Bugün sabaha karşı saat 03:05'te İkizler burcunda oluşan Dolunay, iletişime dayalı konularda bizi hassas ve biraz da huzursuz kılabilir. Bu dolunayda iletişim, sosyal medya, network, bilgi paylaşımı, dedikodu, bilgi kirliliği, eğitim, basınla ilgili konular, yakın çevremizde olup biten olaylar önem kazanıyor. Yabancılarla anlaşmalarımız, seyahat ve eğitim alanlarında başlattığımız, hukuksal konularda girişimde bulunduğumuz konu ve olayların, sonuçlarını almak bu dolunayda önemli olacak. Bu Dolunay Türkiye Haritasının kadersel alanına düştüğü için gizli düşmanlar, perde arkasından yürütülecek olaylara karşı dikkatli olmalıyız. Bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir ya da kontrol altına alınması zor olan olaylar karşımıza gelebilir. Maddi konulara, halkımızın güvenliğine ekstradan dikkat etmeli, diğer ülkelerle ilişkilerimizi bozacak adımlardan uzak durmalıyız. Geçtiğimiz Cumartesi devrede olan Güneş- Satürn kavuşumuyla haftaortasına kadar negatif bakış açısı üzerimizde etkili olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; çok çabuk kararlar veriyor ve değişiyorsunuz. Bu özellikle iş ve özel hayatınızda sorunlar yaratabilir. Biraz daha sabit olmalı, bir şeyin üzerinde sebat etmeyi öğrenmelisiniz. Risk almaktan ve başarısız olmaktan korkmayın, çünkü oldukça yeteneklisiniz. Bu sene, ilişkileriniz önem kazanıyor. Dengeyi iyi sağlamaya çalışın.

Koç Burcu: Yakın çevre evinizde gerçekleşen Dolunay iletişimsel konularda bazı hassaslıkları ve kararları karşınıza getirebilir. Akraba, kardeşlerinizle olan bağlantılarınıza bu dolunay dikkat edin. Yine onların hayatındaki hassas oluşumlara şahit olabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bu Dolunay ve sonrası 15 gün boyunca yaptığınız işlerin parasal karşılığını göreceğiniz bir dönem olacak. Bu Dolunay zamanı elinize bir para geçebilir. Karşınıza gelen fırsatlar size yarayacak ve kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

İkizler Burcu: Dolunayda kendi kararlarınız önem kazanıyor. Özel hayatınıza bu kadar odaklandığınız bir ay içinde kendi isteklerinizi dile getirmek, uygulamak arzusunda olabilirsiniz. Bu da zaman zaman partnerinizle aranızda birtakım sürtüşmelere sebep olabilir.

Yengeç Burcu: Dolunay, kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bu süreçte bazı şeyler elinizde olmayacak. Bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir. Dolunayda sağlığınıza daha fazla özen göstermeyi unutmayın. Yavaşlamanız gerekiyorsa yavaşlayın ve olayları akışına bırakın.

Aslan Burcu: Arkadaşlarınızın hayatındaki oluşumlara şahit olabilirsiniz ve siz de olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Yine arkadaşlarınızla birebir ilişkilerinizde birtakım duygusal sıkışmalar ortaya çıkabilir. Dolunayda sosyal çevreniz ve özel hayatınızı iyi organize etmelisiniz.

Başak Burcu: Dolunay, kariyer alanlarınızı etkileyecek. Ev ve aile hayatınıza çok yoğunlaştığınız bu süreçte kariyeriniz ve aileniz arasındaki dengeyi iyi korumalısınız. Aynı zamanda eşinizin ailesi ve kendi aileniz arasındaki stresler veya birtakım gergin durumlar ortaya çıkabilir.

Terazi Burcu: Dolunay, seyahat ve eğitim konularını hızlandıracak. İletişimsel konuda başlattığınız işlerinizin karşılığını bu Dolunay’da alacaksınız. Önemli bir iş seyahati gündeme gelebilir, eğitimsel konular ön plana geçebilir, bu hızlanan işinizin detaylarıyla daha fazla uğraşabilirsiniz.

Akrep Burcu: Dolunayda gözden kaçırdığınız bir ödeme, bir borç ortaya çıkabilir veya parasal konularda elde ettiğiniz maddi getirileri, çeşitli yatırım araçlarına dönüştürmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda gözden kaçırdığınız bir sigorta pirimi ortaya çıkabilir, vergi konularına dikkat etmelisiniz.

Yay Burcu: Bu Dolunay ile beraber özel hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokacaksınız. Hassas birkaç gün geçirebilirsiniz çünkü kendi hayatınıza bu kadar odaklı olduğunuz, bu dönemde, özel hayatınıza biraz daha fazla özen göstermeniz gerekecek.

Oğlak Burcu: Dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir. Bu alanlarda ufak tefek hassaslıklarla karşılaşabilirsiniz. İşinize daha fazla önem vermeniz gereken bir süreç ortaya çıkabilir, sağlığınızla ilgili konular daha fazla önem kazanabilir.




Kova Burcu: Bu Dolunay ile beraber aşk hayatınız hareketleniyor. Özel hayatınıza sevdiklerinize daha fazla önem göstereceksiniz. Sosyal çevrenizi ve arkadaşlık ilişkilerinizi geri plana alarak aşk hayatınıza kanalize olmalı ve artık biraz kendinize özen göstermelisiniz.

Balık Burcu: Bu Dolunayda ilginizi daha fazla ailenize ve yuvanıza kaydıracaksınız. İş ve kariyer sorumluluklarınız daha fazla ağır bastığı bu dönem daha fazla aile hayatınızda kendinizi göstermek önem kazanacak. Duygusal konular karşınıza gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR