Bugün devreye giren Merkür- venüs birlişimiyle, önemli konuşmalar ve fırsatlar devrede. Bu konuşmalar daha önceden sorun yaşadığımız insanlarla aramızı düzeltme fırsatı verebilir. Zihnimiz ve duygularımız bir çalışacak. Güçlü fikirlerimizi uygulamaya koyabilir ve derin araştırma isteyen işlerimizin peşine düşebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, tutkulu, özgür, ileriyi gören ve ne istediğini bilen bir kişiliğe sahipsiniz. Küçük yaşlardan beri ne olmak ve ne yapmak istediğinizi biliyorsunuz. Bu da kariyerinizi rahat şekillendirmenize neden olmuş. Özel hayatınızda karşı cinsten kolay etkileniyorsunuz ve özgürlüğünüze düşkünsünüz. Bu sene, daha önceden konuşulmuş işlerinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz.




Koç Burcu: İş ilişkileriniz ve bu konuda alacağınız destekler sizi adeta uçurabilir. Güçlü insanların maddi konularda arkanızda olacağını göreceksiniz. Güzel ve etkili iletişimler uzun vadeli, güçlü işbirliklerini ortaya çıkarabilir.




Boğa Burcu: Medya sektöründe çalışıyorsanız önemli konuşmalar ve güçlü destekler devreye girebilir. Uzaklardan, başka bir şehirden ya da ülkeden alacağınız bir teklif, bir görüşme kararlarınızı destekliyor.




İkizler Burcu: Gizli saklı ilişkilere meyillisiniz. Karşınıza gelecek olan kişiyle yapacağınız konuşmalarda her şeyin daha iyi olabileceğini düşünerek adımlar atmak isteyebilirsiniz, yine de bu süreçte beklemek faydalı olabilir.




Yengeç Burcu: Daha önceden konuşulmuş işler devrede olabilir. Özellikle ortaklaşa işlerinizde yapacağınız konuşma ve görüşmeler, sizi uzun vadede güzel noktalara taşıyabilir. Partnerinizden güzel destekleriniz var.




Aslan Burcu: Toplum önündeki işlerinizde insanlar size beğenilerini sunabilir. Onların hoşuna gideceksiniz çünkü doğru zamanda doğru şeyleri söyleyeceksiniz. Kariyerinizde ilişkilerinizi doğru ve etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün kreatif ve sanatsal işlerinizde kendi gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koyabilir ve iş anlaşmalarınızı ve görüşmelerinizi yapabilirsiniz. Arkadaş gruplarınızdan güzel destekleriniz olabilir.




Terazi Burcu: Sevdiğiniz insanla konuşmalarınız artacak ve bu konuşmalar parasal konularda güzel gelişmeleri de beraberinde getirecek. Aile hayatınızdaki düşündüklerinizi, fikirlerinizi uygulamak için fırsatları yakalamalısınız.




Akrep Burcu: Sevdiğinizle birbirinize karşı ağzınızdan bal başlayacak ve iletişimsel sorunlarınıza anlayışlı bir şekilde yaklaşacaksınız. İletişimsel konularda, ortaklaşa atacağınız işlerde şans sizden yana olacak.




Yay Burcu: Bugün iş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla bazı anlaşmazlıkları gidermek, eski konuları konuşmak, bu konuları uygun bir zemine bağlamak kolay olabilir. Maddi konularda güzel konuşmalar içine girebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bulunacağız çevrelerde ağzınızdan bal damlayacak. Daha önceden konuşulmuş konuların tatlıya bağlanması sizi mutlu kılabilir, artık hem sosyal ortamlarda, hem de iş hayatınızda nasıl davranmanız gerektiğini biliyorsunuz.




Kova Burcu: Ailenizde sıkıntı yaşadığınız büyüklerinizle aranızı düzeltebilirsiniz. Ağzınızdan bal damlıyor. Sevdiklerinizle bir arada olacaksınız, sevdiğiniz insanları evinizde ağırlamak isteyeceksiniz.




Balık Burcu: İletişimsel konularda aklınızla duygularınızın bir çalışabilir. Akrabalarınızla konuşmaktan, duygularınızı dile getirmekten büyük keyif alacaksınız. Aynı zamanda etkili ve güçlü arkadaşlarınızdan şansınız var.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR