Bugün saat 09:53’te oğlak burcunda bir yeniay oluşuyor. Bu yeniay da işimiz, kariyeriniz, finansal durumumuz veya sorumluluklarımızla ilgili kararlar ve düzenlemeler devreye girebilir. Yeniay zamanı yeni adımlar,yeni başlangıçlar için harekete geçebiliriz yalnız bu yeniayda merkür gerilediğinden önemli başlangıçlar ve adımlar yerine, daha önceden konuşulmuş ama bir türlü olmamış, tamamlanmamış işlerimizi nihayete erdirebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; planlarınız tam anlamıyla olmadığı zaman asabi ve sabırsız bir tutum içine giriyorsunuz. Hayal gücünüz çok gelişmiş ve hayalgücünüzü destekleyecek iş ve uğraşlar içinde yer almak niyetindesiniz. Bu sene, hayatınızda önemli kararlarınız adına düzenlemelerde bulunabilirsiniz.




Koç Burcu: Yeniay kariyer ve iş alanlarınızda yapmanız gerekenler için sizi harekete geçirecek. Söylenmiş, konuşulmuş veya düşünülmüş işleriniz için hızlanabilirsiniz yalnız hala merkürün gerilediğini hesaba katarsak yarım kalmış ve tamamlanması gereken işleriniz için harekete geçebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bu Yeniay ile beraber seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuk temaları ön plana çıkacak. Bu alanlarda Merkür'ün gerilediğini düşünürsek, daha önceden planladığınız, tamamlayamadığınız işlerinizin üzerine düşebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bu Yeniay itibarıyla özellikle ortaklaşa parasal konularda, banka işlemlerinde, vergi, kredi, faiz gibi konularda önemli adımlarınızı uygulamanız için size destek verecek. Merkür gerilemesini unutmadan daha önceden konuşulmuş parasal konularda harekete geçmelisiniz.




Yengeç Burcu: Yeniay, özel hayatınızla ilgili her tür kararı devreye sokabilir. Yani özel hayatınızla, evliliğinizle, ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar yerine tamamlanması gereken işler ve kararlarınızı uygulamak için doğru bir zaman dilimindesiniz.




Aslan Burcu: İşinizle ilgili konularda önemli adımlar atmak isteyebilirsiniz. Merkür bu alanlarınızda geriliyor, sizi vereceğiniz kararlarda yanıltabilir. Bitirilmesi gereken projeleriniz varsa bu projelerinizi sonlandırmak, nihayete erdirmek üzere bu yeniayı kullanabilirsiniz.




Başak Burcu: Yeniay, aşk hayatınızda önemli kararları karşınıza getirebilir. Bu süreçte hoşlandığınız, daha önceden tanıdığınız bir insan varsa onunla ilgili kararları verebilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili daha önceden planladığınız konuları da devreye sokun.




Terazi Burcu: Yeniay ev, aile ve yuva alanlarınızda kararlarınızı hayatınıza getirecek. Merkür’ün bu alanlarınızda gerilediğini hesaba katarsak yeniliklerden ziyade daha önceden konuşulmuş ama bir şekilde harekete geçilmemiş, ya da tamamlanmamış işlerinizin üzerine eğilin.




Akrep Burcu: Yeniay, iletişimsel konularda hızlı kararları karşınıza getirecek ama Merkür’ün bu alanınızda gerilediğini düşünürsek çok önemli adımlardan ya da büyük girişimlerden kaçınmalı, daha önceden konuşulmuş işlerinizin üzerine düşmelisiniz.




Yay Burcu: Yeniay, parasal alanınızda gerçekleşiyor. Parayla ilgili konularda kararlar vermek istiyorsanız bu Yeniay’ı kullanabilirsiniz ama Merkür’ün de bu alanda gerilemesini göz önüne alırsak; 08 Ocak’a kadar daha önceden iş yaptığınız insanlarla ilerleyin.




Oğlak Burcu: Yeniay, kişisel girişimleriniz için sizi destekliyor. Yeni başlangıçlardan, yeni adımlardan uzak durmalı, planlarınızı daha iyi bir şekilde oluşturmalı, yarım kalmış konularınızı tamamlamalısınız. Bu yeniayda önemli anlaşmalarda bulunmayın.




Kova Burcu: Yeniay, diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çizmekte. Bu dönemi, bir plan yapma dönemi olarak kullanmaya çalışın, planlarınızı gözden geçirin, biraz daha geri planda durun, etrafınızı izleyin, gözlemleyin.




Balık Burcu: Yeniay, sosyal çevre ve arkadaşlıklar alanınızda gerçekleşiyor. Bu tarihten sonra arkadaşlarınızla; alacağınız kararlarınızı, uygulayabilirsiniz ama Merkür hala gerilediğinden daha önceden konuşulmuş, bitirilmemiş, tamamlanması gereken işlerinizin üzerine düşebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR