Haftaya ay yengeç burcundayken, daha çok ailevi meselelere, ev konularına odaklanarak başlayabiliriz. Bu Pazartesi sevgidolu, romantik yaklaşımlarla hareket edebiliriz. Başkalarını düşünmek, affetmek, sevgi bağımızı arttırmak önemli olacak. Bu hafta Perşembe günü dilimizin kemiği olsun, sinirli konuşmalardan ve söylemlerden uzak duralım. Anlık tepkilerimizi iyi kontrol etmeliyiz. Haftasonu ilişkilerimizde değişik ve farklı davranışlarımız öne çıkabilir.



BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sosyal ortamlarda çekiciliğiniz çok yüksek. Güçlü çevre ve arkadaşlarınızla yaşamda istediğiniz başarıyı yakalamanız çok kolay. Sanatla uğraşan bir aileye sahip olabilirsiniz. Ayrıca hitap yeteneğiniz güçlü olduğundan konuşmayla ilgili işler tam size göre. Bu sene, bol bol gezecek ve güzel ilişkiler içine gireceksiniz. Şansınız yüksek.

Koç Burcu: Bu haftabaşı bozulan ilişkilerinizi tamir etmek için elinize fırsatlar geçebilir. Akraba, kardeşlerinizle ya da yakın çevrenizle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. İletişimsel konularda meraklı yapınızı öne çıkartacak ve birçok konuyu öğrenmekten zevk alacaksınız.

Boğa Burcu: Yakın çevrenizde olup biten olaylar hayatınızda daha fazla etkili olabilir. Özellikle parasal konularda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Kadınlarla yapılacak işlerden yana şanslı etkileşimler bu haftabaşı devrede.

İkizler Burcu: Haftaya parasal konularınıza daha fazla odaklanarak giriş yapacaksınız. Aşk hayatınızda sevdiğiniz, flörtleştiğiniz insanla bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz ya da size yeni bir insan tanıştırılabilir, birine aşık olabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Haftaya istekli ve kendi yapacağınız planlarla giriş yapacaksınız. İletişimsel konularda şansınızı iyi kullanmanız gerekebilir. Bu haftabaşı gizli oluşumlara daha fazla meyilli olacaksınız, gizli-saklı olaylar sizi daha fazla heyecanlandırabilir.

Aslan Burcu: Haftanız geçmiş konu ve olaylarla başlayabilir. Bu haftabaşı özellikle arkadaşlarınızla yaşadığınız birtakım sıkıntılar, problemler varsa bütün bunları geride bırakabilirsiniz. Aynı zamanda sosyalliğiniz tavan yapacak.

Başak Burcu: Bu haftabaşı kariyerinizde güzel, keyifli ilişkiler sayesinde patronlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Kalabalık yerlerde bir konuşma yapacaksınız, bir aktiviteniz, bir organizasyonunuz varsa gözler sizin üzerinizde olabilir.

Terazi Burcu: Bu hafta kariyer ve iş oluşumlarınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızda duygusal sorunlarınıza yakın arkadaşlarınızdan veya iş yerinizde sizi seven bir insandan çözüm bulabilirsiniz. Bir seyahat veya eğitim fırsatı sizi çok mutlu edebilir.

Akrep Burcu: Haftanız dış olaylarla başlıyor. Değişik yerlerde ve farklı insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz. Bu haftabaşı parayla ilgili konularda insanlardan yardım görebilirsiniz. Giriştiğiniz işlerinizde ilişki içinde olduğunuz insanlardan “Hayır” cevabını almayacaksınız.

Yay Burcu: Haftaya banka işleriniz, alacak verecek konularınızla başlayacaksınız. Bugün alacağınız etkilerle sevdiğiniz insanla ilişkinizde sıkıntılar varsa tüm bunları geride bırakabilir, birbirinizle olan sevgi bağınızı kuvvetlendirebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Beraber çalıştığınız insanlarla çalışma ortamınızdaki sıkıntı ve problemleri toparlayabilir, özür dilenmesi gereken konuları bugünün olumlu enerjisiyle kapatabilirsiniz. Bugün karşı tarafın istek ve beklentileri daha önemli olabilir.

Kova Burcu: Bu haftabaşı sevdiğiniz insanla aranızı güzelleştirmek, bağlantılarınızı kuvvetlendirmek, aynı ortamlarda aynı şeylerden zevk almak gibi etkileriniz yüksek. Aranızdaki sıkıntı ve sorunları gidermek için uygun bir zaman dilimindesiniz.

Balık Burcu: Eğlenceli yönlerinizle bu Pazartesi sevdikleriniz veya varsa çocuğunuzla keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Bu hafta, ailenizle olmak, sorun yaşadığınız kişilerle temas halinde olmak, sevginizi onlara dile getirmek için uygun bir dönem.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR