Bugün ve yarın Ay Terazi burcunda dolaşıyor. Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri, bel bölgesini temsil ettiğinden bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. İkili ilişkiler ön planda olacağından, ilişkilerimizi geliştirmek ve bitirmek için uygun günler. Tiyatro, konser, opera etkinlikleri hoş olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sanata olan düşkünlüğünüz dikkat çekici. Sesiniz güzel olabilir ve müziğe aşırı bir düşkünlük gösterebilirsiniz. Aşırı gergin yapınızı dengelemeli, kararsızlığınızı yenmelisiniz. Haksızlığa asla tahammül edemiyorsunuz ve hayatınız bu konuda hep mücadele ile geçiyor. Bu sene, hayat karşınıza bir sürü seçenek çıkarabilir.




Koç Burcu: Bugün özel hayatınızla ilgili konulara zaman ayıracaksınız Sevdiğiniz insanla gün içinde aranızdaki dengeyi iyi koruyun. Duygusal olarak çabuk sıkılacaksınız. Yeni yerler sizi heyecanlandırıyor.




Boğa Burcu: Gün içinde yapacaklarınız ve günlük rutin işleriniz size soluk aldırmayabilir. Yoğun bir gün peşinizi bırakmayabilir. İş yaptığınız insanlarla bugün duygusal olarak anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sevdiğinize biraz vakit ayırın.




İkizler Burcu: Aşk hayatınızda veya çocuk alanlarınızda vaktinizi ayırmak zorunda olduğunuz işleriniz var. Uyumlu yapınızla özel hayatınızda dengeli bir gün yaşamak sizi çok fazla yormayacak.




Yengeç Burcu: İş alanlarınıza dair önemli işleriniz konusunda aile büyüklerinizden destek veya tavsiyeler alabilirsiniz. Aile mevzuları veya işlerinizi evden halletmek öne çıkabilir. Bazı işlerinizde sıkılganlıklarınızı çok belli etmeyin.




Aslan Burcu: Bugün moraliniz ve rahatınız oldukça yerinde olduğu için iletişim gücünüz oldukça yüksek. Sevdiğiniz insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Bir yandan da sıkılganlıklarınızla keyifli zamanlarınızı bozmamaya çalışın.




Başak Burcu: Yuvanızla ilgili düşündüğünüz maddi konulara eğilmenizde fayda var. Kazançlarınıza ve sahip olduklarınıza dair düşündüğünüz planlarınız varsa onları hayata geçirmeye çalışın.




Terazi Burcu: Bugün kendi istek ve beklentileriniz ön planda olurken, özel hayatınıza gereken özeni göstermek istemeyeceksiniz. Sevdiğinizle birbirinize olan anlayışınızı daha da arttırmalısınız. Kendinizi dışarıya atabilirsiniz.




Akrep Burcu: Bu haftabaşı hayatın akışından uzak durup, canınız yalnız olmayı tercih edebilir. İş hayatınızdaki değişimler ve bu alandaki bazı zorlanmalar işinizi gözünüzde büyütebilir. Yakın çevre iletişiminizde de dikkatli olun.




Yay Burcu: Bugün arkadaşlarınıza veya sosyal çevrenize ayıracağınız vakit fazla olacak. Canınız eve tıkılmak istemeyebilir. Kendinizi dışarıya atacak programlara da ihtiyacınız var. Maddi konularda tartışmalara girmemelisiniz.




Oğlak Burcu: Enerjinizi dış çevrelere harcadığınızdan, kendinize ve özel hayatınıza ayıracağınız vakit azalmış durumda, biraz dinlenmeye çalışırsanız her şey daha güzel olabilir. Yapabileceklerinizi iyi organize etmelisiniz.




Kova Burcu: Bugün daha çok dış ortamlar ve farklı yerler içinde bulunmak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizde gelgitler oluşabilir. Gelecek planlarınız artarken, çevrenizden alacağınız geridönüşümleri göz ardı etmeyin.




Balık Burcu: Aileniz ve sevdiklerinize yapacağınız harcamalar gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde dengenizi sağlamalısınız. Bu aralar önemli planlarınız var ve uygulamaya geçmek için biraz daha bekleyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR