Pazar günü Venüs’ün , satürn, uranüs’le olumlu açıları, Jüpiter’le olumlu teması ilişkilerimize yoğunlaşmamız sağlayacak. ilişkilerimizde bizi geliştiren, büyüten, esnekleştiren ve gerçekçi kılan olaylar önem kazanacak. İlişkilerimizi etkili bir biçimde yoluna koyacağımız bir süreç içindeyiz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; önder ruhunuzla etrafınızdakiler üzerinde farkında olmadan baskı kuruyorsunuz. Organize etme yeteneğiniz çok gelişmiş. Aynı anda bir çok işi yapma eğiliminiz sizi zorlayabilir. Değişik ve farklı insanlar ilginizi çekiyor. Çok yer görecek, bol bol gezeceksiniz. Bu sene, maddi konularda güzel gelişmeler altındasınız. Girişimlerinizde şans sizden yana.

Koç Burcu: İstediğiniz bir işte kalıcı anlaşmalar yapabilir ve ortaklı adımlarınızda istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Yine arkadaş ortamlarınızda tanıştığınız, rahat ve sizi destekleyen bir ilişki bu dönemde bir adım ileriye gidebilir.

Boğa Burcu: Bu pazar, insanlardan alacağınız beklenmedik desteklerle, iş hayatınızda sürpriz gelişmeler, güzel anlaşmalar, içinde olabilirsiniz. Kalıcı adımlar ve ilişkiler adına hayat sizi destekliyor.

İkizler Burcu: Bu pazar hem gezme, dolaşma hem özel hayat hem de iş hayatınızla ilgili çok keyifli gelişmeler altındasınız. Önemli şanslar ve fırsatlar, karşınıza gelebilir.

Yengeç Burcu: Hem iş hayatınızda hem kariyer alanlarınızda istediğiniz ve beklediğiniz destekleri görebileceğiniz gibi aile hayatınızda da şans, fırsat ve mutluluklar sizinle olacak. Özellikle ortaklaşa parasal konularda güzel getiriler, aile hayatınızda elinizin bollaşmasına neden olabilir.

Aslan Burcu: Özel hayatınızda çok keyifli etkiler altındasınız. Sevdiğiniz insanla her tür plan ve programınızı bu tarihte devreye sokabilirsiniz. Zira hayat sizi tekliflerle, yeni olasılıklarla, açık fikirlerle destekliyor.

Başak Burcu: Bu pazar çok güzel teklifler karşınıza gelecek. Özellikle aile hayatınızda yapmak istediğiniz her tür iş için ilişkilerinizi devreye sokacaksınız, insanları iyi organize edeceksiniz.

Terazi Burcu: Eğer kalbiniz boşsa hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Çocukla ilgili konu ve olaylar önem kazanacak. Özel hayatınızda esnek, farklı, keyifli ve sorumluluğunuzu bilen zamanlar içinde olacaksınız.




Akrep Burcu: Ev ve aile hayatınızda hem parasal sorumluluklarınızı bildiğiniz bir dönem olacak hem de bu sorumlulukların üstesinden gelerek çok güzel fırsatlar, şanslar ve mutluluklarla karşılaşacaksınız.

Yay Burcu: Bu pazar gerek parasal konularda gerek yakın çevrenizle ilgili bütün konu ve olaylarda şans sizden yana. İletişimsel konularda çevreniz size çok büyük fırsatlar sunabilir.

Oğlak Burcu: Maddi konularda çok güzel gelişmeler var. Ev, aile, yuva alanlarınıza aktaracağınız fonlar, onlarla beraber yapacağınız çalışmalar, bir yandan da güzel tekliflerin karşınıza gelmesini sağlayacak.




Kova Burcu: Sosyal çevrelerde güzel bağlantılı işler karşınıza gelebilir. Daha önceden konuşulmuş, arkadaşlarınızla düşünülmüş, gün verilmiş işler olabilir. Bu işlerden sonra alacağınız bir seyahat kararı sizi çok mutlu kılacak.

Balık Burcu: Bu pazar geri planda durduğunuz işlerden kazançlarınız yüksek olabilir. Ortaklaşa parasal konularda da güzel gelirler elde edebilirsiniz. Kafanızda oluşturduğunuz daha önceden adım attığınız işler için hayat sizi destekleyecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR