Bu Pazar günü saat 00:14'te Yay burcunda bir dolunay meydana gelecek. Dolunay zamanı enerjimiz en üst noktadadır ve olayları kontrol etmek kolay olmayabilir. Yay burcunun patavatsızlığı, aceleciliği, ateşli yapısıyla gelecek olan bu dolunayda, eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak işler, hukuk, medya alanlarında, uzak akrabaların hayatındaki olaylarda bazı hassaslıklara, iniş çıkışlara, çalkantılara açık olabiliriz. Yine ateşli çıkışlar, yangın, ateşli hastalıklar bu dolunayda bizi zorlayabilir. Bilgiyi iyi idare etmeli, düşünce yapımızdaki iniş çıkışların mantığımızı etkilemesine izin vermemeliyiz. Zira bu dolunayda sinirli ve agresif çıkışlara ve sert tavırlara açık olacağız. Yine bu Pazar merkür’ün düzeliyor olması, iletişimimizde yaşadığımız sıkıntı ve sorunları ortadan kaldıracak. Sabitlik ve inatçılık yaptığımız düşüncelerimizde rahatlamaya başlıyoruz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; altıncı hissiniz kuvvetli ve sizde keşfedilmemiş gizli yetenekler olabilir. Maddeci tarafınız kendinizi güvende hissetme ihtiyacınızdan kaynaklanıyor. Size verilen bir işi anında sonuçlandırıyorsunuz. Herhangi bir konuda takıntılı davranmaktan uzak durun. Bu sene, duygusal konular sizi büyütecek. Sinirli ve agresif yapınız artabilir.

Koç Burcu: Dolunay, seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, hukuk, medya alanlarınızda bazı hassas oluşumları karşınıza getirebilir. Bu işlerinizde önemli sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Uzakta bulunan akrabalarınızdan alacağınız haberler devrede olacak.

Boğa Burcu: Parasal konular, karşınıza çıkacak bir borç, bir ödeme, bu Dolunay’da sizi zorlayabilir. Para dengenizi çok iyi oturtmalı, kişisel risklerden kaçınmalısınız. Artık kendinizi iyi ifade edeceksiniz ve hayatınızda sıkıntı yaşadığınız konular geride kalıyor.

İkizler Burcu: Taşınma ile ilgili duygusal temalar, özel hayatınızla ilgili sonlanmalar, bitişler veya yeni ilişkiye başlama gibi kararlar oluşabilir. Bu tarihte düzelecek olan Merkür’ün birkaç gün yol almasına izin verin ve ondan sonra önemli kararlarınız için planlar yapın.

Yengeç Burcu: İş hayatınızdaki oluşumlar, beklenmedik durum ve koşullar bu Dolunay’da karşınıza gelecek. Yine sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. Merkür’ün düzelmesiyle beraber artık sosyal ortamlarda, arkadaşlarınızla olan iletişimizde rahat bir nefes alacaksınız.

Aslan Burcu: Dolunay aşk hayatınızı etkileyecek. Çocuklarınızla olan bağlantılarınız da hassaslıklara açıksınız. Bir yandan da özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmak bu Dolunay’da kolay olmayacak. Bu süreçte sinirli halinizi iyi kontrol etmeye çalışın.

Başak Burcu: Kariyerinize ve toplumsal konulara vakit ayırmanız gereken bir dönemde, ailevi sorumluluklarınız bazı noktalarda sinirli hareket etmenize neden olabilir. Hırsınız anlaşamadığınız insanlarla aranızdaki sürtüşmeleri daha fazla tetikleyecek.

Terazi Burcu: Dolunay, yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin hayatıyla ilgili olayları hayatınızın merkezine taşıyacak. Bu Dolunay’da tatil, veya seyahat planlarınız devredeyken yakın çevrenizde olup biten olaylar elinizi kolunuzu bağlayabilir, agresifleşmeyin.

Akrep Burcu: Giriştiğiniz işler sonucunda elinize para geçecek ya da beklediğiniz bir para varsa gelmemesi, gecikmesi sizi bir parça da olsa hassas kılacaktır. Özellikle duygularınızı bu Dolunay parasal konularda iyi bir şekilde dengelemeye özen gösterin çünkü çok kolay tepki verebilirsiniz.

Yay Burcu: Eşiniz ya da partnerinizle beraber aldığınız kararları uygulayabilirsiniz ya da hayatnızı ilgilendiren önemli bir karar aşamasına gelebilirsiniz. Yine bu Dolunay’da özel hayatınızda güç çekişmelerine, karşı tarafla birtakım anlaşmazlıklara karşı dikkatli olun.

Oğlak Burcu: Şartlar bu Dolunay’da elinizde olmayacak. Bir işin, bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz, bir konu ortaya çıkabilir. Bu süreçte olayları akışına bırakmalı, çok fazla zorlamamalısınız. Sağlığınıza daha fazla özen göstermeyi unutmayın.

Kova Burcu: Arkadaşlarınızla bu süre içinde biraz hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Birkaç gün boyunca sosyal ortamlarda konuşmalarınıza, bağlantılarınıza ve işlerinize dikkat edin. Özel hayatınıza odaklandığınız bu dönemde sosyal çevre ilişkilerinizi özel hayatınızla dengede tutmalısınız.

Balık Burcu: Dolunay ile beraber kariyerinizde önemli birtakım sonuçlara, hassas oluşumlara açıksınız. Bir yandan da bu oluşumlar yüzünden aile hayatınıza öfkenizi yansıtmak ya da hıncınızı yakın çevrenizden çıkarmak gibi durumlar da söz konusu olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR