Bugün, yarın ve Cumartesi akşama kadar Ay Akrep Burcunda dolaşıyor, İkili ilişkilerde tutku ve hırs ön plana çıkabilir. Duygularımız yoğun, hislerimiz güçlü olabilir. Yanlış anlama ve abartmaya karşı dikkatli olalım.. Sabit ve inatçı fikirler gerginlik yaratabilir. Sezgilerimiz kuvvetli olur. Duygusal zekâmız çok keskin olacağından, olayların gidişatını çok önceden hissedebiliriz. Rüyalarımız yönlendirici olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tartışmacı, girişken birisiniz ve güçlü bir bünyeye sahipsiniz. Tatlı diliniz ve sevimliliğinizle anlaşamayacağınız insan yok. Özel yaşantınızda didişmeyi seviyorsunuz ama bu size ayrı bir özellik katıyor. Bu sene, hayatı başka gözlerle görmesini bileceksiniz.




Koç Burcu: Bugün kendi isteklerinizle, partnerinizin istekleri arasında zorlanabilirsiniz. Hayatın gizli kalmış yönlerini merak edecek, duygusal anlamda ketum olacaksınız. Güzel bir tatili hakettiğinizi düşünüyorsunuz.




Boğa Burcu: Bugün kafanıza göre gezme, dolaşma isteğiniz yüksek çalışabilir. Özel hayatınızdaki insanı da kendi istekleriniz için peşinizden sürükleyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda beraber keşifleriniz artacak.




İkizler Burcu: Bugün dinlenmek, tembellik yapmak ve diğer rutin işlerinizi halltmek arasında gidip gelebilirsiniz. Anlamlandıramadığınız bir his, gün içinde biraz umutsuz olmanıza neden olabilir. Akşam saatlerinde keyfiniz yerine gelmeye başlıyor.




Yengeç Burcu: Bugünü çocuklarınızla veya sevdiğiniz insanla yapılacak her tür aktivite ve eğlenceye ayırabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanları da hayatınızın içine dahil edebilirsiniz. Gece saatlerinde bazı fikir ayrılıkları oluşabilir.




Aslan Burcu: Aile hayatınızda dinlenmek, vakit harcamak, misafir ağırlamak bugün sizi mutlu edebilir. Kariyeriniz için uğraştığınız bu dönemde yrogunluklarınızı küçük kaçamak dinlencelerle üzerinizden atabilirsiniz.




Başak Burcu: Yakın çevrenizle bir arada yapacağınız bazı organizasyonlarla gününüze eğlence katmak istiyorsunuz. Aslında yapmak istediğiniz daha büyük organizasyonlar ama yine de bugünü küçük ve sınırlı tutmak daha iyi olabilir.




Terazi Burcu: Bugün para harcamaya veya alışveriş yapmaya meyilli olabilirsiniz. İş hayatınızda yoluna koymanız gereken işlerinizi unutun ve bugünü sadece size keyif verecek konulara yöneltin.




Akrep Burcu: Kişisel istekleriniz artıyor. Kendinizi iyimser ve mutlu hissediyorsunuz. Özel yaşantınızdaki sorunları bugün sevdiğiniz insanla ateşkes yaparak, vaktinizi bir arada geçirerek geride bırakabilirsiniz.




Yay Burcu: Bu aralar hayat enerjinizi istediğiniz gibi kullanamıyor, sıkıntı yaratan konuları bir düzene sokamıyorsunuz. Bugün olayları gözünüzde büyütmeyin ve biraz dinlenmeye çalışın. Dış ortamlarda bulunmak iyi gelebilir.




Oğlak Burcu: sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla yapılacak güzel planlar sizi biraz rahatlatabilir. Bilmediğiniz çevrelerdense, bugün kendinizi mutlu ve sıcak hissettiğiniz yerlerde bulunmalısınız. Arkadaşlarınızla bazı atışmalar akşam saatlerinde devrede.




Kova Burcu: Ev hayatınızda yapmanız gereken bir sürü iş olmasına karşı, bugün gezmeye ve dolaşmaya dayalı alternatif planlar devreye girebilir. Her iki tarafı da idare edeceksiniz yalnız bu sizi gece saatlerinde sinirli kılabilir.




Balık Burcu: Seyahatler, gezmek, dolaşmak sizi en fazla rahatlatacak alanlar. Bugün dış ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizde anlaşmazlık yaşadığınız konuları geride bırakmak isteyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR