Bugün ve yarın Ay Akrep Burcu'nda dolaşıyor, ikili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. Ay akrep burcundayken tutkulu, hırslı, kıskanç, olabiliriz. Duygularımız yoğun, hislerimiz güçlü olabilir. Yanlış anlama ve abartmaya karşı dikkatli olalım.. Sabit ve inatçı fikirler gerginlik yaratabilir. Sezgilerimiz kullanabilir, duygusal zekâmız çok keskin olacağından, olayların gidişatını çok önceden hissedebiliriz. Rüyalarımız yönlendirici olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, dostlarınız ve akrabalarınız sizin için çok önemli ve kalıcı dostluklar peşindesiniz. Dürüst yapınızla çevrenizdeki insanlara yardım etmeye çalışırsınız. Bu sene, önemli bir hazırlanma sürecindesiniz. Karşınıza hayatınızı değiştirmek için bir sürü fırsat çıkabilir.

Koç Burcu: Bugün gün içinde ortaklaşa para konuları ve harcamalarınız devrede olacak. Bu alanda önemli değişimlerden kaçınmalı, başkalarından çok kendinizi düşünmemeye özen göstermelisiniz.

Boğa Burcu: Bugün ikili ilişkilerinizde ve özel yaşantınızda sevdiğiniz insana odaklanmakta zorlanabilirsiniz çünkü aklınız parasal konulara takılı olacak. Sevdiğiniz kişinin sizi anlamadığını düşünüyorsunuz.

İkizler Burcu: Güne keyifle ve istekle başlayacaksınız. Çalışmak ve hizmet etmek ön plana çıkacak. Günlük rutin koşturmalarınız ve başkaları için uğraşılarınız bugün devrede olabilir.

Yengeç Burcu: Bugün zorlanarak yapacağınız işler gün içinde yerini daha keyifli ve rahat ortamlara bırakacak. Yalnızlığa meyilli olduğunuz bu dönem, kendinizi insanlardan soyutlamamaya özen gösterin.

Aslan Burcu: Hızlı ve aktif geçen bir kaç günün ardından bugün enerjinizi kendi özel hayatınıza yöneltmek isteyebilirsiniz. Bugün enerjinizi doğru yerlere kanalize etmekte zorlanabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün yakın çevreniz, akraba veya kardeşleriniz, ya da iletişime dayalı konular hayatınızda daha fazla ön planda olabilir. Bu konuların sorumlulukları düşüncelerinizde sizi aşağıya çekebilir.

Terazi Burcu: Bugün kendinize ve keyfinize yönelik davranışlarınız gün içinde maddi konuları öne çıkaracak. Özel yaşantınızda duygularınızı içsel olarak kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Akrep Burcu: Gününüz, kendi keyfinize yönelik iş ve oluşumlarla devam edecek. Bugün kendinizi ve sorumluluklarınızdan daha fazla seveceksiniz. Bu da hayatınızdaki insana haksızlık gibi gelebilir.

Yay Burcu: Bugün, üzerinizde bir uyuşukluk, mayışıklık hali gelebilir. Düşünceleriniz pek de net olmayacak. Aşk hayatınızda yaşanacak bazı gelişmeler planlarınızı değiştirebilir.

Oğlak Burcu: Bugün uzun zamandır ihmal ettiğiniz arkadaşlarınıza ve sevdiklerinize vaktinizi ayırabilirsiniz. Ya da önemli bir davet veya organizasyonun sorumlulukları üzerinizde olabilir.

Kova Burcu: Bugün göz önünde olacağınız ortamlarda bulunacaksınız. İş alanlarınızda önemli sorumluluklarınız sizi insanlara karşı ciddi algılatabilir. Merak etmeyin iş konusunda bugün bir yandan da şansınız açık olacak.

Balık Burcu: Bugün değişik ve farklı ortam ve yerler ilginizi daha çok çekecek. İşlerinizi hallettikten sonra gezilerde bulunabilirsiniz. Uzak yerlerde bulunan akrabalarınızın, aile büyüklerinizin sorumlulukları sizi sıkıştırabilir.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR