Bugün itibarıyla Mars düzeliyor ve enerjimizi daha rahat ortaya koymaya başlıyoruz. Mücadeleci yönümüz aktifleşiyor. Karşımıza gelen fırsatları kararları bir şekilde bugün itibarıyla değerlendirebiliriz. Yine bugün iletişimsel konularda daha fazla içe dönebilir, aile hayatımızın üzerine düşebiliriz. Duygusal, hassas ve alıngan etkilere 2 hafta boyunca dikkat edelim. Mantığımız doğru çalışmayabilir. Bir yandan da sezgilerimiz bize doğru yolu gösterebilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; nazik, kibar, anlayışlı, çekici, sadık, güvenilir bir insansınız. Zekanız iyi çalışıyor ama çevrenize karşı kendi sınırlarınızı iyi çizmeniz gerekecek. Yeteneklerinize güvenmeli ve özgürlük duygunuzu geliştirmelisiniz. Bu sene, hayatınızda önemli değişimlere açıksınız.

Koç Burcu: Sorun yaşadığınız konularda çözülmelere ve rahatlamalara merhaba diyeceksiniz. Enerjinizi parasal konularda daha rahat ortaya koymaya başlıyorsunuz. Aile hayatınızdaki iletişiminize ağırlık verebilir, evle ilgili planlara odaklanabilirsiniz.

Boğa Burcu: İletişimsel konuların daha fazla hızlandığını göreceksiniz. Yakın çevrenizle iletişiminiz artabilir, konuşmak, yazmak ve öğrenmek için güçlü arzular duyabilirsiniz. Özel hayatınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalıyor.

İkizler Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda son bir aydır karşılaştığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalacak. Parasal konulara, yatırımlarınıza, gayrimenkul değerlerinize ilginizi yönelteceğiniz ve çözümsel davranacağınız bir döneme girdiniz.

Yengeç Burcu: Hem aşk hayatınızda hem çocuklarınızla ilgili konularda hem de spekülatif işlerde daha doğru bir enerjiyle hareket edeceksiniz. Daha fazla kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Yakın çevrenizden, iletişimsel konularda çok güzel fırsatlarınız ve şanslarınız sizi bekliyor.




Aslan Burcu: Mars’ın ev, aile ve yuva alanlarınızda düzelmesiyle beraber bu alanlarda yaşadığınız sorunlar geride kalıyor. Geçmişte yaşadıklarınızı sorgulayabilir, hayatınızı gözden geçirebilir ve yeni gelecek dönem için hazırlıklar ve planlar yapabilirsiniz.

Başak Burcu: İletişimsel konularda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalıyor. Arkadaşlarınızla yorgunluğunuzu atmak, onlarla tatil planları içinde bulunmak önem kazanacak ve yakın çevrenizdeki hareketlenmelerle beraber sosyal ortamlardan da istediğiniz faydayı sağlayacaksınız.

Terazi Burcu: Parasal konularda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalıyor. Artık para konularında daha etkili mücadele edeceksiniz. Bir yandan da iş hayatınızda konuşma ve görüşmeler hızlanıyor. Birden fazla konuyla ilgilenebilirsiniz.

Akrep Burcu: Kişisel girişimlerinizde etkili bir şekilde kendinizi ortaya koyacaksınız. Yabancılarla olan iletişiminiz hızlanıyor. Yabancılarla yeni iş projeleri, anlaşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir. Kendinizi istediğiniz bir eğitime verebilirsiniz.

Yay Burcu: Girişimde bulunacağınız, harekete geçeceğiniz konularda sıkıntıların geride kaldığını göreceksiniz ama hala hareket etmemeniz gereken bir dönem. Bu yüzden arkanızdan dönen olaylara, enerjinizi doğru kullanmaya karşı dikkatli olun.

Oğlak Burcu: Mars’ın düzelmesiyle beraber sosyal çevre ve arkadaşlık evinde yaşadığınız birtakım enerji sıkışmaları, sıkıntı ve problemler geride kalıyor. İş ilişkiniz ve ortaklıklarınızla ilgili konularda iletişiminiz hızlanıyor. Sevdiklerinize karşı korumacı olacaksınız.

Kova Burcu: Artık kariyerinizde ve iş hayatınızda kendinizi etkin bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Satış, reklam, pazarlama, tanıtım ve bilgisayar sektörlerindeki sıkıntı ve problemler de bir anlamda çözülmeye başlıyor.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla Mars’ın düzelmesiyle beraber seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuk, ticaret gibi konularda yaşadığınız sıkıntı ve aksilikler geride kalıyor. Aşk hayatınızdaki konuşmalar giderek hızlanabilir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR