Cumartesi sabaha karşı 03:32 de Aslan burcunda bir Parçalı Ay tutulması gerçekleşiyor. 22 Derece Aslan burcunda gerçekleşen bu tutulmada kendimizi gösterme arzumuz, ön plana geçme isteğimiz yüksek olabilir. Hayatın merkezinde olmak isteyebilir, keyifli, cesaretli adımlarla risk almaktan korkmayabiliriz. Aslan burcu liderler, üst kademeden insanlar, yönetici durumundaki insanlarla, patronlarla alakalıdır. Ayrıca yönetmenler, eğlence sektörü, sahne sanatları( tiyatro, oyuncular), reklamcılar, çocuklar ve onların eğitim konuları, eğlence mekanları, bu tutulmada önem kazanıyor. Aslan burcundaki tutulmalar, yönetici pozisyonundaki insanların yönetme becerilerinin bir anlamda sorgulandığı zamanları gösterir. Yönetme güdümüzün yüksek olacağı, risk almaya yatkın olacağımız bu tutulma zamanında yönetici ve idareci durumundaysak biraz daha dikkatli adımlar atmamız gerekebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, uyumlu, misafirperver, sanatçı ruhlu, organizasyon konularında kabiliyetli bir insansınız. Kendinizi yazarak ifade etmeye eğiliminiz var. İş hayatınızda gelgitleriniz ve karmaşalarınız olabilir. Bu sene, hayatınızda önemli duygusal değişimlere açık olun.




Koç Burcu: Ay tutulması aşk alanlarınızı tetikleyecek. Sosyal çevrenizden alacağınız güzel etkilerle hayatınıza yeni bir insan girebilir. Aşk hayatınız, çocuk oluşumları, eğlenceli konular, riskli adımlar, sanatsal faaliyetleriniz hızlanabilir.




Boğa Burcu: Bu ay tutulmasıyla birlikte ev ve aile hayatınızda önemli sonuçlara ve kararlara varabilirsiniz. İş ve kariyer alanlarınızda önemli şanslarınız devrede olurken, bu tutulma zamanı ailevi konular daha fazla vaktinizi alabilir.




İkizler Burcu: Ay tutulması iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, ulaşım, eğitim alanlarınızda beklenmedik konu ve olayları hızlandırabilir. Ayrıca yakın çevrenizde olup biten olaylar, akraba, kardeş veya komşularınızın hayatındaki duygusal değişimler bu tutulmada karşınıza gelebilir.




Yengeç Burcu: Ay tutulması maddi konularda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. Uzun zamandır uğraştığınız bir ev veya miras meselesi sonuca kavuşabilir ve elinize para geçebilir. Maddi anlamda iş hayatınızda şanslısınız.




Aslan Burcu: Ay tutulması özel hayatınızı ve kişisel alanlarınızı etkiliyor. Önemli kararlar arifesine girebilir, alacağınız kararların hayatınızı hızlı ve beklenmedik olaylarla şekillendirdiğini görebilirsiniz. Bu tutulma size ilişkilerinizde güzel bir açılım sunacak.




Başak Burcu: Ay tutulması bir olayın iç yüzünü karşınıza getirebilir. Kadersel olarak beklenmedik duygusal konu ve olaylarla uğraşabilir, sosyal çevrenizi işin içine alacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza ve ruhsal yapınıza dikkat etmeniz gerekebilir.




Terazi Burcu: Aşk hayatınızda fırsatlarınız yüksek ve şans size sosyal çevrenizden, arkadaş ortamlarınızdan gelecek. Yine arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde, sosyal çevrenizi işin içine alacak çalışmalarınızda önemli duygusal adımlar, sonuçlar karşınıza gelebilir.




Akrep Burcu: Ay Tutulması kariyerinizde önemli ve beklenmedik duygusal sonuçları karşınıza getirebilir. Bu tutulma ailevi konularda sizi olumlu etkiliyor. Kariyerinizdeki güzel bir adım veya gelişme aile hayatınızda bolluğunuzu ve bereketinizi arttırabilir.




Yay Burcu: Ay tutulması, seyahatlerinizi, dış koşullara, yabancılara bağlı işlerinizi, eğitim alanlarınızı, ticari konuları ve hukuksal meseleleri hayatınıza taşıyabilir. Bu alanlarda beklenmedik duygusal sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Parçalı Ay tutulması, ortak para hanenizde oluşuyor. Ortaklaşa parasal gelirlerinizde beklenmedik ve ani oluşumlar gündeme gelebilir. Bir borç, ödeme, gözden kaçırılmış bir evrak, sigorta, prim konusuna dikkat edin. Eşinizin hanesinde de parasal olaylar artıyor.




Kova Burcu: Ay tutulması özel hayatınızı, ikili ilişkilerinizi, ortaklaşa adımlarınızı tetikliyor. Bu alanlarda önemli kararlar alabilir, karşınıza gelecek olan olaylarla istediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Eşinizin hayatındaki gelişmeler sizi de etkileyebilir.




Balık Burcu: Ay tutulması iş, hizmet alanlarınızda hızlı ve beklenmedik gelişmeleri karşınıza getirebilir. İşinizle ilgili konularda duygusal kararlar karşınıza gelebilir. Bir sonlanma veya yeni bir haber oluşabilir. Hayat sizi manevi olarak koruyacak ve siz bunu göreceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR