Ay Yengeç Burcunda Dolaşıyor. Bu haftasonu geçmişe duyulan özlem artabilir, eski konuları konuşabiliriz. Ailemizi koruma içgüdüsü daha çok ön plana çıkar. Duygusal anlamda fedakârca davranışlarda bulunabiliriz. Sevgilimizle ya da eşimizle romantik vakitler geçirmek isteriz. Ancak moral bozukluğuna ve çevremizdekilere karşıda ön yargılı davranmamaya dikkat etmeliyiz. Yemeye ve içmeye olan düşkünlüğümüz artabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; edebiyat, sanat, müzik alanları ilginizi çekiyor ve işiniz bu alanlardan olmalı. Yakın çevre ilişkileriniz çok kuvvetli. Yeteneklerinizi iyi kullanmayı öğrenmeli, kendinize olan güveninizi arttırmalısınız. Bu sene, özel hayatınızda bazı yanılgılar oluşabilir. Diğer yandan hayatınızda önemli açılımlar söz konusu.




Koç Burcu: Gününüze aile konularınız veya ev hayatınız ön planda olarak başlıyorsunuz. Önemli iş konuşmaları ve görüşmeleri kafanızdaki şüpheleri yok edebilir. Güçlü insanlardan desteklerinizi aşırı tepkisellikle geri tepmeyin.




Boğa Burcu: Üretken olacağınız işlerde, sanat alanlarınızda keyifli etkileriniz var. Bugün kreatif işlerinizde şansınızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Yakın çevrenizde sizin için plan yapan insanları pas geçmeyin.




İkizler Burcu: Bugün, evinize yönelik harcamalarınız sizi mutlu edebilir.. Aileniz için yapılacak ortaklaşa para konularında etkili bir gün olabilir, belki de eşiniz veya sevdiğiniz insan size bu konuda yol gösterebilir.




Yengeç Burcu: Bugün, akraba veya kardeşlerinizle ya da çevrenizde size yakın olan insanlarla planlar yapabilirsiniz. Ortaklaşa yapılacak birçok işte bugün şans ve fırsatlarınız olabilir, güçlü iletişim ve planlama herşeyin anahtarı olacak.




Aslan Burcu: Maddi konularda veya paraya dayalı işlerinizde konuşmalar gündemde olacak. Bugün hislerinize güvenmeli, doğru zamanlarda doğru hamleler yapmalısınız. Günlük işlerinizi düzene sokmakta zorlanmalar oluşabilir.




Başak Burcu: Sosyal ortamlarınız bu aralar oldukça yoğun, aslında biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız olabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla fikirleriniz konusunda bazı anlaşmazlıklar olsa bile durumları toparlayacaksınız.




Terazi Burcu: Düşündüklerinizi, profesyonel alanlarınıza rahat aktaracasınız. Bugün bazı fikirleriniz ailevi konularda işinize yarayabilir. Ailenizle olan konuşmalarınıza dikkat edin, enerjinizi doğru yönlendirin.




Akrep Burcu: Gelecek planlarınızı dost meclislerinde ve sosyal ortamlarda ortaya koyabilirsiniz. Güçlü iletişimle istediğiniz şartlara sahip olabilirsiniz. Düşünceleriniz gitgelli, bu yüzden tutkularınızla hareket etmeyin.




Yay Burcu: Parasal konularda önemli görüşme fırsatlarınız bugün sizi mutlu edebilir. İşinizle ilgili gereken parasal desteği rahat bulacaksınız. Ama bu da sizi rahat ve hesapsızca harcamalara yönlendirebilir aman dikkat.




Oğlak Burcu: Siz hayata karşı güçlü durdukça, fikirlerinizi hayata geçirmek daha kolay olacak. Daha az tanıdığınız ve ticaret yaptığınız insanlardan alacağınız destekler bugün fazla olabilir. Sevdiğinizle güzel bir haftasonu sizi bekliyor.




Kova Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda önemli gelişmeler ve konuşmalar yaşayabilirsiniz. Bu dönem mücadelelerinizi iş alanlarınıza kaydırın. Bazı fikirleriniz size yol gösterebilir. İşlerinizi kolay tamamlayacaksınız.




Balık Burcu: Gün içinde, keyif için harcamalarınız fazla olabilir. Güçlü arkadaşlarınızdan önemli işleriniz için destek bekleyebilirsiniz. Özel hayatınız güçlenirken, dış ortamlardaki insanlara çok da ihtiyacınız olmayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR