Bugün Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Astrolojide Aslan burcu kalp, nabız, sırt ve dolaşım sistemini yönettiğinden bu iki gün o organlarımız inanılmaz hassas olacaktır. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Beslenmede protein günleri olduğundan bu haftasonu protein ağırlıklı beslenmek bünyemize yarayacaktır.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, keyifli, anlayışlı, cömert ve insanları önemseyen bir insansınız. Akıllısınız ve sizi mutlu edecek işin peşinden koşuyorsunuz. Ailenize karşı güçlü bir bağınız var. Sosyalliği ve güzel ortamları sevdiğinizden iyi giyinmek, gezmek ve değişik ortamlar görmek çok hoşunuza gidiyor. Bu sene, maddi konularda istediklerinizi başarabilirsiniz.

Koç Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla sosyal ortamlarda arzı endam edebilirsiniz. Bir yandan da zaman zaman aranızda tatlı sürtüşmeler oluşabilir. Planlarınız için çok az bir zaman daha beklemeniz gerekebilir.

Boğa Burcu: Evinize ve ailenize olan düşkünlüğünüz yüksek olacak. Onlar için almanız gereken sorumlulukları kolaylıkla yerine getireceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde oldukça verici bir dönem, bu da üzerinizde streslere neden olabilir.

İkizler Burcu: İş hayatınız ve yapmanız gereken işleriniz hızlanırken, yakın çevrenizdeki insanlara ayırmanız gereken vakitten çalabilirsiniz.Yine de etkili planlar sizi mutlu edecek. İnsanlara gereğinden fazla değer vermemeye çalışın.

Yengeç Burcu: Maddi olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bazı harcamalar gün içinde sizi sıkabilir ama moralinizi kolay yükselteceksiniz. Dış seyahatler veya kendinizi geliştireceğiniz konular gündeminizde olacak.

Aslan Burcu: Bugün kendinize yönelik geçirmek istediğiniz birgün olabilir. Sevdiklerinizle veya çocuğunuzla yapacağınız organizasyonlar sizi verimli kılacak. Bu aralar ödemelerinizi iyi takibe almanız gerektiğinin farkındasınız.

Başak Burcu: Bugün, eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatında önemli konuşma ve görüşmelere şahit olabilir veya haberlerini alabilirsiniz. Koşullara ve durumlara kendinizi kolay uydurabileceksiniz. Fedakarlıklarınız artabilir.

Terazi Burcu: Sosyal ortamlarda güzel ve etkili organizasyonların peşine düşebilirsiniz. Beraber hareket edeceğiniz insanlarla bu Cumartesi etkili bir gün sizi bekliyor, tek sorun enerjinizi biraz daha yukarıya çekmeniz olabilir.

Akrep Burcu: İş ve keyif arasındaki ince çizgiyi iyi kurmaya çalışın. Yine sağlığınızda fazla aşırıya kaçmadan gününüzü değerlendirin. Aşk hayatınızda anlayışınız ve fedakarlıklarınız fazla olabilir. Sanatsal yönünüz ağır basacak.

Yay Burcu: Seyahatler, dış ortamlar, alınacak kurslar bugün sizi daha mutlu edebilir. Zaman zaman düşüncelerinizde dalgalanmalar olsa bile, umutsuzluğa kapılmayın. Aile ve dış ortamlar arasında bocalamalar oluşabilir.

Oğlak Burcu: Ortaklaşa para konularında bazı ödemeleriniz keyfinizi azaltsa bile, üstesinden gelmesini başaracaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlar düşünceleriyle üzerinizde stres yaratabilirler. Bir yandan da sezgileriniz bugün sizi yönlendirebilir.

Kova Burcu: Bakış açınız geniş olacağından, diğer insanların fikirlerine saygıyla yaklaşacak ve bugün çevrenizdeki insanlarla işbirliği içinde olacaksınız. Sevdiğiniz insanla bugün faal ve sosyal aktiviteler içine girebilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda işlerinizi sorumluluklarınızla kolayca toparlayabilirsiniz. Yakın çevrenizin parasal isteklerine karşı gerçekçiliği elden bırakmayın, sömürülmeye yatkınsınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR