Bugün gökyüzünde devreye giren merkür- Mars olumlu açısıyla fikir ve düşüncelerimiz için harekete geçmek kolay olabilir. Önemli konuşmave görüşmeler yapabilir, fikirlerimizdeki hareketliliği karşı tarafa aktarmak için büyük bir istek duyabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kibar, nazik, hassas, gizemi seven, sır saklayan, iyimser, keyifli bir insansınız. Sezgileriniz çok güçlü ve onları kullanmasını biliyorsunuz. Etrafınıza karşı rahat tavırlarınız, nazik duruşunuz çevrenizdekileri etkiliyor yalnız bazen gereksiz alınganlık ve küskünlükler yaşıyorsunuz. Bu sene, işlerinizin hızlandığını görecek, hayatınızda ilginç gelişmelere sahip olacaksınız.




Koç Burcu: Bugün sosyal alanlarınızda ve geleceğe yönelik işlerinizde fikirlerinizi etrafınızla paylaşabilir, önemli konuşmalar içine girebilirsiniz. Çevrenizle beraber yapılacak planlarınızı devreye sokmaya çalışın..




Boğa Burcu: Kariyerinizdeki fikirlerinizi konuşmak ve bu alanlarda hareketlenmek için bugün uygun olabilir. Sizin aleyhinize görünen konuların hızlı bir şekilde etkili konuşmalarla lehinize döndüğünü görebilirsiniz.




İkizler Burcu: Geleceğe yönelik planlarınızda çabuk ve istekli bir şekilde harekete geçebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve görüşmeler ardından çevrenizden ve arkadaşlarınızdan faydalanmak isteyebilir, onlardan destek alabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün iş ve kariyer hayatınızda parasal konuşma ve görüşmeleriniz hızlanıyor. Önemli konuşmalar içine girebilir, fikirlerinizin karşılığını görebilirsiniz.




Aslan Burcu: Ortaklı işlerinizde koşturmalarınız artabilir. Sosyalliğiniz ve insanlardan alacağınız destekle seyahat, eğitim, medya alanlarınızda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.




Başak Burcu: İş hayatınızdaki parasal konular için çabuk harekete geçebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve görüşmeler altında olacaksınız. Hırslı ve iş bitirici tavırlarınızla dikkatler üzerinizde.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda düşünceleriniz ve planlarınız için kolaylıkla harekete geçebilirsiniz. Hayat sizi ortaklı işlerinizde ve özel hayatınızda destekliyor. Sanatsal veya kreatif işlerinizde heyecanlı adımlar altındasınız.




Akrep Burcu: Aile hayatınızda konuşup dile getirdikleriniz konusunda harekete geçeceksiniz. Önemli işlerinizi kolaylıkla halledebilir, hızlı haberler alabilirsiniz. İşlerinizi halledip, evinizde dinlenmek daha fazla hoşunuza gidebilir.




Yay Burcu: Bugün, iletişimsel işlerinizde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Yine sanata, keyfe dayalı işlerinizde fikirlerinizi uygulayabilir, önemli konuşmalar altına girebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün maddi kazanımlarınızı aile hayatınıza aktarabilir. Bir emlak alım satım işiniz varsa kolay harekete geçerek işlerinizde istediğiniz sonuçları yaratabilirsiniz.




Kova Burcu: Medya, sosyal medya, iletişime yönelik işlerinizde güzel sonuçlar almaya yatkınsınız. Önemli konuşmalar ve görüşmeler yaşantınızda hızlanıyor. Kendinizi ön plana çıkartacaksınız.




Balık Burcu: Geri plandan yürüttüğünüz işleriniz size parasal olarak güzel sonuçlar sunabilir. Parasal olarak önemli anlaşmalar içine girebilirsiniz. Beklenmedik yerlerden güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR