Bu haftasonu Pazar öğleden sonraya kadar Ay Balık Burcunda dolaşıyor; Merhametli, anlayışlı, sevgi dolu ve duygusal tavırlarımız ön plana çıkabilir. Partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak önem kazanıyor. Sosyal ortamlarda ve ikili ilişkilerde uyumlu olabiliriz. Ancak aynı zamanda hayalci, ürkek, tembel ve keyfimize düşkün davranışlarda ortaya çıkabilir. Sezgilerimiz artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hırslı, özgür, otoriter, başarılı bir insansınız. Kimse umrunuzda değil ve onların yardımlarına aldırmadan istediklerinizi rahatlıkla yapıyorsunuz. Beklenmedik kazançlar ve başarılarınız olacak. Otoriter yanlarınızı özel hayatınıza yansıtmayın. Bu sene, parasal meseleler hayatınızda daha fazla yer edebilir.




Koç Burcu: Bugün beklenmedik duygu değişimlerine açık olmalısınız. Sanki hayatınızın yönetimi elinizde değilmiş gibi hissedebilir, etrafınızda kadersel bir çok olaya şahit olabilirsiniz. Harcamalarınız eğlenceli aktiviteler veya çocuğunuz için olabilir.




Boğa Burcu: Bugün sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda grup çalışmalarında bulunabilir, hiç anlaşacağınızı düşünmediğiniz insanlardan oldukça keyif alabilirsiniz. Özel hayatınızda abartılı davranışlara bugün dikkat edin.




İkizler Burcu: Bugün kariyerinizde ve iş ortamlarınızda rahat ve düşünceli yaklaşımlarınızla kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Bulunacağınız ortamlarda değişik koşulların işinize yarayacağını bilmelisiniz.




Yengeç Burcu: Bugün iş hayatınızda ve seyahatle ilgili konularda ilginç şanslar ve oluşumlar yakalamanız mümkün. Bu aralar kafanızı rahatlatma ihtiyacınız çok yüksek. Fikirsel olarak karşınıza çıkacak olan seçenekleriniz fazla olabilir.




Aslan Burcu: Bugün eşinizin veya partnerinizin maddi durumuyla ilgili konular öne çıkabilir. Ortaklaşa iş konularında kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Kafanızda hala çözmediğiniz konular olmasına rağmen kendinizi huzurlu hissedeceksiniz.




Başak Burcu: Bugün özel yaşantınızda duygusallığınız ve romantikliğiniz fazla olabilir. Ortaklaşa hareket etmeniz gereken konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizi destekleyecek yalnız enerjinizi biraz yükseltmelisiniz.




Terazi Burcu: Bugün iş ortamınızda ve çevrenizde, duygu değişkenliğiniz fazla olabilir. Kafanız bazı konularda karışık ve kararsız. Yemek, içmek konusunda abartıdan uzak durun. Sosyal çevrenizde zirveye oynayacağınız güzel etkileşimler söz konusu.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda fedakarlıklarınız ve geri adımlarınız söz konusu olabilir. Meraklı ve hareketli yapınızı, hoşlandığınız hobilerinize ve işlerinize aktarabilirsiniz. Sosyal ortamlarda abartıdan uzak durun.




Yay Burcu: Bugüne ailevi konular gündeminizde. İşlerinizi evinizden yürütseniz bile, yerinizde duramayacak ve heyecanınızı, duygularınızı körükleyecek işler peşinde koşacaksınız. Uzak çevrenizdeki olaylar sizi meraklandırıyor.




Oğlak Burcu: Bugün biraz dağınık ama yakın çevreniz devrede olarak gününüzü geçirebilirsiniz. İletişiminizde ve yakın çevre olaylarınızda ortak bir şekilde davranmaya, ortaklaşa hareket etmeye özen gösterin.




Kova Burcu: Bugün parasal konularınız aktif olacak. Gün içinde, parasal konularda duygusal tepkiler verebilir, kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. İŞ hayatınızda kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün kendi kişisel isteklerinize odaklanabilirsiniz. Duygularınızda kararsızlıklar görülebilir. Bir anda karar verebilir, sonrasında bu kararın hayatınızdaki insana veya ilişkilerinize uymadığını farkedebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR