Bu Pazar etkili olacak güneş- neptün olumlu açısıyla yardımsever ve yaratıcı etkiler altındayız. Enerjimiz düşük çalışsa bile, başka insanlar için birşeyler yapmak önem kazanabilir. Bayram öncesi, sevdiklerimize anlayış göstermek, etrafımızdakilerle hayatımızı paylaşmak bizi çok mutlu edebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; becerikli, çok yönlü, tatlı, çekici bir insansınız. Konu sizinle ilgili olmadığı zaman çabuk sıkılıyorsunuz. Biraz daha anlayışlı ve konulara odaklanan biri olabilirseniz çok daha iyi noktalara ulaşabilirsiniz. Arkadaşlarınız çok geniş ve sizi çok seviyorlar. Bu sene, kendinizi güçlü ve mutlu hissedeceksiniz. Hayat sizi destekliyor.




Koç Burcu: Aileniz için çalışmaktan, onları ağırlamaktan ve sağlıklarıyla ilgili olarak güzel haberler almaktan fazlasıyla mutlu olabilirsiniz. Onlara ve sevdiklerinize karşı yardımsever etkiler devrede olacak.




Boğa Burcu: Haftasonu sosyal çevrenizden göreceğiniz destekler yüksek olabilir. Arkadaşlarınıza yardım etmek isteyecek, onlarla beraber aktivitelerde bulunacaksınız. Akraba veya kardeşlerinizle olan bağlantılarınız ve planlarınız artıyor.




İkizler Burcu: Haftasonu kariyer hayatınızda, şimdiye kadar fedakarlıkta bulunduğunuz, başkalarına yardım ettiğiniz konularda yaptıklarınızın karşılığını alabilirsiniz. Sizi bu aralar en rahatlatacak şey, ailevi oluşumlarınız, onlarla vakit geçirin.




Yengeç Burcu: Yabancılarla yapılacak işler, konuşmalar sizi daha yukarıya taşıyacak, büyük resmi görecek, bu alanlardaki konu ve olayların daha fazla hayatınızda yer ettiğini göreceksiniz. Uzaktaki akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz. Yaratıcılığınızın arttığı bir dönemdesiniz.




Aslan Burcu: Diğer insanlara yardım etmek isteyeceksiniz ve onlara yapacağınız hem maddi hem manevi yardımlar sizin hayatınızı da güzelleştirecek. Psikolojik yönden kendinizi iyi hissediyorsunuz, yaratıcılığınız yüksek.




Başak Burcu: Bu Pazar, sosyal çevrenizdeki insanlarla oldukça aktif ve keyifli olacaksınız. Sevdiğiniz insanla olan bağlarınız kuvvetli, onunla beraber olmak, onun arkadaş çevresinde bulunmak hayatınıza güzellikler katabilir.




Terazi Burcu: İş hayatınızda enerjiniz çok iyi çalışmasa da kariyer alanında başkalarına yol göstermek isteyebilirsiniz. Göz önünde olacağınız insanlarla bu hafta sonu keyfinize diyecek olmayabilir. Yapılması gereken işlerinizde tembel etkiler söz konusu.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı arttıracaksınız. Hiçbir şey yapamasanız bile değişik yerlerde bulunacaksınız. Birbirinizle hem geleceğiniz, hem de parasal konularda konuşmalar içine girebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün aile hayatınıza karşı oldukça anlayışlı ve iyimser tavırlar içindesiniz. Onlara yardım etmek isteyecek ve göstereceğiniz şefkatli tavırlarla sorunlarınızı gidereceksiniz. Ailenizde bir insanın parasal işlerini düzenlemeye yardımcı olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: İletişimsel konular sevdiğiniz insanla hızlanacak ve onunla beraber kısa vadeli programlar içinde bulunacaksınız. Yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin hayatına da yardım edebilirsiniz.




Kova Burcu: Bu Pazar oldukça yaratıcı ve keyifle başlayan gününüz öğleden sonra görevlerinizi ve yapmanız gerekenleri tamamlamaya yönelik olabilir. Özellikle gece saatlerinde yeme içme dengenize özen gösterin.




Balık Burcu: Pazar günü aşk hayatınızda ve çocuğunuzla olan iletişiminizde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Karşı tarafın sizi sevdiğini görecek ve yaptığı fedakârlıkları takdir edeceksiniz. Bu Pazar oldukça keyifli olacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR