Bugün dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Öğleden sonra Ay balık burcuna geçecek, karbonhidrat tüketimimiz birkaç gün boyunca artabilir. Bol su içeren meyve ve sebzelerle beslenmeye özen gösterelim.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; karakterinizin güçlü yanı ve etkileyici fikirleriniz iş hayatınızda size önemli kapıları açacak. Doğru zamanda, doğru yerde bulunmanız başkalarının bir adım önünde gitmenize neden oluyor. Bu sene, çok istediğiniz bir seyahat gerçekleşebilir.

Koç Burcu: Sosyal ilişkilerinizde, gün içerisinde kulağınıza gelebilecek olan bir takım haberler keyfiniz yerine gelecek. Öğleden sonra daha sakin ve biraz da kadersel davranmayı tercih edebilirsiniz. Duygusal yanılmalara dikkat.

Boğa Burcu: Kalabalık ortamlara dahil olma isteğiniz oldukça yüksek. Özel hayatınızda ise sevdiğiniz insan, size kendinizi yetersiz hissettirebilir. Kendi düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmeniz önemli.

İkizler Burcu: Bugün, özgürlük duygunuz her zamankinden daha yüksek olabilir ve kısıtlamalardan uzaklaşmayı arzulayabilirsiniz. Bir an önce tamamlamanızı bekleyen işler sizin için engel teşkil edebilir.

Yengeç Burcu: Gün içerisinde, duygularınızı çevrenizdeki insanlara açmakta zorlanabilirsiniz. Duygularınızla barışmaya ve başkalarının yorumlarını hayatınızın merkezine almadan kendinizi ifade etmeye gayret edin.

Aslan Burcu: Bugün özel hayatınza odaklanacaksınız. İlişkide olduğunuz kişinin bazı özellikleri sizi zorlasa bile moralinizi aşağıya çekmesine izin vermeyin. Ortak parasal işleriniz öğleden sonra kafanızı kurcalayacak.

Başak Burcu: Harcamalarınıza dikkat etmenin, uzun vadede size getirilerini küçümsemeyin. Bugün yapılacaklar gözden geçirilmeli, düzene oturtulmalı. Programlı olmak, işlerinizin daha hızlı ilerlemesini sağlayacak.

Terazi Burcu: Bugün, kendinizi kuşlar kadar hür hissedecek ve bu duygunun gücü ile daha rahat adımlar atabileceksiniz. Aşık olanlar, sevdikleri insan için yaptıkları para harcamalarına özen göstermeye çalışabilirler.

Akrep Burcu: Aile büyükleri bugün sizinle aynı fikirde olmayabilir. Evdekilerle zıt düştüğünüz konularda önce karşı tarafı etraflıca dinlemeye gayret edin. Planlar yaparken, tek bir noktaya odaklanmak sizi kısıtlayacaktır.

Yay Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla, kalabalık ortamlarda ya da farklı organizasyonlarda güzel vakit geçirebilirsiniz. Diğer yandan ise sevdiğiniz kişilerle kurduğunuz iletişiminizde ufak tefek sorunlar oluşabilir.

Oğlak Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanların ve yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızın söyledikleri pek hoşunuza gitmeyebilir. İletişimsel işlerinizde yanılgılara dikkat. Kafanız dalgın olabilir.

Kova Burcu: Daha önceden vermiş olduğunuz sözler ya da yapılması gereken işler varsa, sizi kolaylıkla aşağıya çekebilir. Sorumlulukları ertelemenin karşılığında bugün biraz yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Balık Burcu: Hislerinizin oldukça kuvvetli olacağı bir gerçek. Ve siz bu yüzden kendi kafanıza göre kararlar vermek isteyebilirsiniz. Girdiğiniz farklı ortamlarda, konuşmalarınıza dikkat etmeye gayret edin.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR