Bugün oluşan gökyüzünde Güneş- satürn olumlu açısıyla hayat bizi destekleyecek. Otorite figürlerinden, etkili kişilerden alacağımız etkili desteklerle uzun ve kalıcı adımlar atabiliriz. Sorumluluklarımızı bilecek ve üstlenmekten kaçınmayacağız. Önemli görüşmeler ve anlaşmalar için oldukça uygun birgün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hızlı, zeki, adaletli, sosyal bir insansınız. Akıcı bir zekanız var. Özel hayatınızda ve duygusal ilişkilerinizde zorluklar ve problemler yaşayabilirsiniz. Çok çabuk fikir değiştiriyorsunuz ve insanlar sizi anlamakta zorluk çekiyor. Bu sene, hayat sizi destekliyor, çok önemli adımlar atabilirsiniz.




Koç Burcu: Geleceğiniz için önemli sorumlulukları istekle ve keyifle yapacaksınız. Sevdiğinizle insanla başka bir şehire, ülkeye taşınmak, önemli işlere kalkışmak adına hayat size göz kırpıyor.




Boğa Burcu: Ortaklaşa parasal konularda sizi destekleyen insanlarla, otorite figürleriyle, patronlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Kendinizi işinizde etkili bir şekilde ortaya koyabileceksiniz ve hayat planlarınızı kendi lehinizde ilerletebileceksiniz.




İkizler Burcu: Hayat sizi birçok açıdan destekleyecek. Uzun zamandır özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde yaşadığınız anlaşmazlıkların geride kaldığını görmeye başlayacaksınız.




Yengeç Burcu: Yapılması gereken işlerinizi bugün kolay halledecek ve sorumluluklarınızı yerine getireceksiniz. Yakın çevrenizle beraber kısa vadeli planlarınızı harekete geçirebilirsiniz. Aktif birgün olabilir.




Aslan Burcu: Yakın çevrenizle iletişiminizi kuvvetlendireceksiniz. Özel hayatınızda önemli ve kalıcı adımlar, sorumluluklar oluşabilir. Bu sorumlulukları almaktan korkmayacaksınız, verdiğiniz sözleri yerine getireceksiniz.




Başak Burcu: Ailenizdeki bir insanın maddi sorumluluğunu üstlenmek veya ailenize maddi yardımda bulunmak için uygun günlerde olacaksınız ve bunu yerine getirmek sizi duygusal olarak rahatlatabilir.




Terazi Burcu: İletişimsel konularda sorumluluklarınızı bilerek davranmak, karşılaştığınız zorlukları geride bırakmanıza sebep olacak ve hayatın sizi desteklediği fikrini karşınıza getirecek.




Akrep Burcu: Geri plandan yürüttüğünüz işlerinizin sorumluluğunu kolayca üstlenebilirsiniz. Maddi konularda ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bugün giyinmek, kendinize özen göstermek ve sadece size keyif veren yerlerde olmak isteyebilirsiniz.




Yay Burcu: Çevrenizdeki güçlü insanlardan, hayatınız adına destekler görebilirsiniz. Karşınıza gelen işlere ve sorumluluklara keyifli bir şekilde yaklaşacaksınız. Bu da sizi, girişimlerinizde bir adım öne çıkartabilir.




Oğlak Burcu: İşinizle ilgili konular önem kazanacak ama bir anlamda sorumluluklar altına girdikçe ve işinizde kendinizi gösterdikçe çok daha güzel ve güçlü sonuçlara ulaşacaksınız. Kariyeriniz anlamında hayat sizi destekliyor.




Kova Burcu: Bugün önemli anlaşmalar içine gireceksiniz ve atacağınız adımlar uzun soluklu ve kalıcı olacak. Gruplarla veya diğer insanlarla beraber girişeceğiniz ve üstleneceğiniz sorumluluklar sizi yukarılara taşıyabilir.




Balık Burcu: İş hayatınızda güzel bir anlaşma devrede olabilir. Hayatınızdaki güzel gelişmelerle beraber sorumluluklar sıkıntı olmaktan çıkabilir. Parasal yönden birçok işinizi bugünlerde halledebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR