16 Eylül cuma günü saat 22:05 te Balık burcunda bir Ay tutulması meydana geliyor. Astrolojide Tutulmalar önemli süreçlerin başlangıçlarına ve bitişlerine işaret ederler ve en önemlisi kadersel sayılabilecek etkileri bulunmaktadır. Ay tutulmaları daha çok halkı ve duygusal konuları karşımıza çıkaran olayları içinde barındırır. Güneş’in- Ay’la karşı karşıya gelmesi, duygulardaki iniş çıkışların daha da görünür hale gelmesine, kendi ihtiyaç ve beklentilerimizin, diğer kişilerin istek ve beklentileri arasında gidip gelmesine neden olur.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; macera seven ruhunuzu her anlamda iyi beslemeli ve dış etkenlerden bağımsız kararlar vermelisiniz. Araştırmacı yönünüz, analiz, detay gerektiren işlerde, tekstil, tıp, ilaç sektöründe başarı getirebilir. Sempatik yönünüzle her tür insanla çok kolay anlaşabilirsiniz. Bu sene, hayatınızda çok önemli duygusal değişimler yaşayacaksınız.

Koç Burcu: Ay tutulması kontrolünüz dışındaki etkenleri devreye sokabilir. Aniden gelişecek bazı olaylara hazırlıklı olmalısınız. Yaratıcılığınız artabilir, sezgileriniz güçlenebilir. Bir süredir gizli kalan sırlar açığa çıkabilir, sağlığınıza dikkat etmeli ve gevşemelisiniz.

Boğa Burcu: Bu Ay tutulması sosyal aktivite, organizasyon ve arkadaşlık evinizde gerçekleşiyor. Hayatınızda uzun zamandır rolü olan kişilerle kopuşlar, yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize uyabilecek kişilerle, gruplarla bir araya gelmek de önem kazanabilir.

İkizler Burcu: Kariyeriniz ve iş hayatınızla ilgili konularda beklenmedik, ani, hızlı, duygusal oluşumlara açıksınız. İşinizde bir sonlanma, bir tamamlanma oluşabilir veya iş hayatınızda kadınlardan kaynaklı beklenmedik konu ve olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Ay tutulması ile beraber, hızlı ve yeni düşüncelere, farklı girişim alanlarına açılıyorsunuz. Seyahat, yayıncılık, yabancılarla ilgili her tür konuda önemli olaylara hazırlıklı olmalısınız. Fikirlerinizi ve inançlarınızı ortaya koyarken birazcık daha esnek olun.

Aslan Burcu: Ay tutulması, ortaklaşa parayla ilgili konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri hayatınıza taşıyabilir. Başkalarına dayalı işlerde beklenmedik ve koparıcı durumlara karşı olun. Mümkünse ve aciliyeti yoksa önemli ameliyatlardan kaçının.

Başak Burcu: Bu Ay tutulması ile beraber özel hayatınızda çok önemli kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar sonlanmayı içerebilir ya da farklı bir şekilde yolunuza devam etmeyi içerebilir veya yeni bir insanla yeni bir ilişki kararı devrede olabilir. Ortaklık ve taşınma konuları da öne çıkıyor.

Terazi Burcu: Ay tutulması sağlık, iş koşullarınız ve çalışanlarınızla ilgili konuları hareketlendirecek. Çalışma alanınız ya da becerilerinizi geliştirmiş olduğunuz işlerle ilgili konularda hızlı ve beklenmedik olaylara açıksınız. Günlük rutininizde, sağlığınızda hızlı gelişmeler oluşabilir.

Akrep Burcu: Ay tutulması çocuklarla ilgili konuları, aşk hayatınızı ve yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiriyor. Aşk hayatınızla ilgili sürpriz ve hızlı gelişmeler, beklenmedik başlangıç ve bitişler oluşabilir.. Yaratıcılık gerektiren alanlarınız tetiklenecek.

Yay Burcu: Ay tutulması ailevi ilişkilerinizde hızlı ve tedirgin edici bir şekilde gelişen durumları karşınıza getirebilir, aileyle ilişkiler koparıcı ve huzursuz olabilir. Bir yere yerleşmekte ya da sabit kalmakta zorlanabilirsiniz. Ani bir şekilde ev değiştirme kararı alabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizde olup biten bütün olaylar daha fazla hayatınızın merkezine yerleşecek. Hassas oluşumlara açıksınız ve iletişim, satış, reklam, pazarlamayla ilgili konularda da beklenmedik durum ve olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kova Burcu: Bu Ay tutulması ile beraber elinize bir miktar para geçebilir. Yine parayla ilgili konularda ufak tefek duygusal sorunlara da açık olabilirsiniz ya da beklediğiniz bir paranın gelmemesi, tahsil etmekte zorlanmanız yeniden planlar yapmanıza ve kendinizi güven altına almanıza neden olacak.

Balık Burcu: Bu Ay tutulması ile beraber evliliğinizle ve ilişkilerinizle ilgili konularda kişisel istek ve beklentilerinizi geri plana atmak istemeyeceksiniz. Hayatınızla ilgili önemli değişimler söz konusu ve bu değişimler duygusal anlamda sizi zorlayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR