Haftaya Ay kova burcundayken, sosyal işlerimizin, toplumsal konuların üzerine eğilerek giriş yapacağız. Bu Pazartesi düşüncelerimizde ve fikirlerimizde hızlı ve acele kararlar devrede olabilir. Sabah saatlerinde idrakımız iyi çalışmazken öğle saatlerinden sonra algımız daha yüksek ve açık olacak. Esneklik bize her koşulda kazandırabilir. Çarşamba günü ilişkilerimizde daha özgür ve rahat bir dönem başlıyor. Hareketli ve aktif enerjimizle olayları önemli fırsatlara Çarşamba ve Cuma günleri bağlayabiliriz. Haftasonu hayat bizi girişimlerimiz konusunda kısıtlayabilir. Sorumluluklarımızı tamamlamayı unutmayalım.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; şanslı etkiler altındasınız. Başarılı bir evliliğiniz veya ortaklığınız olabilir. Heyecanlı yapınızı kontrol edebilmeli, sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Herkesin sevdiğinin peşinden gitmeyin. Bu sene, yerinizde duramayabilirsiniz. Sadece enerjinizi biraz daha olumlu kontrol etmeye çalışın.

Koç Burcu: Haftanıza sosyal ilişkilerinizdeki aktifliğinizle başlayacaksınız. Çabuk harekete geçme isteğinizle çevrenizi biraz zorlayabilirsiniz. Bu hafta ortaklı atılacak adımlarda hayatın size güzel seçeneklerin sunduğunu göreceksiniz.

Boğa Burcu: Kariyer ve iş hayatınızda harekete geçme isteğinizle bugün çok hızlı adımlar ve kararlar hayatınızın merkezinde olabilir. İş gelişmeleriniz ve beklentilerinizin karşılanması bu hafta sizi rahatlatacak.

İkizler Burcu: Haftanıza seyahat, eğitimsel işleriniz ve güçlü fikir alışverişlerinizle başlıyorsunuz. Bu hafta oldukça enerjik etkiler sizi bekliyor. Özel hayatınızda kendinizi özel ve şanslı hissedebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Haftanız ortak parasal işleriniz, ödeme ve harcama konuları ve bu alanda atılacak hızlı adımlarla başlıyor. Bugün kalabalık yerlerde ve ortamlarda kavgalardan uzak durun. Huzuru aradığınız anlarda aileniz size göz kırpacak.

Aslan Burcu: Bugün özel ilişkilerinizde sabırsız ve sabit fikirli davranışlarınızla karşı tarafı zorlamamaya özen gösterin. Ortaklaşa atılacak her tür adımda bu hafta hayat sizi destekliyor. İletişiminiz güçleniyor.

Başak Burcu: Haftanıza günlük iş ritminizdeki hızlı bir tempoyla giriş yapacaksınız. Bu hızlı akış günlük işlerinizi toparlamanıza yardımcı olsa bile içten içe sizi sinirli kılabilir. Tansiyon iniş çıkışlarına dikkat edin.

Terazi Burcu: Bu hafta sevdiklerinize karşı biraz sabırsız ve harekete geçirici etkilerle hareket edebilirsiniz. Çocuğunuza karşı anlayışı elden bırakmayın. Aşk hayatınızda sizi destekleyen önemli etkiler bu hafta kendinizi mutlu hissettirtecek.

Akrep Burcu: Aile hayatınızda, sevdiklerinizle hareket halinde olacağınız bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Hayatınızda herşey havada olabilir ama tüm bunlar sizi korkutmuyor, içinizdeki enerji bu hafta size güzel kapılar aralayacak.

Yay Burcu: İletişim halinde olacağınız ve sürekli koşturacağınız birgün sizi bekliyor. Telefonda veya yüzyüzeyken agresif tutumlarınız insanları gerebilir. Hayatınıza pozitif etki eden insanlardan yardım alabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Haftanıza parasal konulardaki koşturmalarınız veya hızlı harcamalarla başlayabilirsiniz. İş alanlarınızdaki fırsatlar, karşınıza gelecek koşullar bu hafta daha planlı hareket etmenize neden olabilir.

Kova Burcu: Hızlı, yoğun bir hafta girişine hazır olun. Uzak bağlantılarınızdan alacağınız desteklerle, eğitim, seyahat ve önemli işlerinizde bu hafta önemli ilerlemeler kaydedeceksiniz. Fikirlerinizin olgunlaşmaya ihtiyacı olabilir.

Balık Burcu: Bugün hayatın kendisinde değil ama düşüncelerinizde ve bilinçaltınızda öfkenin ve sabırsızlığın izlerini bulabilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz alanlardan önemli açılımlarınız olabilir. Hayata güvenerek bakmaya çalışın.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR