Bu Pazar, sabaha karşı saat 05:59’da İkizler burcunda oluşan yeniayla birlikte iletişimsel konularda ( satış, reklam, pazarlama, tanıtım, radyo, televizyon, gazetecilik, yazma, çizme ve konuşma işleri, sosyal medya, bilişim ve internet konularında) ve yakın çevremizi ( akraba, kardeş, komşu, yakın dostlar) işin içine alacak alanlarda yeni kararlar ve başlangıçlar devreye girebilir. Yakın çevremizin hayatında da önemli kararlar gündemde olacak.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; etkileyici yönleriniz çok fazla. İlişkilerde karşı tarafın sizi etkileyebilmesi için bilimsel ve kültürel seviyesi yüksek olmalı. Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Bu sene, hayatınızdan alacağınız keyif yüksek olabilir. Şansınızı ilişkilerden yakalayacaksınız.

Koç Burcu: Yeniay, iletişim, satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, ulaşım alanlarınızdaki yeni kararlarınızı ve başlangıçlarınızı destekliyor. Kararlarınızı bu yeniay uygulamaya koymalısınız. Yine iletişime dayalı işlerinizde farklı ve değişik teklifler ve uygulamalar oluşabilir.

Boğa Burcu: Bugün gerçekleşecek yeniay’la birlikte 15 gün boyunca para ile olan yeni çözümlemeleri, yeni adımları, yeni bağlantıları, yeni fırsatları devreye sokabilirsiniz. Güzel parasal anlaşmalarınız devreye giriyor.

İkizler Burcu: Belki ilişkileriniz bu ay çok iç açıcı olmayabilir ama bu yeniay, kendi istek ve beklentileriniz, kendi kuracağınız ilişkiler anlamında da size yeni olasılıkları getirecek. Bu yüzden de kafanızdaki plan ve projeleri uygulamaya koymanın tam zamanı.

Yengeç Burcu: Bugün gerçekleşecek olan Yeniay, sizin kadersel alanınızda oluşuyor. Kaderinizin ipleri elinizde olmayacak. Bu yüzden önemli girişimlerden kaçınmanız, acele kararlar almamanız bu Yeniay’da çok önemli olabilir.

Aslan Burcu: Sosyal çevre alanlarınızda oluşan yeniay, yeni aktivitelerin, yeni grupsal organizasyonların habercisi olabilir. Bu Yeniay ile beraber geleceğinize yönelik önemli yeni kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber hareket edeceksiniz.

Başak Burcu: Yeniay, kariyer hayatınızda önemli karar ve başlangıçları uygulamanız için sizi harekete geçirecek. Bu Yeniay ile beraber bazı işlerinizde bitişler görülürken bazı noktalarda da çok güzel şanslar yakalayabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün gerçekleşecek olan Yeniay, seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuk medya, ticaret alanlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınız için sizi destekliyor. Seyahatleriniz artarken, gerelecek kararlarınız ve dış ortamlara bağlı işleriniz önem kazanıyor.

Akrep Burcu: Yeniay, ortaklaşa parasal alanlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı devreye sokabilir. Bu Yeniay ile beraber sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan göreceğiniz farklı destekler ve yardımlar, parasal çözümleri karşınıza getirebilir.

Yay Burcu: Bu Yeniay önemli çünkü yaşadığınız hayal kırıklıkları, sıkıntı ve sorunların ertesinde belki de ya “devam” ya “tamam” kararı vereceksiniz. Vereceğiniz kararlar sizin lehinize. Bu yüzden ister devam ettirin, ister ilişkinize “tamam, bitti” deyin ama kararlar almaktan korkmayın.

Oğlak Burcu: Yeniay’da iş, hizmet ve sağlık alanlarınızdaki başlangıçlarınızı ve kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Var olan işinizdeki sıkıntılar ortaya çıkabilir ama diğer yandan hiç beklenmedik yerlerden güzel teklifler, bağlantılar devreye girebilir.

Kova Burcu: Yeniay, aşk hayatınızdaki önemli kararları tetikliyor. Ortaklaşa parasal konularda aşk hayatınızda abartılı hareketlerden uzak durmalısınız. Çocuğunuzla, aşk hayatınızla ya da sanatsal işlerinizle ilgili kararları bu Yeniay’da vermeniz olumlu olacaktır.

Balık Burcu: Yeniay, ailevi konularda önemli kararlar aldırabilir. Bu kararlarla beraber aile hayatınızda bir yenilenme sürecine girebilirsiniz. Yerleşimle ilgili, yer değiştirmeyle ilgili konularınızı konuşabilir, kararlar alabilirsiniz. Fazla harcamalara dikkat.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR