Bugün ve yarın Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Beslenmede protein günleri, zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. Randevular, buluşmalar, sahne sanatları, müzikaller, sergiler, tiyatrolar, galalar ve yeni bir şeyin gösterime girmesi için olumlu günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; doğa üstü konulara ilgili duyuyor, bilmediğiniz şeyleri merak ediyorsunuz. Bilimsel ve grupsal çalışmalara daha fazla yatkınsınız ve bu konularda başarı sizin olabilir. Duygusal konularda biraz daha açık olmalısınız. Bu sene, iletişim alanlarınızda şansınız çok açık. Girişimleriniz için destekleniyorsunuz.




Koç Burcu: Bugün, eğlenceli ortam ve konulara daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber hareket edeceksiniz. Yaratıcılığınız yüksek çalışırken, kendinizi uygunsuz işler içine sokmayın.




Boğa Burcu: Bugün, evinizin düzenine yönelik çalışmalarınız gündeme gelebilir. Maddi konularda çok çabuk demoralize oluyorsunuz. Hem kendinizi, hem sevdiklerinizi rahatlatmalısınız. Sosyal çevrelerde arkadaşlarınızla keyfiniz yüksek olabilir.




İkizler Burcu: Yakın çevrenizle iletişim halinde olacaksınız. Çalışıyorsanız, iş alanlarınızda duygularınızda tatmin sağlamakta zorlanabilirsiniz. İş alanlarınızda başkalarını kendinizden daha çok önemsememelisiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, sahip olduğunuz değerler sizin için önemli olacak ama parasal konulara sabit yaklaşacaksınız. İş ve hizmet alanınızda bazı tatminsizliklerinizi sevdiklerinizin ilgisini kabul ederek rahatlayabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün yerinizde duramayacağınız bir gün olabilir. Duygusal iletişiminizde zorluklar geride kalmaya başlayacak. Karşı tarafın yerine kendinizi koymadan hareket etmeyin. Parasal konularda kandırılmalara dikkat.




Başak Burcu: Bugün, üzerinizde hissedeceğiniz üşengeçlik ve ağırlık, söz verdiğiniz, insanlara karşı zorlanmanıza neden olabilir. Bir kere kendinizi harekete geçirdikten sonra rahatlayacaksınız. Özel ilişkilerinizde fedakarlıklarınız yüksek.




Terazi Burcu: Bugün, sosyal çevrenizden insanlarla görüşme arzunuz yüksek olacak. Aile hayatınızda üstlendiğiniz fedakarlıkları bugün bilinçli ve organize bir şekilde halledeceksiniz. Sağlığınıza dikkat etmeli, şekerden uzak durmalısınız.




Akrep Burcu: Bugün yerinizde duramayan yapınızla sosyal ortamlarda ve kalabalık yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda romantik ve bir o kadar da fedakar etkileriniz var. Riskli işlerden uzak durun.




Yay Burcu: Bugün, yabancı ortamlar ve yerlerde bulunma isteğiniz artabilir. Bir yandan da elinizde olmayan bazı konular sizi korkutabilir, güvensizliklerinizi insanlara yansıtmamaya çalışın. Aile ilişkilerinizde fedakarlıklarınız sizi yoruyor.




Oğlak Burcu: Bugün, sezgileriniz sizi yönlendirebilir. Hayatınız için atacağınız adımlarda kalıcı ilişkiler kurabilirsiniz. Para harcamaları, ortak yapılacak planlar devrede olabilir. Yakın çevrenizde bazı hayalkırıklıklarına dikkat edin.




Kova Burcu: Bugün, özel yaşantınız ve ikili ilişkileriniz daha çok öne çıkmaya başlıyor. Sevdiğiniz insanla yapılacak bir seyahat planı gününüzü renklendirebilir. Maddi konularda fedakarlıklarınıza dikkat edin.




Balık Burcu: Bugün, üzerinizde hissedeceğiniz duygularla, iş ortamlarınızda veya evinize yönelik konularda tamamlamanız gereken işleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Başkalarının sizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR