Bugün oluşan venüs-mars olumlu açısıyla karşı cinsle anlaşmak sandığımızdan daha kolay olabilir. Hayatımızda biri yoksa yeni biriyle tanışabilir, karşı cinsin arkadaşlığından hoşlanabiliriz. Bir yandan da kimliğimizi ortaya koymamız ve var yeteneklerimizi geliştirmemiz önem kazanıyor. Önemli kararlarda erkek figürlerinden, olgun ve tecrübeli insanlardan faydalanmalıyız.



BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; olumsuz düşünce yapınızı geride bırakmalısınız. Çok arkadaşınız var, çekiciliğiniz sayesinde arkadaş ve dost ortamınızdan fayda göreceksiniz.Yalnız toplumsal olaylara karşı ilginiz çok fazla ve sinirleriniz bu konuda kolay yıpranabilir. Bu sene, özel ilişkilerinizde göz kamaştıracaksınız. Şanslısınız.

Koç Burcu: Bugün kadın, erkek ilişkileriniz, eşinizle veya partnerinizle uyumunuz, tutkulu yaklaşımlarınız ev ve aile hayatınızda sizi çok mutlu edebilir. Kendinizi fazlasıyla enerjik hissedeceksiniz, kendinizi çok zorlamayın.

Boğa Burcu: Özel hayatınızda, sevdiniz insanla aynı hisleri paylaşabileceğiniz ve birbirinize karşı ilginizi arttırabileceğiniz birgün içindesiniz. Aile hayatınızda bazı ufak tefek sürtüşmeler olsa bile, iletişiminiz iyi akacak.

İkizler Burcu: Parasal dengenizi iyi sağladığınız ve sahip olduklarınızdan mutlu olduğunuz bugün iletişiminizde dikkatli davranmalı ve hırslarınızı dengelemelisiniz. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlarınız devrede.

Yengeç Burcu: Bugün kadın, erkek demeden hem aşk hayatınızda hem kişisel hayatınızda çok keyifli etkiler altındasınız. Aşk hayatınız hareketlenebilir. Karışı tarafı anlamaya çalışmak, onunla hayatı deneyimlemek isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün ile hayatınızda aradığınız huzuru, mutluluğu yakalayabilirsiniz. Kadın-erken demeden aile büyüklerinizde ve kendi ailenizde güzel ilişkiler içinde olacaksınız.

Başak Burcu: Yakın çevrenizdeki bir insanla aranızda güzel bir elektriklenme oluşabilir. Karşı cinsle iyi anlaşacaksınız ve iletişiminiz kuvvetli akacak. Özellikle kalbi boş olanlar için keyifli tarihlerden bir tanesi.

Terazi Burcu: Bugün parasal konularda ilişkilerinizi devreye sokabilir ve ilişkilerinizden fayda kazanabilirsiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizde uyumu yakalayacaksınız.

Akrep Burcu: Kişisel girişimleriniz konusunda başlatmak istediğiniz işlerinizin karşılığını görebilir ya da kalbiniz boşsa, aşkı arıyorsanız uzak yerlerde, seyahatte, tatilde, eğitim alanlarında aşkı yakalayabilirsiniz.




Yay Burcu: Duygusal olarak karşı cinsten hoşlanacağınız, etkileneceğiniz günlerden bir tanesi. İlişkilerinizde yaşadığınız iniş çıkışların karşılığında gizli-saklı bir oluşumun içinde yer alabilirsiniz, bir insandan hoşlanmak ön plana çıkabilir.

Oğlak Burcu: Sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla bir arada olmaktan, mutluluk duyacaksınız. Hayatınızda bir insan yoksa sosyal ortamlarda bir insanla güzel bir birlikteliğe adım atabilirsiniz.

Kova Burcu: Bugün herkesin ilgisini üzerinizde hissedebilir ve insanlarla iyi anlaşabilirsiniz. Bir yandan da beraber çalıştığınız insanların desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün uzak çevrelerde seyahat halindeyken sevdiğiniz insanla iyi anlaşacağınız bir gün. Özellikle de kadın-erkek demeden herkesin ilgisini çekeceksiniz. Yaratıcılığınızla işlerinizi konuşturacaksınız.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR