Bu Perşembe Güneş Kova burcuna geçiyor. Kimliğimizde özgür, bireysel, toplumu düşünen, sorgulayan yönler ön plana geçebilir. Yine aynı gün oluşan mars- satürn karesiyle girişimlerimizde, eylemlerimizde bazı sıkıntı ve sorunlara açık olabiliriz. Sorumluluklarımız, adımlarımızı yavaşlatabilir veya engellendiğimizi hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kibar, sevecen, heyecanlı, sosyal, aktif, çekici, başarılı bir insansınız. Çevrenizde her zaman güçlü arkadaşlarınız var. Hayat yolculuğunuzda kendinize olan güveninizi arttırmalı ve düşüncelerinizi olumsuzluklardan uzak tutmalısınız. Bu sene, şansınız yüksek ama zorlandığınız alanlarda olayları iyice gözden geçirin.




Koç Burcu: Bugün geri plandan yürüttüğünüz girişimlerinizde bazı engeller, sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Seyahat, eğitim alanlarınızdaki sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir.




Boğa Burcu: Sosyal ortamlarınızdaki girişimlerinizde bazı parasal engeller ve sorumluluklarla uğraşmak sizi yıpratabilir. Bazı planlarınızı gözden geçirmeye çalışın. Parasal konularda önemli girişimlerden de kaçınmalısınız.




İkizler Burcu: Ortaklaşa iş sorumluluklarınız kariyerinizde istediğiniz şartlarla hareket etmenizi zorlaştırabilir. Bazı engeller ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Yine eşinizin ve onun ailesinin arasındaki sıkıntı ve sorunlar görünür hale gelebilir.




Yengeç Burcu: Seyahat, eğitim, hukuk, medya, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde veya bu alandaki girişimlerinizde bir takım sıkıntı ve engellerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Bir iş seyahatinizde ertelenmeler, sıkıntılar oluşabilir.




Aslan Burcu: Bugün risk içeren her tür iş ve konudan uzak durmalısınız. Spor yaparken dikkatli olun, fazla para harcamayın. Hayatın ciddi konuları bazı sorunları karşınıza getirebilir. İş konularınızda güçlü destekler alabilirsiniz.




Başak Burcu: Aile hayatınızın sorumlulukları özel hayatınızda sıkıntı ve sorunları karşınıza gtirebilir. Özel ilişkilerinizde veya ortaklı işlerinizde bugüne dikkat edin. Engellerle karşılaşırsanız olayları gözden geçirmek sizi rahatlatabilir.




Terazi Burcu: Bu Perşembe yakın çevrenizin sorumlulukları, iş hayatınızda bazı aksamalara ve engellere neden olabilir. Yakın çevrenizin sağlığıyla ilgili konularda da bazı sıkıntılara açıksınız.




Akrep Burcu: Risk içeren para işlerinize dikkat edin. Aşkta, çocuk konularında, eğlenceli ortamlarda bazı sıkıntılara ve sorunlara açık olabilirsiniz. Para sorumluluklarınızın sizi çok bunaltmasına izin vermeyin.




Yay Burcu: Bugün aile hayatınızdaki girişimleriniz veya harekete geçmeniz gereken konularda bazı engeller ve aksilikler oluşabilir. Kendinize ve sağlığınıza dikkat edin. Parasal konulara da dikkat etmeniz gerekebilir.




Oğlak Burcu: İletişimsel konularda bazı sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Bazı engeller, sıkıntı ve sorunlar sizi fazlasıyla yorabilir. Araba kullanırken dikkatli olun. Kısa vadeli işlerinizde veya akrabalarınızla olan diyaloglarınızda dikkatli olmalısınız.




Kova Burcu: Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yine bugün sosyal ortamlardaki bazı sorumluluklar parasal işlerinizdeki girişimlerinizde istediğiniz sonuçları alamamanıza neden olabilir.




Balık Burcu: Bugün kariyerinizin sorumlulukları hayati girişimlerinizi zorlayabilir. Bazı engeller ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde kendinizi çok fazla zorlamamaya çalışmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR