Bugün gökyüzünde oluşan güneş- uranüs karesiyle, insanlarla olan ilişkilerimizde bazı sıkılganlıklar, heyecan isteği veya bazı zorlanmalar oluşabilir. Otoritelerle ve önemli insanlarla anlaşmakta zorlanabiliriz. Anlık tepkilerimizi iyi kontrol etmeye çalışalım. Farklı konu ve olaylar daha çok ilgimizi çekebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; bilgili, başarılı, gözüpek, hayalperest, savurgan, çekici bir insansınız. Güzel giyinmeyi ve güzel insanlarla bir arada olmayı seviyorsunuz. İniş çıkışlı düşünce sisteminizle duygularınızın mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin. Bu sene, aşk hayatınız veya çocuklarla ilgili konularda şans sizden yana.




Koç Burcu: Bugün içsel sıkıntılarınız ve değişiklik arzunuz iş alanlarınızda sizi sıkıştırabilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda kolay tepki vereceksiniz. Kafanızdaki planlar, elinizdekilerle uymayabilir. Hayata daha geniş açıdan bakmalısınız.




Boğa Burcu: Para konuları, banka ödemeleri veya vergi konularının üzerine düşebilirsiniz. Bugün seyahatteyseniz bazı beklenmedik olaylara açık olmalısınız. Yine dış ortamlarda önemli insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.




İkizler Burcu:. Son anda çıkacak bir ödeme veya aidat sorun olabilir. Bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir ya da siz borç isteyebilirsiniz. Bu da ilişkilerinizde bozulmalara neden olabilir. Beklenmedik olaylara açık olun.




Yengeç Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmakta zorlanacaksınız. yine ortaklaşa bir işiniz varsa partnerinizle sürtüşmelerden uzak durun. İş hayatınızı yeniden düzenlemelisiniz.




Aslan Burcu: Bugün sosyal ortamlarda duyacaklarınızın sizi moralsiz bırakmasına izin vermeyin.. Seyahat işlerinizde bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Daha az samimi olduğunuz insanlarla birbirinize karşı çok kolay tepkiler verebilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün, göz önünde olacağınız yerlerde duygusal olarak sorumluluklarınızla yüzleşebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı konularda duygusallığınız yüksek çalışabilir. Bu yüzden sevdiğiniz insanla bazı sürtüşmeler ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Değişik yerler ve ortamlarda duygusal olarak fikirlerinizi toparlamak kolay olmayabilir. Ev ve aile hayatınıza kanalize olduğunuz bugünlerde onlarla anlaşmakta kolay gözükmüyor. Sevdiğiniz insanla sürtüşmelere bugün dikkat edin.




Akrep Burcu: Ortak parasal işlerinizde kolay demoralize olabilir, bir para işinizi halletmeye çalışabilirsiniz. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı sorunlar oluşabilir. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklara dikkat edin.




Yay Burcu: Başkalarıyla olan ilişkilerinizde sorumluluklarınız hoşunuza gitmeyebilir. Sevdiğiniz insana veya çocuğunuza karşı duygularınız yüksek olacak ama çok kolay tepkiler verebilirsiniz. Riskli yatırımlardan bugün uzak durmalısınız.




Oğlak Burcu: Yapmanız gereken sorumluluklarınızla uğraşmak bugün sizi zorlayacak. Bugün aile büyüklerinizle anlaşmak size işkence gibi gelebilir. Bir aile büyüğünüzle ilişkinizi bozabilirsiniz. Olayları çok büyütmeyin.




Kova Burcu: Verdiğiniz sözler ve zorumluluklarınız bugün sizi bunaltabilir. Bugün yakın çevrenizde buluna insanlarla bir takım sürtüşmeler ve anlaşmazlıklara dikkat edin. Aranızdaki ilişki kolay bozulabilir.




Balık Burcu: Bazı davranışlarınız toplum içinde sizi zorlayabilir. Parasal konular çok çabuk tepki vermenize neden olacak. İş hayatınızda önemli işlerinizi bugün halletmeye çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR