Bu Pazar ay yay burcunda olacak. Gezmek, dolaşmak, yabancı ortamlarda bulunmak, açık havada planlar yapmak önem kazanabilir. Özel hayatımızda rahat, özgür ve keyifli olmak isteyeceğiz. Çok konuşabilir ama dinlemek için çok da istekli olmayabiliriz. Gün içinde durum ve olayları çok abartmamaya çalışalım. Akşam saatlerinde keyfimiz artıyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, başkalarının yanında çalışmaktan hoşlanmıyorsunuz. Sizin profesyonel anlamda kendi kariyeriniz olmalı. Müzik ve edebiyat uğraş vereceğiniz ve yükselebileceğiniz alanlar. Öğrenme ve öğretme güdünüz iyi çalışıyor, herkesle kolay anlaşıyorsunuz. Bu sene, yeni tanışacağınız insanlardan fayda sağlayacaksınız. Gerçekçi adımlardan uzaklaşmayın.




Koç Burcu: Bugün duygularınızda özgürlük hissinizi, sorumluluklarınızla yaşamak zorundasınız. Fikirsel olarak huzursuzluklarınız yüksek olabilir. Yaşadığınız ve karşılaştığınız olayları biraz hafife alsanız sizden mutlusu olmayacak.




Boğa Burcu: Bugün, ortaklaşa para harcamalarınızda sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. Maddi konularda birkaç gün boyunca iniş çıkışlarınız olabilir. Zorlandığınız alanları geride bırakmanız için birilerinin bunu size hatırlatmasını beklemeyin.




İkizler Burcu: Bu birkaç gün boyunca dolunaydan alacağınız etkiyle sevdiğinizle aranızdaki konuşmalara, fikir alışverişlerine dikkat edin. Bu alanda önemli sorumluluklarınız devreye giriyor. Aile büyüklerinizden destek alabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Olayları kafanızda büyütttüğünüz bir dönem olabilir. Bir yandan da iş ve sağlık alanlarınızda yarın yaşanacak dolunay yüzünden biraz gerginliklere açık olabilirsiniz. İşlerinizi ve yapacaklarınızı iyi organize etmeye çalışın.




Aslan Burcu: Bugün aşk, çocuk ve eğlence hayatınızın sorumlulukları sabah saatlerinde etkili olsa bile, gün içinde keyfiniz yerine gelebilir. Sosyal çevrenizdeki insanlarla olan konuşmalarınızı kafanızda tartacaksınız.




Başak Burcu: Bu Pazar aile hayatınızın sorumlulukları daha fazla ön planda olabilir. Kariyeriniz, iş alanlarınız ve davranışlarınız arasında daha olumlu bir köprü kurmaya çalışın. Özel ilişkilerinizi kontrol etmeye çalışmayın.




Terazi Burcu: Enerjiniz sizi bugün kısa vadeli planlara itebilir, yakın çevrenizle gitmeniz gereken yerlere gidecek, biraz olsun iş ortamlarınızdan uzaklaşmış olacaksınız. Düşünceleriniz sizi çok sıkıştırıyor, çözüm basit olmasına rağmen işleri zorlaştırmayın.




Akrep Burcu: Değişmeye istekli oldukça herşeyin daha rahat şekillendiğini görüyorsunuz. Parasal konularda bazı sıkışmalar yaşamamış olsanız bile, yarın devreye girecek dolunayla beraber paranız, kazançlarınız artabilir.




Yay Burcu: Kendi kişisel istekleriniz, sorumluluklarınızla birleşiyor ve özel yaşantınızda hala bir denge kurabilmiş değilsiniz. İlişkileriniz ve konuşmalarınız sizin için önemli olurken, dış çevrenizdeki insanlardan yardım alabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün duygularınızı göz ardı edebilir, kararlarınızda mantığınızdan yardım alabilirsiniz. İş hayatınızdaki gelişmeler gitgellerinizi çoğaltabilir. Özel ilişkilerinizde karşı tarafın sizi düşündüğünü göreceksiniz.




Kova Burcu: Sorumluluklarla ve biraz ciddi başlayan gününüz, sonrasında hayatı daha eğlenceli algılamanıza neden olabilir. Özel alanlarınız ve sosyal çevre aktiviteleriniz arasında dengeyi sağlamalısınız.




Balık Burcu: Bu Pazar, göz önünde olacağınız ortamlarda sabah saatlerinde sorumluluklarınız ön planda olurken, öğleden sonra keyfiniz artmaya başlayacak. Aile ve kariyer arasındaki dengeyi sağlamaya özen gösterin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR