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Kontrolünüz dışında gelişecek şeylere karşı tedbirli olmalısınız. Hesapta olmayan, beklenmedik gelişmeler canınızı sıkabilir. Şartları zorlamadan olayları biraz akışına bırakarak hareket etmeniz önemli olabilir.

Boğa Burcu: Güneş Tutulması, sizin sosyal çevrenizde beklediğinizden daha çabuk bir hareketlenmeye sebep olabilir. Birazcık daha sosyal ilişkilerinizden istifade etmelisiniz, yararlanmalısınız. Yine bu süreçte kariyerinizde yardımı dokunacak insanlarla bir araya gelebilirsiniz.

İkizler Burcu: Bu Tutulmada iş ve kariyer hayatınızda beklenmedik hareketlenmelere açıksınız. Sürpriz gelişmeler, beklenmedik olaylar etrafınızda cereyan edebilir. İş hayatınızda oldukça hareketli bir döneme giriyorsunuz, bir yandan da sorumluluklarınız artabilir.

Yengeç Burcu: Bu tutulmada, eğitim ile ilgili faaliyetleriniz hızlanabilir. Yine iletişim, öğrenme, hareket ve hız, hayat mottonuz olacak. Bu faaliyetleriniz fazlasıyla hızlanabilir. Dış seyahatler, yabancılarla yapılacak işler gündeme geliyor. Bir şeyler öğrenme amaçlı seyahatler de yapılabilir.

Aslan Burcu: Ortaklaşa işlerinizde hızlı ve sürpriz gelişmelere hazır olmalısınız. Başkalarının parasal durumundaki değişimler sizin üzerinizde önemli etkiler yaratabilir. Yine bu süreçte kredi, borç almak ya da başkalarını da bağlayan girişimlerde bulunmak adına dikkatli adımlar atmalısınız.

Başak Burcu: Ortaklaşa işlerde, özel ilişkilerinizde hızlı ve sürpriz gelişmeler bu tutulmayla beraber ön plana çıkacak. Karşılıklı ilişkilerin önem taşıyacağı bir dönemdesiniz. Yeni ilişkiler, ortalıklar, iş konularında anlaşmalar gündeme gelebilir. İlişkilerinizde bir denge tutturmanız gerektiğinin farkına varacaksınız.

Terazi Burcu: İşinizle ilgili konularda sürpriz gelişmelere gebesiniz. Bu tutulmayla işinizi değiştirmeniz gereken koşullar karşınıza gelebilir. Başka bir projeye dahil de olabilirsiniz. Kendinizi işinizde sorgulayacaksınız. Bir yandan da sağlığınızla ilgili olaylara da açıksınız.

Akrep Burcu: Bu tutulmada, aşk hayatınızda hızlı ve sürpriz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Esnek olmayı başarırsanız hem iş hem de özel hayatınızda işleriniz rast gidebilir. Yaratıcılığınızı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Beklenmedik hızlı ve sürpriz gelişmeler karşınıza gelebilir.

Yay Burcu: Bu Tutulmada ev ve aileyle ilgili konularda beklenmedik olaylar karşınıza gelebilir. Ev değiştirebilir, aile içinde beklenmedik kararlar alabilirsiniz. Tamamlamak, üzerinde daha fazla çalışmanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bu Tutulma, yakın çevrenizle ilgili konularda; kardeşleriniz, akrabalarınız, kuzenleriniz, komşularınız ilgili olaylarda ve iletişimsel konularda hızlı, sürpriz ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. İletişimiz hızlanabilir, hızlı bir şekilde projelere dâhil olabilirsiniz.

Kova Burcu: Güneş Tutulması, para evinizde gerçekleşecek. Bu Tutulmayla beraber, parasal konular hızlı ve beklenmedik olaylarla daha hızlanabilir. Yine bu süreçte elinize yüklü bir miktar para geçebilir. Aynı zamanda harcamalarınızı dengede tutmak durumunda kalabilirsiniz.

Balık Burcu: Bu Tutulma zamanında hayatınızla ilgili beklenmedik sürpriz gelişmelere açık olacaksınız. Hayatınızda önemli değişimler karşınıza gelebilir. Hem fiziki sağlığınızla, hem de hayati kararlarınızla ilgili çok önemli konular karşınıza gelecek. Hayatınızın yapısı değişiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR