Bugün oluşan merkür- mars dik açısıyla fikirlerimizde sinirli ve tepkisel davranmamız mümkün. Düşünce yapımıza uymayan insanlara göstereceğimiz tavırlara dikkat edelim. Kavgalar, tartışmalar tetiklenebilir. Bir yandan da Uranüs bugün gerilemeye başlıyor. Birkaç ay boyunca olayları kendi içimize döndüreceğimiz, içselleştireceğimiz bir döneme giriyoruz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; cömert, özgür, rahat, sempatik, akıllı bir insansınız. Hayatınızla ilgili konularda acele kararlar vermeye müsaitsiniz. Araştırma ve detay gerektiren işler tam size göre. İnsanlara karşı kin tutmuyorsunuz. Bu sene aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.




Koç Burcu: Sinirli, gayretli yapınızla olaylara kolay tepki vermeye meyillisiniz. Özel hayatınızdaki kişiyle eğlence ve çocuk hayatınıza yapacağınız harcamalar yüzünden bazı sert söylemler içine girebilir, aynı şekilde ondan karşılık görebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bu Cuma aile hayatınızda çok çabuk tepki vermeye, agresif ve sert söylemler içinde bulunmaya meyilli olacaksınız. Özel hayatınızda karşı tarafa çok fazla yüklenmeyin. Kariyerinizle ilgili konuları gözden geçireceğiniz bir sürece giriyorsunuz.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işlerinizi gözden geçireceğiniz, bir sürece giriyorsunuz. Bu alanlarınızda birtakım yavaşlamalar, sorunlar olursa, neden kaynaklandığını çözmek için uğraşacaksınız.




Yengeç Burcu: Riskli işlerden kaçınmakta fayda var çünkü çok hızlı düşünerek, sonuçlarının hesabını yapmadan atacağınız adımlar, özellikle risk içeren işlerde, borsa yatırımlarınızda birtakım zararlar oluşturabilir. Bugün isteksiz davranabilirsiniz.




Aslan Burcu: Hem yabancılarla bulunacağınız ortamlarda hem özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde yolunda gitmeyen konu ve olayları gözlemleyeceğiniz bir sürece gireceksiniz. Ailevi konularda fikirlerinizde anlaşmazlıklar yüzünden kolay tepki verebilirsiniz.




Başak Burcu: İşinizde ve ortaklaşa parasal konularda yaşadığınız hızlı gelişmeleri hazmedeceğiniz ve bu hızlı gelişmeleri gözden geçireceğiniz bir döneme gidiyorsunuz. Sinirli yapınızı yakın çevrenizdeki insanlara yansıtmamaya özen gösterin.




Terazi Burcu: Sosyal ortamlarda düşüncelerinizi destekleyen konularda parasal olarak aradığınızı bulamayabilirsiniz, bu da beraber iş yaptığınız insanları iğnelemenize ya da onlara laf sokmanıza neden olabilir. Hırslarınızı ve sinirinizi iyi kontrol etmeye çalışın.




Akrep Burcu: Kariyer ve iş hayatınızda farklı ve esnek davranmasını becerecek ve bu alanlarda güzel görüşmeler içinde olacaksınız. Yalnız bazı tavırlarınızla kolay tepki verebilirsiniz. Önemli konuşmalarda sinirinizi kontrol etmeye çalışın.




Yay Burcu: Sinirsel etkilere karşı dikkatli olun. Kendinizi tam anlamıyla ortaya koyamamaktan kaynaklı olarak beraber çalıştığınız insanlarla zaman zaman kırıcı sözlere ve agresif tavırlara açık görünüyorsunuz.




Oğlak Burcu: Ailevi konularda ve parayla ilgili konularda bazı işlerinizin yavaşladığını bu süreçte görebilirsiniz. Hatalarınızı iyice gözden geçirin. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla borç alışverişine girmemeye özen gösterin. Parayla ilgili bir konu, çok çabuk sinirleri gerebilir.




Kova Burcu: Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Hem kişisel hayatınızı hem sağlığınızı gözden geçirmelisiniz. Sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınıza, fikir alışverişlerinize dikkat edin. Ağzınızdan çıkacakları kulaklarınız duymalı.




Balık Burcu: Yabancılarla yapacağınız işlerde, bir iş seyahatinde sert konuşmalar, söylemler içinde olacaksınız. Yine bu süreçte tatildeyseniz yapmanız gerekenler konusunda gün içinde sinirli, agresif etkiler altında olmanız mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR