Bugün ay Akrep Burcunda dolaşıyor. Ortaklaşa parasal konular öne çıkabilir. Sabah saatlerinde işlerimizde yaratıcı yönümüzü ortaya koyabiliriz. Öğleden sonraysa mantığımız ve duygularımız bir çalışabilir. Önemli işlerimizde güzel ve etkili sonuçlar elde edebiliriz. Akşam saatlerinde kadın, erkek ilişkilerinde anlaşmazlıklara dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çözüme yönelik yanlarınızla altından kalkamayacağınız iş yok. Konuşma ve iletişime yönelik yeteneklerinizi boşa harcamamalısınız. Bu kadar olumlu özelliklerinizin yanısıra, inatçı ve huzursuz yönleriniz de olabilir. Bu sene, önemli işlerinizi senenin sonuna doğru yola sokmaya çalışmalısınız.




Koç Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularınızda aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarınız fazla olabilir. Önsezilerinizi doğru bir şekilde kullanabilirseniz, bugün her durum altından kalkmasını iyi becereceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün, aile ortamınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Aileniz veya sevdikleriniz illa sizinle aynı düşüncede olmak zorunda değiller. Buna dikkat ederek hareket etmeye çalışın.




İkizler Burcu: Tamamlamanız gereken işleriniz, hızlı akan iletişim trafiğiyle özellikle bugün sizi zorlayabilir. İş hayatınızda sezgilerinizle hareket etmenin tam zamanı. Sağlığınıza da gereken özeni göstermeyi unutmayın.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda, sanata dayalı işlerinizde veya çocuk alanlarınız da maddi konularda dikkatli olmayı ihmal etmeyin. Borsada yatırım yapanlar şanslarına güvenmekten çok daha gerçekçi adımlar atmaya özen göstersinler.




Aslan Burcu: Ev ve aile hayatınız daha fazla ön plana çıkarken, özellikle bugün aile hayatınızda sevdiklerinizle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Kadın, erkek ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir. Arkadaşlarınız için gerçekten değerli olduğunuzu anlayacaksınız.




Başak Burcu: Bugün, yakın çevre, akraba veya kardeşlerinizle anlaşmakta ve derdinizi onlara anlatmakta zorlanabilirsiniz. Özel hayatınızdaysa sevdiğiniz insanla hayallerinizi paylaşabilir ve duygularınızdan bahsedebilirsiniz.




Terazi Burcu: Sosyal ortamlarınızdaki harcamalarınıza bugün dikkat etmeniz gerekebilir. İş hayatınızda yaratıcı ve doğaçlama yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yeteneklerinize güvenmenin zamanı geldi.




Akrep Burcu: Bugün, kendinize olan güveniniz tam olabilir. Enerji ve yaşam dolu ortamlar daha fazla ilginizi çekebilir. Yalnız bugün iş hayatınızda, kendi kararlarınızı ortaya koyarken zorlanabilirsiniz. Çelişkilerden uzak durun.




Yay Burcu: Bugün, önemli işlerden ve görüşmelerden kaçınmanız ve önemli kararlar almamanız gerekebilir. Özellikle seyahatlerde beklenmedik etkilere açık olmalısınız. Diğer insanlarla gireceğiniz diyaloglarda, ruhen yorulabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Özellikle, sosyal ortamlarda, davetlerde veya grupsal işlerinizde parasal konularda zorlanmalara dikkat edin. Her zaman kolaylıkla aldığınız desteği bugün sevdiklerinizden alamayabilirsiniz.




Kova Burcu: Kalabalık ortamlarda olmak daha çok hoşunuza gidecek zira enerjiniz yüksek olabilir. Yine de kalabalık ve göz önünde olacağınız ortamlarda özel hayatınıza ve davranışlarınıza dikkat edin.




Balık Burcu: Bugün uzak ortamlar, seyahatler devreye girerken özellikle iş hayatınıza dayalı seyahatlerinizde bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bir yandan tatil yapma ihtiyacınız, diğer yandan iş yükümlülükleriniz sizi zorlayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR