Geleceğe dair inancımız ve umudumuz Ay yay burcundayken belirgindir. Abartılı davranışlar sergileyebilir; daha geveze olabiliriz. Bu konuşkanlık ve diğer enerjiler sayesinde kolayca iletişim kurabilir, sorunlarımızı da kolayca çözüme ulaştırabiliriz. Ayrıca bugün duygusal olarak sorumluluklarımızın üzerine eğilebiliriz. Abartıyla davranmak, kendimizi iyimser hissetmek önemli olacak. Bazı anlaşmazlıklarda kolay tepki vermeye dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sivri zekalı, değişik, kendine özgü, özgürlüğüne düşkün, sevgi dolu bir insansınız. Yaşadığınız her olayda yeni bir şeyler öğrenmeniz sizin için kaçınılmaz. Her yönden değişik ve farklı olanı seviyorsunuz, bu da özel yaşantınızda bu tür insanları hayatınıza çekmenize neden oluyor. Bu sene, sosyal çevrenizden çok güzel destekler alacaksınız. Şansınız yüksek.




Koç Burcu: İş alanlarınızda ve sizi daha az tanıyan insanlarla olan bağlantılarınızda bugün oldukça değişken ve biraz da abartılı tavırlarla ilerleyebilirsiniz. Arada biraz da nefes almaya ihtiyacınız olduğunu unutmayın.




Boğa Burcu: Bugün parasal konularda kolay harcamalara kaçabilirsiniz. Aşk hayatınız veya çocuğunuz için yapacağınız harcamalarda elinizin ayarı olmayabilir. İş hayatınızda hislerinizi kullanmak işinize yarayabilir.




İkizler Burcu: Özel yaşantınızda sevdiğiniz insana karşı duygularınız bugün abartılı ve çoşkulu olabilir. Beraber yapacağınız ilginç planlar gününüzü heyecanlı kılabilir. Sosyal çevrelerde aranılabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Yapmanız gereken günlük işlerinizde ve iş hayatınızda kolay iletişimle bugün kapıları aralayabilir, işlerinizde istediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda ön sezilerinizi iyi bir şekilde kullanın.




Aslan Burcu: Bugün aşk hayatınızda veya eğlenceli işlerinizde kolay harcamalarda bulunabilir ve sahip olduklarınız konusunda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Farklı insanlardan alacağınız geri dönüşler yaratıcılığınızı arttırabilir.




Başak Burcu: Aile hayatınızda geçirdiğiniz vakitleri bugün daha anlamlı kılmanız mümkün. Kendinizi bir çok konuda şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. Ortak parasal harcamalarınızda esnek yapınızla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün iletişimsel konularda kendinizi iyimser ve şanslı hissedebilirsiniz. Aile hayatınızdaki güzel konuşmalar ve gelişmeler sizi destekliyor. Özel hayatınızda sevdiğinizle işbirlikleriniz yüksek.




Akrep Burcu: Parasal konularda bugün sosyal ortamlarda abartılı harcamalarda bulunabilirsiniz. Kendinizi maddi konularda şanslı ve fırsatlı görmeniz mümkün. İş hayatınızda önsezilerinize güvenerek hareket edebilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün kişisel istekleriniz ön planda olurken göz önünde olacağınız ortamlarda dikkatleri kolaylıkla üstünüze çekeceksiniz. Bazı abartılı davranışlarınızı iyi kontrol etmelisiniz. Aşk hayatınızda oldukça şanslı bir gün szi bekliyor.




Oğlak Burcu: Bugün bulunacağınız yerlerde duygularınızı gizleyebilir ve daha çok dış ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Aile hayatınızda aradığınız huzuru ve konforu rahatlıkla bulabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı daha anlayışlı olmalısınız.




Kova Burcu: Sosyal ortamlarda veya çevrelerde ortak adımlarınızda veya parasal konuşmalarınızda kendinizi şanslı görebilirsiniz. Önünüze güzel fırsatlar gelebilir. İletişimsel işlerinizde daha rahat ve hızlı ilerleyeceksiniz.




Balık Burcu: Kariyerinizde ve iş alanlarınızda bugün işbirliklerine daha yatkın olabilir ve iyimser duygularla hareket edebilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki etkili insanlar iş hayatınız için sizi destekleyecekler. Maddi konularda güzel gelişmeleriniz olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR