Bugün Ay Yay burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, daha açık yürekli, davranırız. Geleceğe dair inancımız ve umudumuz daha canlı olur. Abartılı davranışlar sergileyebilir; geveze olabiliriz. Bu konuşkanlık ve diğer enerjiler sayesinde kolayca iletişim kurabilir, sorunlarımızı da kolayca çözüme ulaştırabiliriz. Spor yapmak, gezmek, dolaşmak, konuşmak, doğa yürüyüşleri ve aktivitelerinde bulunmak, seyahate gitmek ve eğitime odaklanmak için bugünden faydalanalım.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; cesur, aktif , değişken, zaman zaman agresif bir insansınız. Kendi kendinize yeten mizacınızla altından kalkamayacağınız iş yok gibi. İş ve özel hayatınızda baskıya gelemiyorsunuz. Hukuk, sosyal alanlar, askerlik, spor gibi alanlar sizin için ideal. Bu sene şansınızı iyi değerlendirmelisiniz. Hayat size birçok açıdan göz kırpıyor.

Koç Burcu: Bugün, uzaktaki akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz. Değişik yerlerde ve ortamlarda bulunmak sizin gibi hareketli bir insana nefes almak gibi geliyor. Bu aralar yerinizde duramıyorsunuz.

Boğa Burcu: Kendi paranızdan daha çok sevdiğiniz insanla veya hayatınızı paylaştığınız kişiyle parasal planlarınız etkili olabilir. Bugün duygularınızı açık etmemek gireceğiniz ortamlarda önemli olacak.

İkizler Burcu: Sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili konular bugün devrede olacak, beraber planlar yapacaksınız Sosyal ortamlarda bazı organizasyonlar ve aktivitelre katılırsanız, gününüz veya geceniz oldukça keyifli geçebilir.




Yengeç Burcu: Tamamlanması gereken günlük rutin işlerinizin dışında, başka insanlara hizmet edeceğiniz işlerinizde devrede olabilir. Ailevi düzeninizi iyi sağlamanız bu süreçte çok önemli.

Aslan Burcu: Bugün eğlenceli konu ve olaylarla gününüzü geçirebilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla vakit geçirmek veya onun hayatına yönelik harekete geçmek söz konusu olabilir.

Başak Burcu: Bu aralar etrafınızda olan biten herşey sizi fazlasıyla etkiliyor. Aile hayatınızda parasal konularda önemli konuşmalar yapacaksınız. Özel hayatınızda da sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınız artabilir.

Terazi Burcu: Kısa yolculuklarınızı, kısa vadeli planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Bugün, maddi konularda, paraya dayalı işlerinizde ve aile hayatınızda bazı şeyleri gözden geçirebilirsiniz.




Akrep Burcu: Bu dönem kişisel hayatınızla ilgili konularda kararlarınızı yeniden gözden geçirmek için uygun bir dönemdesiniz. Aynı şekilde iletişime dayalı konular ve yakın çevre hayatınızda bu etkiden nasibini alabilir.

Yay Burcu: Gün içinde istediğiniz alanlara yönelmek daha rahat olabilir. Tamamen kendi isteklerinizi ön plana alarak ilerleyeceksiniz. Yaratıcılığa dayalı işleriniz ve sanatsal oluşumlarınız için şanslı etkiler altında olacaksınız.

Oğlak Burcu: Bugün can sıkıntısıyla güne uyanabilirsiniz. Gün içinde isteksizliğiniz yüksek olabilir. Size daha önceden dayatılmış bazı planlar varsa bugün o planlara dahil olmamak adına elinizden geleni yapacaksınız.

Kova Burcu: Bugün genel olarak sosyal olacak, arkadaşlarınızla planlar yapacaksınız. İletişime ve bilişime dayalı ikinci uğraşınız bir işiniz varsa bugün o işinizde güzel gelişmeler yaşanabilir.

Balık Burcu: Bugün, kendinizi iş konusunda ortaya koyacaksınız. Çalışma hayatınızda özgür ve farklı tavırlarınızla birçok işinizi bugün halledebilirsiniz. Maddi olarak gelirlerinizi arttırmak sizin için önemli olabilir




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR