Bugün gerçekleşen Güneş- Jüpiter olumlu açısıyla oldukça iyimser, şanslı ve fırsatlı olaylar karşımıza gelebilir. Bir yandan büyümek, genişlemek, öğrenmek, açılmak isterken, bir yandan da bir gün sonra devreye giren Güneş- satürn kavuşumuyla, sınırlarımızı etkili bir şekilde belirleyebiliriz. Bu dönemde üstleneceğimiz sorumluluklar, yapmamız gerekenler eğer iyi organize olursak bize kazandıracak. Yavaş ama temkinle, çok açılmadan kendi sınırlarımız dahilinde hayatta ilerlemek önem kazanıyor.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; tutumlu davranmaya özen gösterirsiniz. Özel hayatınızda çok kolay etkilendiğinizden, kandırılmalara açık etkiler altındasınız. Maceracı yönünüzü dengelemeli ve kanuni sorunlardan kaçınmalısınız. Bu sene, hayat sizi destekliyor, planlı ve sorumluluklarla başlanacak işleriniz bol kazançlı olacak.

Koç Burcu: Özel hayatınızda hayat size göz kırpacak. Uzak ortamlarda, seyahatlerde sevdiğiniz insanla harika birgün geçirebilir, ondan bir teklif alabilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde de şans sizden yana.

Boğa Burcu: Cuma günü parasal anlamda eliniz bollaşıyor. Yapmak istediğiniz işler için, günlük hayatınızı yeniden düzenlemek için çok güzel gelişmeler ve çok güzel sorumluluklar içine gireceksiniz.

İkizler Burcu: Hayatınızın teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insandan güzel bir teklif almamak için hiçbir sebep yok. Beraber atacağınız adımlar hiçbir şekilde yanıltıcı olmayacak, kararlı planlı adımlarla ilgileneceksiniz.




Yengeç Burcu: Ailenizde hasta olan bir insan varsa onun hayatındaki güzel gelişmeler sizin hayatınızı da mutlu kılabilir. Ailevi konularda ve yapılması gereken işleriniz konusunda çok şanslı ve fırsatlı bir süreç içindesiniz.

Aslan Burcu: Yakın çevrenizden güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Daha fazla eğlence, daha fazla keyif, daha fazla sanatsal işler, daha fazla aşk ve bu konularla ilgili güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir.




Başak Burcu: Ev, aile, yuva alanlarınızda başarı ve şansınız yüksek olacak. Bir yandan sorumluluklarınızı da bileceksiniz ve bu fırsatların çoğu parasal konuları da bağlayabilir. Parayla ilgili bir işinizi halledebilirsiniz, istediğiniz bir gayrimenkul işini devreye sokabilirsiniz.

Terazi Burcu: Fırsatlar yakın çevrenizden ve iletişim halinde olduğunuz insanlardan gelecek. Kısa vadeli planlar, geziler için de uygun birgün. Sevdiğiniz insanlara yardımlarınızın sonucunu hayatınızda göreceksiniz.

Akrep Burcu: Maddi konularda destekleniyorsunuz, karşınıza çıkacak fırsatlar hoşunuza gidebilir. Hem işinizde hem kendi aileniz için üstleneceğiniz sorumluluklarla sevdiklerinize yardım etmekten mutluluk duyacaksınız.

Yay Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanlardan seyahat, eğitim ve geleceğiniz adına atacağınız bütün adımlarda çok güzel teklifleriniz olabilir. Birtakım parasal konuşma ve görüşmeleriniz, aile hayatınıza olumlu bir şekilde akabilir.

Oğlak Burcu: Şanslar ve fırsatlar görünür bir halde karşınıza gelecek, bu şans ve fırsatları en güzel şekilde üstleneceksiniz. Kariyerinizde olup biten herşey bu aralar geri plandan da olsa sizi destekliyor.

Kova Burcu: Karşınıza çok önemli bir iş fırsatı çıkacak. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuksal temalar, geleceğe yönelik adımlar hızlanıyor. Kısa vadeli işlerinizde hızlı kararlar almanız gerekebilir.

Balık Burcu: Karşınıza gelecek bir iş fırsatı, şanslı, bolluklu, bereketli hissetmenize sebep olacak. Arkadaşlarınızdan gelecek olan yardımlar bu sene sizi çok mutlu edecek, aynı şekilde siz de onlara fazlasıyla yardımcı olacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR