Bu Cumartesi Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Boğa burcu astrolojide boyun, boğaz, ses telleri, damak (tat alma), bademcikleri temsil eder. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek için bugünü kullanabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, iletişimci, etkileyici, farklı, çekici bir insansınız. Soğuktan etkilenen bir yapınız var. Olayların içinden çıkamadığınız zamanlarda gerilime ve sinire açık oluyorsunuz. Hukuk, sigorta, banka ve toplumsal işler tam size göre. Anlaşma yaparken çok dikkatli olmanız gerekiyor. Bu sene, seyahat ve eğitim alanlarınızda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz.




Koç Burcu: Kendi isteklerinizle, başkalarının isteklerini karşılamakta zorlanabilirsiniz. Sahip olduklarınız bugün sizin için önemli olacak. Göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi şanslı göreceksiniz.




Boğa Burcu: Gitmeniz gereken yönü tayin etmekte ve bir takım kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Duygularınızın tahlilini başka bir güne bırakın. Kendi istekleriniz ve toplumun beklentileri üzerinizde stres yaratabilir.




İkizler Burcu: Bugün önemli işlerinizi halletmek yerine var olanları temizlemek ve bitirmek daha iyi bir fikir olabilir. Dış ortamlarda daha fazla vaktinizi harcayabilirsiniz. Parasal konuları toparlamak için uygun bir gün.




Yengeç Burcu: Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz iyimserlik bugün pek çalışmayacak gibi görünüyor. Sevdiğiniz insanlardan gelecek desteğe sırtınızı dönmeyin. Sosyal çevrenizde yaşayacaklarınızı gözden geçirmek işinize yarayabilir.




Aslan Burcu: Herkesi mutlu etmeye çalışmak sizi zorlayabilir. Biraz kendi isteklerinize yoğunlaşmanız, iş alanlarınızda güven tazelemeniz önemli olacak. Değişim arzunuz bu sıralar pek yüksek. Kendinizi göstermek istiyorsunuz.




Başak Burcu: Enerjinizi sadece sağlam konulara değil zaman zaman soyut alanlara da yöneltmelisiniz. Bugün kalabalık yerler ilginizi daha çok çekebilir. Uzaktaki sevdiklerinizden haberler alabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün, güne adapte olmakta zorlanabilirsiniz çünkü fazla hareket etmektense, daha sakin bir gün geçirmek arzusunda olacaksınız. Duygularınız ve mantığınız arasında gitgellleriniz yüksek olabilir.




Akrep Burcu: Kendi koyduğunuz kurallar bazen çevrenize ve sevdiklerinize sert gelebilir. Arada sırada bu kuralların aşılması ve bırakılması iyi olabilir. İkilemlerinizi azaltmanız gerekiyor. Özel hayatınıza daha fazla özen gösterin.




Yay Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda isteksiz ve ikilemli davranışlar görülebilir. Hem işiniz olsun istiyor, oluncada başka şeylere zaman ayıramadığınızdan yakınıyorsunuz. Parasal alanda yardımlarınız olacak.




Oğlak Burcu: Para konularında bir yerlerden alacağınız varsa bugün sakin adımlar atmalısınız ve gün içinde harcamalarınızı kontrol etmelisiniz. Aşk hayatınızda sevdiğinizle ilginizi çeken eğlenceler peşinde olabilirsiniz.




Kova Burcu: Bir yandan evinizde vakit harcayacak olmanız zorlanmanıza neden olabilir. Bugün yeni gelecek işlerinize kanalize olmalısınız. Kendi istekleriniz ve ailenizin seçimlerini gözünüzde büyütmeyin.




Balık Burcu: Bugün, hareketli olmanız gereken konularda istediğiniz performansı sergileyemeyebilirsiniz. Yakın çevrenizle yapılacak planlarınızı iyi organize edin. Sosyal ortamlarınızda keyfinize diyecek olmayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR