Haftaya Ay ikizler burcundayken, iletişimsel olarak aktif, mantıklı ve hareketli bir şekilde başlayabiliriz. Bu hafta kadın, erkek ilişkilerimizde güzel sonuçlar alabilir, yaratıcı fikirlerimizi ön plana çıkararak, bizi geliştiren işlerin peşine düşebiliriz. Önemli şanslar Perşembe günü karşımıza gelebilir. Girişime, harekete, aksiyona dayalı işlerimizi Cuma gününe kadar halletmeye çalışalım zira Pazar günü Mars yay burcunda gerilemesine başlıyor. Girişimlerimizde bazı engeller, sıkıntı ve sorunlarla hatta yavaşlamalarla karşılaşacağımız bir döneme giriyoruz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; çalışkan, melankolik, ilginç, bilimsel bir insansınız. Yardıma ihtiyacı olan insanlar için çalışmayı seviyorsunuz ve bunu yaptığınızda kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Kararsız ve harekete geçmekte zorlanan yapınızı dengelemeli ve biraz da kendiniz için bir şeyler yapmalısınız. Bu sene aile hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.

Koç Burcu: Bugün kafanız hızlı, çözümsel ve mantıklı çalışacak. İletişime dayalı konularda çözüme yönelik harekete geçebilirsiniz. Sorunlarınızı kimseyle paylaşmayacak, duyacağınız bazı haberlerden dolayı gün içinde duygu iniş çıkışları yaşayacaksınız.

Boğa Burcu: Duygusal ve manevi yönünüz bu aralar fazlasıyla etkin olmasına rağmen, bugün hayatın elle tutulur yanlarına odaklanacaksınız. Sosyal ortamlarda bugün tatmin olmakta zorlanabilir, istediğiniz keyfi alamayabilirsiniz.

İkizler Burcu: Mantığınız duygularınızdan daha fazla ön planda olacak. İş ortamlarınızda verici ve başkalarını düşünen yanlarınızı bir kenara bırakmazsanız, gün içinde çeşitli sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınıza dikkat edin.

Yengeç Burcu: Bugün güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz. Geçmiş konular ve meseleler gün içinde sizi yorabilir. İş hayatınızdaki insanlara karşı hoşgörüsüz tutumlarınıza dikkat edin.

Aslan Burcu: Bugün sosyal ortamlarınız aktif olacak ve arkadaşlarınızla iletişim halinde olacaksınız. Partnerinizin maddi konulardaki belirsizlikler sizi yapmak istediklerinizden alıkoyabilir. Özel hayatınızda biraz daha sabırlı olmaya çalışın.

Başak Burcu: Bugün iş ve kariyer alanlarınızla daha fazla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. İnsanların desteğini fazlasıyla alacağınız bir dönem içinde bulunuyorsunuz. Aile hayatınızda bazı sabırsız etkilere karşı dikkatli olun.

Terazi Burcu: Bugün size keyif veren ve nefes almanızı sağlayan işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Tanımak istediğiniz insanlara vaktinizi ayırabilirsiniz. Özel ilişkileriniz, bugün sizi yeteri kadar tatmin etmeyebilir.

Akrep Burcu: Bugün tek başınıza hareket etmektense, gerek iş alanlarınızda, gerekse ortaklaşa para konularında başkalarından destek görmek ve yardım almak isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda gereğinden fazla iyimser ve fedakar davranmamaya çalışın.


Yay Burcu: Sevdiğiniz insanın hayatına göre hareket etmek durumunda kalabilir veya sosyal olarak, yalnız kalmak istemeyebilirsiniz. Aile hayatınızda bazı kararsızlıklar devrede olurken, sevdiğiniz insana karşı daha anlayışla yaklaşın.

Oğlak Burcu: Birden fazla iş arasında koşturacaksınız ama gün içinde iş alanlarınızda ağzınızın tadı yerinde olmayacak. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı yaklaşımınızda daha gerçekçi olmaya çalışın. Başkalarının sorumlulukları bu aralar sizi zorlayabilir.

Kova Burcu: Bugün eğlenceli, rahat ve keyifli yönleriniz ön plana çıkmaya başlıyor. Kendinizi bir çok konuda yaratıcı hissedebilirsiniz. Sosyal ortamlarınızdaki bazı ilişkileriniz sizi gereğinden fazla tepkisel yapabilir.

Balık Burcu: Gün içinde kendi isteklerinizi yapsanız bile bugün güne kanalize olmakta zorlanabilirsiniz. Moraliniz çabuk değişecek. Ailevi konularda bugün çabukve tepkisel davranmaya karşı dikkatli olun, anlayışsızlıklarınız yüksek.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR