Bu Pazar yaşam enerjimizi, mücadele ve girişimlerimizi temsil eden Mars gerilemeye başlıyor. Mars gerilemesinde yeni bir projeye başlamak, büyük girişimlerde bulunmak, bir tartışmaya girmek, hukuki konulara bulaşmak ve uluslarası savaşa girişmek doğru olmayacaktır. Enerjimizi uluslararası ticaret, ilişkiler, davalar, seyahatler, eğitim konuları, medya alanları, din konularında, ortaklaşa parasal işlerde, derin girişimlerimizde ortaya koymakta zorlanabiliriz. Enerjimizde bazı içe dönüşler, geri çekilmeler oluşabilir. Girişimlerimizin engellendiğine, ağırlaştığına ve istediğimiz gibi gitmediğine şahit olabiliriz. Erkek figürleriyle anlaşmak kolay olmayabilir. En iyisi bu süreçte eski konuları gözden geçirmeli, projelerimiz varsa onları yeniden yapılandırmalı, harekete geçmeden önce daha dikkatli ve sabırlı olmalıyız. 30 Haziran’a kadar biraz işlerimize ara vermek, yavaşlamak önem kazanabilir. Geçmişten insanlarla bir araya gelebilir, bu mars gerilemesini hayatımızı yeniden düzenlemek ve strateji yapmak için kullanabiliriz. Yine pillerimizi şarj etmek ve biraz dinlenmek işimize yarayabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kibar, temkinli, idealist, dalgın bir insansınız. Kendinizden çok başkalarını düşünüyorsunuz. Sorumluluk almayı görev gibi gördüğünüzden, başkalarının yükümlülüklerini üstünüze almaktan kaçınmıyorsunuz. Bu sene bazı önemli girişimlerinizde engeller oluşabilir. Biraz daha düşünerek adım atmalısınız, insanlardan göreceğiniz destekler yüksek.




Koç Burcu: Mars eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak işler, medya ve ticaret, hukuk alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Mayıs sonuna kadar bu konularda harekete geçmekte, adım atmakta, tepki vermekte zorlanabilirsiniz. Bazı işlerinizde enerji dönüşleri, zorlanmalar oluşabilir.




Boğa Burcu: Ortaklaşa para yatırımlarınıza, para konularınıza, Mars'ın gerilediği bu süreç içerisinde dikkat etmelisiniz. Bu süreçte çok önemli borcun altına girmemeli, insanlarla takışmamalı, mücadelenizi daha fazla kendi içinize yönelterek çözüm bulmalısınız.




İkizler Burcu: Gerileyen Mars, sizin özel hayatınız ve ikili ilişkiler alanınızı etkileyecek. Özel hayatınızda enerjinizi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla zaman zaman yaşayacağınız sıkıntı ve problemler bu süreçte ortaya çıkabilir.




Yengeç Burcu: İşinizde, sağlığınızla ilgili konularda birtakım enerji çekilmeleri, blokajları, engellenmeleri karşınıza gelebilir. Enerjinizi bu alanlarda istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Temkinli ve dikkatli hareket etmek, size birçok yönden avantaj sağlayabilir




Aslan Burcu: Aşk hayatınızda, çocuğunuzun hayatında, sanatsal işlerinizde, spor faaliyetlerinde, adım atmak istediğiniz konularda birtakım aksilikler, sorunlar yaşama ihtimaliniz var. Enerjinizi temkinle ortaya koymaya çalışın. Yine bu süreçte eski aşklar, eski işler gündeminizi meşgul edebilir.




Başak Burcu: Mars sizin Mayıs sonuna kadar ev, aile ve yuva alanlarınızda geriliyor olacak. Ailenizle, evinizle ilgili harekete geçmek istediğiniz konu ve olaylarda gerilemeler, sıkışıklıklar, sıkıntı ve sorunlar gündeme gelebilir. Enerjinizi dikkatli kullanmaya özen gösterin.




Terazi Burcu: Mayıs sonuna kadar kardeşlerinizle, akrabalarınızla ya da kuzenlerinizle olan bağlantılarınızda, onlarla olan girişimlerinizde birtakım sıkıntılar, problemler, engeller oluşabilir. Yine iletişim, satış, reklam, pazarlama gibi alanlarda, problemler gecikmeler oluşabilir.




Akrep Burcu: Mars, para evinizde gerilemeye başlıyor. Mayıs’ın sonuna kadar gereksiz harcamalar yapmayın, riskli yatırımlara girişmeyin ve aynı zamanda sonunu düşünmeden atacağınız adımlar konusunda lütfen dikkatli olun. Fazla cesaretin zarar getireceği günler içinde olacaksınız.




Yay Burcu: Mars gerilemesiyle beraber, bazı işlerinizdeki girişimlerin geriye gittiğini, eskisi gibi olmadığını, bozulduğunu düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızda çok hızlı giden adımların biraz yavaşladığına ve birtakım sorunların ortaya çıktığını da görebilirsiniz. Bu dönemde sağlığınıza dikkat edin.




Oğlak Burcu: Yeni girişimler için uygun bir dönemde olmayacaksınız. Şartları çok fazla zorlamayın. Biraz ara verip sonra yeniden denemek üzere işlerinizi askıya almalı, strateji geliştirmelisiniz. Önemli girişimleri, sağlıkla ilgili operasyonları da bu döneme getirmemeye çalışın.




Kova Burcu: 27 Mayıs’a kadar arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda, sosyal çevre ortamlarınızda enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayacaksınız. İletişim, satış, pazarlama işlerinizde engellerin oluşması, işlerin yavaşlaması ya da düşündüğünüz gibi harekete geçememek sizi zorlayabilir.




Balık Burcu: Kariyerinizdeki mücadelelerde enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. 27 Mayıs’a kadarki süreçte kariyerinizle ilgili çok önemli anlaşmalar ve girişimlerden kaçınmakta yarar var. Özellikle bu girişimler parasal konuları içeriyorsa önemli adımlar atmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR