Cumartesi günü, devreye giren güneş- plüton olumlu açısıyla etkin ve güçlü insanlardan göreceğimiz destekler yüksek olabilir. Bizi etkileyen insanların arkamızda durduğunu görebilir, değişime istekli ve açık olabiliriz. Akşam saatlerinde ay burç değiştirecek İkizler burcuna geçecek. Duygusal olarak mantıkla hareket edeceğimiz ve iletişimi ön plana alacağımız birkaç güne gireceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; diplomasi yeteneğiniz çok fazla. Güzel bir çevre ve etkileyici insanlara sahip olmak istiyorsunuz. Baskıcı tavırlarınızı kontrol altına almanız gerekecek. Bu sene, hayatınızda önemli ve güçlü fırsatlar elde edebilirsiniz. Yeniliklere hazır olun.




Koç Burcu: Bu haftasonu kariyerinizde patronlarınız veya kariyerinizi şekillendiren önemli insanlardan destek almak kolay görünüyor. Maddi konularda kendinizi yeterli ve güçlü hissedebilirsiniz.




Boğa Burcu: Sizi girişimlerinizde destekleyecek olan insanlardan hayatınız adına güzel destekler alabilirsiniz. Kendinizi yapılandırdığınız bu dönemde maddi konularda ufak tefek zorlanmaları çok fazla kafanıza takmayın.




İkizler Burcu: Cumartesi günü, kendi gücünüzü etrafınız ve çevreniz üzerinde gösterebileceksiniz. Parasal konularda güçlü insanlardan alacağınız destek yüksek olacak. Psikolojinizi güçlü tutmalı, özel hayatınıza zaman ayırmalısınız.




Yengeç Burcu: Haftasonu, sevdiğiniz insandan alacağınız destekle, sosyal çevrenizdeki işlerinizde gücünüzü ortaya etkili bir şekilde koymasını başaracaksınız. Yine ortaklaşa işlerinizde önemli güçler elde edeceksiniz.




Aslan Burcu: Kariyerinize etki eden ve sizi dönüştürecek insanlarla bağlantılarınız kuvvetli olabilir. Kendinizi göstereceğiniz alanlarda bazı ufak tefek duygusal sıkışmalarınız olsa bile, yapabilecekleriniz sizi yukarıya taşıyabilir.




Başak Burcu: Cumartesi günü, aşk hayatınızda veya sanatsal, kreatif işlerinizde sizi destekleyen etkiler altındasınız. Kendi eğlenceli gücünüzü iş kollarına rahatlıkla aktarabileceksiniz.




Terazi Burcu: Cumartesi güçlü yapınızla aile hayatınızda halledemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Ailenizdeki insanlardan maddi konularda da destek göreceksiniz. Aynı şekilde siz de onlara maddi konularda destek olacaksınız.




Akrep Burcu: Özel hayatınızda birtakım hareketlilikler söz konusu. Ortak hareket edeceğiniz konularda bugün etkili ve dönüştürücü iletişiminizle her işinizi rahat halledebilirsiniz. Eski bir konu yeniden gündeminizde.




Yay Burcu: Günlük işlerinizdeki düzeni sağlamak, eski bir takım konuları konuşmak ve halletmek için uygun birgün olabilir. İş hayatınızda size yardım eden etkili insanlar devrede olabilir. Özel hayatınızda sinirsel tepkilere dikkat.




Oğlak Burcu: Bugün, aşk hayatınızda sevdiğiniz insandan alacağınız destekler yüksek olacak. Her işin altına girmek isteyeceksiniz. Sportif faaliyetler, aktiviteler, eğlenceli yerler, eğlenceli dersler sizi daha da mutlu edebilir.




Kova Burcu: Aile hayatınızda eski ve tamamlanmamış konuların üzerine düşebilirsiniz. Değiştiren ve dönüştüren güçlü psikolojinizle, aile büyükleriniz üzerinde istediğiniz etkiyi bırakabilirsiniz.




Balık Burcu: Etkili arkadaşlarınız iş hayatında sizinle bir güç birliği içine girebilirler. Onlardan aradığınız gücü alabilirsiniz, aynı zamanda beraber etkin bir şekilde işlerin üzerine düşebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR