Haftaya Ay Balık Burcundayken giriş yapıyoruz. Duygusal olacağımız bu haftabaşı, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir. Kafa karışıklıkları, tembel etkiler, kararsız durumlara karşı dikkatli olalım. Çarşamba günü sıkılganlıklarımız ve tepkilerimiz yüksek olabilir. Perşembe günü fikirsel olarak hızlı motive olabilir, fırsat yakalayabilir ve abartılı sözler altına girebiliriz. Cuma günü venüs Koç burcuna geçecek, ilişkilerimizde bireysel, özgür ve atılgan olabilir, bencil tutumlar içine girebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yapıcı, azimli, sempatik, atılgan, asabi, talihli bir insansınız. Güçlü akraba ve kardeşleriniz sayesinde istediğiniz bir çok şeye kavuşacaksınız. Sanat yönünüz fazlasıyla gelişmiş olabilir, içinde sanat olan alanlarda başarıya ulaşmanız daha kolay olacak. Bu sene, maddi konularda güzel açılımlarınız olabilir.




Koç Burcu: İş hayatınızda sizi yoran isteksizliğinizi yenmeli, sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Kendinizle olmak ve yalnız vakit geçirmek istiyorsunuz. Duygusal anlamda kendinizi birkaç gün boyunca ortaya koymakta güçlük çekebilirsiniz.




Boğa Burcu: Hızlı birkaç gün geçirebilirsiniz. Özellikle bağlı olduğunuz çevrelerden ve arkadaşlarınızdan alacağınız davetler veya organizasyonlar fazla olabilir. Yapacaklarınız konusunda isteklisiniz. Hayata keyifle bakıyorsunuz.




İkizler Burcu: Uzak çevrenizde veya seyahat ettiğiniz yerlerde hayattan alacağınız keyif ve destek, kafanızdaki planları harekete geçirebilir. Bugünlerde geleceğinize dair bir takım planlarınız varsa harekete geçebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Değişik ortamlar, farklı düşünceler sizi harekete geçirecek. Bugün çevrenizdeki insanlara karşı ilginiz yüksek olabilir. Yaşanan herşeyi pür dikkat ve konsantrasyonla gözden geçireceksiniz.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde kendinizi iyi etkiler altında hissediyorsunuz. Bu konuda alacağınız kararları iyice planlamanız ve gözden geçirmeniz yerinde olacak. Maddi konularda daha net kararlar almaya çalışın.




Başak Burcu: Kendi işlerinizin yanısıra, sevdiğiniz veya hayatınızı paylaştığınız insanın işleri ve olayları gündeminizde olabilir. Bir yandan da özel hayatınızda tembel ve romantik etkiler altında olacaksınız.




Terazi Burcu: Aşk hayatınızda oldukça romantik ve keyifli etkileşimler altında olduğunuzu bilmelisiniz ama bu birkaç gün işiniz başınızdan aşkın olabilir, İşlerinizi tamamlamadıkça rahat etmeyeceksiniz. Başkalarına yardım etmek öne çıkabilir.




Akrep Burcu: Eviniz ve ailenizle ilgili konular hayatınızın merkezinde bulunurken, bugün aşk hayatınızda romantik ve değişik bir gün geçirebilirsiniz. Eğlenceye olan düşkünlüğünüz fazla olurken, aşkta fedakarlıklarınıza dikkat edin.




Yay Burcu: Olgun ve tecrübeli bir akrabanız size hayatınızla ilgili konularda önemli tavsiyelerde bulunabilir. Ev ortamınızda misafirlere hazırlıklı olun, gün içinde evinizi güzelleştirmek için uğraşabilirsiniz ya da vaktinizi daha çok evde geçirebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizle yapacağınız organizasyonlardan ve aktivitelerden fazlasıyla keyif alabilirsiniz. İletişime dayalı işleri olanlar kolay dağılmaya yatkın olabilirler. Yakın çevrenizden güzel haberler alabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün hızlı ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeme gelebilir. Hayatı farklı açılardan algılamaya yatkın olacaksınız. İş bağlantılarınız yüzünüzü güldürecek. Maddi konularda biraz daha net olmaya çalışın.




Balık Burcu: Yaşantınızdaki değişimlerin sizi istediğiniz noktalara götürmesini istiyorsunuz ama bunun için biraz daha beklemeniz gerekecek. Hala bir takım kararsızlıklarınız olabilir, arkadaşlarınızdan duyacaklarınız sizi harekete geçirebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR