10 Eylül öncesi bir hafta ve sonrası bir hafta olmak üzere, yaklaşık 2 hafta boyunca hayatımızda bazı karmaşalar, çözülmeler, hayat akışında sıkıntı ve problemler bizi cesaretsizliklere ve hayalkırıklıklarına sürükleyebilir.




Gerçeklerimiz hayallerimizle çakışabilir. Hayallerimizin karşılığında elde ettiklerimizi gördüğümüzdeki memnuniyetsizliğimiz ruh halimize yansıyabilir. Yolunda gitmeyen konularla ilgili vereceğimiz kararlar için panikle, suçlulukla, tatminsizlikle hareket edebiliriz. Depresyonik etkilere, negatif karmalara, anksiyeteye, suçluluk korkularına karşı dikkatli olalım. Bizi en fazla zorlayacak duygular, kontrolü kaybetme korkusu olacak. Sorumluluklarımız çözülebilir, dağılabilir. Endişelerimiz, korkularımız kendimize olan güvenimizi kısıtlar. Biz güvenimizi kaybettikçe, daha da açmaz durumlar içinde kendimizi bulabiliriz.




Değişim için uygun bir dönem değil. Bu süreçte sabretmek, temeldeki soruna odaklanmak, müzik, dans gibi kreatif alanlara yönelmek, bilincimizi kuvvetlendirmek işimize yarayabilir. Defansif ve düşük bir ruh halinde olacağımızdan büyük başarılar ve ilerlemeler beklememeliyiz






BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; insanların ve çevrenizin dikkatini kolaylıkla çekiyorsunuz. Aldığınız sorumlulukları yerine getirmeyi seviyorsunuz. Riskli işler hoşunuza gidiyor. Arzularınızı zaman zaman kontrol etmeniz gerekebilir. Bu sene, önemli işler devrede olabilir. Sonlanan işlerinizde nerede hata yaptığınızı bulmalı, yeni şanslarınızda aynı hataları tekrar etmemelisiniz.




Koç Burcu: Yaptıklarınızı yeterli bulmayacak ve başka insanların hayati sorumluluklarda sizden daha başarılı olduğunu düşüneceksiniz.Yapacaklarınızın dinamiğini gözden geçirmek anlamında bunu bir fırsat olarak görmelisiniz.




Boğa Burcu: Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz ve parasal bağlantılarınızla ilgili birtakım belirsizlikler, karmaşalar, hayatın günlük akışıyla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Bu dönemde hırslarınızı ve amaçlarınızı iyi sorgulamalısınız.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda ve ortaklaşa adımlar atacağınız konularda sıkıntılara, problemlere açık olacaksınız. Hayalleriniz ve karşınıza gelenler arasında dağlar kadar fark olabilir. Sinirli ve gergin yapınızı kontrol edin.




Yengeç Burcu: İş sorumluluklarınız ve yabancılarla yaptığınız işlerde birtakım sorunlar, günlük hayatın akışında birtakım aksilikler söz konusu olabilir. Bu da yaptığız işte, güvensizlikleri karşınıza getirebilir.




Aslan Burcu: Çocuğunuz ve aşk hayatınızdaki önemli sorumluluklar, maddi konularda sizi zorlayabilir ya da maddi konularla ilgili günlük hayatın akışında birtakım problemler ortaya çıkabilir. Fiziki sağlığınıza dikkat edin.




Başak Burcu: Özel hayatınızda bazı işlerin aksamasına dikkat edin. Ailevi sorumluluklarınız ilişkinize olumsuz yansıyabilir. Aynı zamanda hayatınızdaki insanla olan gerçek bağlantınızı görmek sizi biraz cesaretsiz kılabilir.




Terazi Burcu: Her zaman yaptığınız işlerden memnuniyet duymayabilirsiniz, kendinizi bu konularda çok sıkabilirsiniz, çevrenizin sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz. Olaylara negatif bakmanız sağlık sorunlarınızı da tetikleyebilir.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda, yaratıcılığa dayalı işlerinizde, hayatın günlük akışında birtakım sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar, parasal ağırlıklı birtakım sıkıntılar olabilir. Kendinizi güvensiz hissetmeniz mümkün.




Yay Burcu: Aile ve hayati sorumluluklarınızda birtakım engellerle, sorunlarla, karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte aile hayatınızda yaşadığınız hayal kırıklıkları, onlardan gördüğünüz birtakım etkiler sizin üzerinizde cesaretsizlik yaratabilir.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizle ilgili konularda, kendinizi cesaretsiz, biraz mutsuz, gelişen olaylarla beraber biraz güvensiz hissedeceksiniz.. Olayların kontrolünün sizin elinizde olmaması güvensizliklerinizi artırabilir.




Kova Burcu: Günlük hayatınızın akışında ve sosyal çevrenizde geleceğinizi ilgilendiren konuların sorumluluklarında birtakım sıkıntı ve sorunlar yaşamanız mümkün. Özellikle parasal konularda kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.




Balık Burcu: İşiniz ve kariyerinizle ilgili sorumluluklarınızda birtakım sıkıntı ve problemlerin oluşması muhtemel. Kendinizi yaptığınız işte yetersiz görebilirsiniz ya da düşündüklerinizle elde ettikleriniz bir olmayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR