20 Haziran Pazartesi günü öğlen saat 14:02 de Yay burcunun son derecesinde bir Süper Dolunay oluşuyor. Mayıs sonunda da Yay burcunda bir dolunay gerçekleşmişti. Şimdi o Dolunay’da görmediğimiz, almadığımız dersleri, nihayete ermesi gereken konuları bu Dolunay’da deneyimleyeceğiz.




Dolunay zamanı enerjimiz en üst noktadadır ve olayları kontrol etmek kolay olmayabilir. Yay burcunun patavatsızlığı, aceleciliği, ateşli yapısıyla gelecek olan bu dolunayda, eğitim, yüksek öğrenim, akademik konular, felsefe, din, seyahat, göçmenler, ticari ilişkiler, yabancılarla yapılacak işler, hukuk, medya alanlarında, deniz aşırı ticarette, deniz aşırı ülkelerle olan ilişkilerimizde, başka ülkelerde yaşayan akrabalarımız varsa onların hayatındaki olaylarda bazı hassaslıklara, iniş çıkışlara, skandallara, çalkantılara açık olabiliriz. Yine ateş elementindeki Yay burcunun son derecesinde, ateşli, enfeksiyonel hastalıklar, salgınlar, karaciğer sıkıntıları, kasların aşırı zorlanması, baldır, bacak bölgesindeki sorunlar, eklem ağrıları, yaralanmalar, çarpmalar, düşmeler, spor sakatlanmaları ayrıca yangınlar, ateşle ilgili sorunlar devrede olabilir. Kulak, göz sıkıntılarının en fazla devreye gireceği zamanlardan birindeyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, çok yönlü, sezgili, duygusal, sorumluluk sahibi bir insansınız. Çalışmalarınızda diyalog ve konsantrasyon eksikliği görülebilir. Çok duygusal bir yapınız olduğundan insanlardan kolaylıkla etkilenme meyilindesiniz. Çalışkan yapınız size iyi arkadaş çevresi kazandıracak. Bu sene, girişimlerinizde dikkatli adımlar atın. İlişkileriniz mercek altında.




Koç Burcu: Bu haftabaşındaki dolunay, seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, hukuk, medya alanlarınızda bazı hassas oluşumları karşınıza getirebilir. Bu işlerinizde önemli sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Önemli anlaşmaları bu dolunay zamanına denk getirmemeye çalışın.




Boğa Burcu: Bu haftabaşı yanılgılar, aldanmalar devreye girebilir. Dolunay, ortaklaşa para hanenizde gerçekleşiyor. Bu dönemde ortaya çıkacak bir borç, bir para ödemesi, ilişkilerinizin gerilmesine, bir yerden beklediğiniz parayı alamama gibi etkilere sebep olabilir.




İkizler Burcu: Bu haftabaşı girişimleriniz konusunda çok kolay manipüle edilebilir, kolay kandırılabilirsiniz. Dolunay, yine özel hayatınızda önemli kararları tetikleyecek. Hayatınızla ilgili çok önemli kararlar alacaksınız. Var olan ilişkinizde bitişler, kopuşlar görülebilir.




Yengeç Burcu: Bu haftabaşı yurtdışı kaynaklı işlerinizde, eğitimsel konularda, medyada birtakım sorunlar olabilir. Dolunay, sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek. İşinizdeki ve sağlığınızdaki değişimlere bu Dolunay’da açık olacaksınız.




Aslan Burcu: Bu hafta sosyal ortamlarda oluşturduğunuz birtakım planlarınızda parasal olarak birtakım hayal kırıklıkları, birtakım sorunlar, oluşabilir. Aşk ilişkilerinizde, çocuklarınızla ilgili konularda hassaslıklar bu dolunayda devrede olacak.




Başak Burcu: Ortaklaşa işlerinizde bozulmalara, çözülmelere ve aldanmalara açıksınız. Bu yüzden önemli anlaşmalardan kaçınmakta fayda var. Aile hayatınız ve kariyeriniz arasındaki dengeye özen gösterin. Aile hayatınızda, evinizde hassaslıklar oluşabilir.




Terazi Burcu: Bu haftabaşı, eğitimsel konular, işle ilgili konularda işlerinizin çabuk bozulacağı, birtakım ilişkilerinizden hayal kırıklıkları ve sorunlarla çıkacağınız durumlar karşınıza gelebilir. Fikirsel olarak kendinizi yukarıya çekmeye çalışın.




Akrep Burcu: Bu haftabaşı maddi konularda bir Dolunay yaşayacaksınız. Parasal yönden istediklerinizin karşılığını alamama, negatif olma, cesaretsizlikler, düşündüklerinizi uygulayamama gibi etkilere takılı kalabilirsiniz. Parasal atılımlardan kaçının.




Yay Burcu: Bu haftabaşı özel hayatınızda bazı konuşmalar, bazı fikirler üzerinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Bu Dolunay’da çok önemli kararlardan kaçının, duygusal yetersizliklerinizin hayatınıza yön vermesine izin vermeyin ve hem iş hayatınızda hem özel hayatınızda biraz daha sakin olun.




Oğlak Burcu: Bu haftabaşı oluşan Dolunay, kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Hesapta olmayan birtakım gelişmeler karşınıza çıkabilir, bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Şartları çok zorlamayın.




Kova Burcu: Bazı konuşmalarınızda ya da parayla alakalı olan bazı girişimlerinizde belirsizlikler, kararsızlıklar sizi zorlayabilir. Dolunay, özellikle sosyal çevrelerde, arkadaş ortamlarınızda ve geleceğe yönelik işlerinizde birtakım hassas oluşumları karşınıza getirebilir.




Balık Burcu: Dolunay, kariyer hayatınızda gerçekleşecek. Kariyerinizde önemli konu ve olaylar oluşabilir. Bazı hayal kırıklıkları, bazı konuşmaların sizi desteklememesi, aile hayatınızda yaşayacağınız birtakım dalgalanmalar, belirsizlikler ve karmaşalar iş hayatınıza da damgasını vurabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR