Bugün merkür- satürn birleşimiyle işlerimizde kalıcı, somut sonuçlar elde etmeye yatkınız ama olaylara daha dar bir açıdan bakabiliriz. Düşüncelerimizde ve fikirlerimizde daha tutucu, disiplinli ve kalıpçı yönlerimiz ortaya çıkabilir. Keskin yapımızla eleştirmeye yatkın olacağız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; vizyon sahibi ve geleceği gören yapınızla çoğunlukla doğru zamanda doğru yerde olabilen bir insansınız. Ortak çalışmalar hayatınızda önemli bir yer edecek. Zorluklarla karşılaştığınızda panik oluyorsunuz ama becerikli yapınızla her işin üstesinden kolaylıkla gelebilirsiniz. Bu sene, kalıcı adımlar atacaksınız.

Koç Burcu: Bugün seyahat, eğitim, ticarete alanlarınızda geleceğinizi ilgilendiren sorumluluklarınız artacak. Fikirlerinizde fazla kalıplı ve eleştirel olabilirsiniz. Önemli işlerinizi düzene sokmak için harekete geçin.

Boğa Burcu: Parayla ilgili güzel bir oluşuma imza atabileceksiniz. Bakış açınızın dar olmamasına özen gösterin, negatiflikten kaçının ve karşınıza gelen ortak bir paranın sorumluluğunu üstlenin. Hayata biraz gülümsemelisiniz.

İkizler Burcu: Bugün özel ilişkilerinizde önemli bir sorumluluk karşınıza gelebilir. Özel hayatınızda ve ortaklaşa işlerinizde hayata biraz negatif baksanız bile, verdiğiniz sözleri tutmaya özen göstermelisiniz.

Yengeç Burcu: Çok önemli iş sorumlulukları alabilirsiniz. Bu süreçte bakış açınızı geniş tutmaya çalışın. Aynı zamanda da gerçekçilikten uzaklaşmadan, disipline olarak adımlarınızı kolaylıkla atabilirsiniz. Sağlığınıza da özen gösterin.

Aslan Burcu: Düşüncelerinizde hayata dar bir bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Belki de üstleneceğiniz sorumluluklardan kaynaklı olarak böyle hissediyorsunuz. Yapacaklarınızı planlamalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Başak Burcu: Bugün söz verdiğiniz, aile büyüklerinizden biriyle fikir birliği içinde olduğunuz bir konunun önemli bir sorumluluğunu üstleneceksiniz. Ya da ailenizde bazı konuşmalar hayata negatif bakmanıza neden olabilir.

Terazi Burcu: Sorumlu, ciddi, disiplinli yaklaşımlarla şu son dönemde istediğiniz çalışmaların karşılığını alabileceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanların sorumluluğu hayatınızda yer edebilir. Düşüncelerinizi biraz daha olumlu olmaya çalışın.

Akrep Burcu: Parasal konularda önemli sorumluluklar devreye giriyor. Ortaklaşa atılacak bir adım yüzünden ya da arkadaşlarınızın sizden yardım istemesiyle onların hayatı için birtakım parasal sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Yay Burcu: Ortaklaşa işlerde ve kariyer hayatınızda çok önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Hayat planlarınızda disiplinli, iyice düşünülmüş, planlanmış ve programlanmış atılacak adımlar sizi çok etkili bir şekilde yukarıya taşıyabilir. Sağlığınıza dikkat edin.

Oğlak Burcu: Bugün başka insanlar için üstleneceğiniz sorumluluklar hayata biraz sıkıcı, biraz dar ve karamsar bakmanıza neden olabilir. İş hayatınızda olayları biraz daha akışa bırakmakta fayda olabilir.

Kova Burcu: Geleceğinizi ilgilendiren işlerinizde, organizasyonlarda önemli sorumluluklar ve işler üstlenebilirsiniz. Arkadaş çevrenizdeki olaylar sizin bakış açınızı da etkileyecek. Biraz daha gülümsemeyi unutmayın.

Balık Burcu: Kariyerinizde önemli bir işin veya teklifin sorumluluğunu hayatınıza ekleyeceksiniz. Bu süreçte projelere iyi odaklanmalı, iyi konsantrasyonla somut sonuçlar alabileceğinizi bilmelisiniz.








İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR