Bu Cuma devreye giren Jüpiter-Uranüs karşıtlığıyla değişimlerimizi yaşayacağımız alanlarda abartılı ve çoşkulu davranışlar ortaya çıkabilir. Bir yandan fırsatlar karşımıza gelirken, çabuk tepki vermeye açık olabiliriz. Karşımıza çıkan engellere vereceğimiz tepkiler yüksek olabilir, özgürlüğümüz elimizden alınıyormuş, engelleniyormuş hissine kapılabiliriz. Gerilimlere, ilişkilerimizdeki iniş çıkışlara dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, yaratıcılığınız ve rahatlığınız en fazla sizi bu alanlarda destekliyor. Şansınızın olmadığını düşünseniz de önümüzdeki dönem bir çok fırsat sizi bekliyor olacak. Bu sene, önemli konularda hareket ederken sinirli ve ani tavırlarla hareket etmemeye özen gösterin. Gücünüzü kontrollü kullanırsanız, bir çok konuda şansı yakalayacaksınız. Fırsatlarınız yüksek.




Koç Burcu: Farklılık rüzgarları, hayatınızdaki değişimler abartılı bir çoşkuyla karşınıza gelebilir. Özel hayatınızdaki gelişmeler yapmanız gereken değişimlerde sizi kolaylıkla harekete geçirebilir. Ya da karşı tarafa kolay tepki vermeye açık olabilirsiniz.




Boğa Burcu: İş hayatınızda ve geri plandan yürüttüğünüz işlerinizde bazı gerginlikler oluşabilir. Kendi ruhunuzdaki değişimleri, özgürleşme arzunuzu iyi dengelemeli, karşınıza gelecek olayların iş hayatınızı çok fazla etkilemesine izin vermemelisiniz.




İkizler Burcu: Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamalısınız. Kendinizi iyi, şanslı ve mutlu hissetmeniz sosyal ortamlarda abartılı davranmanıza neden olabilir. Arkadaş ortamlarınızdaki hızlı gelişmeleri, değişimleri özel hayatınıza yansıtmamaya özen gösterin.




Yengeç Burcu: Bugün, iş hayatınızdaki değişimler, toplum içinde yaşanan olaylar, ailenize kolay tepki vermenizi, bazı çıkışlarınızı onlara göstermenize neden olabilir. Kendi aileniz ve eşinizin ailesi arasındaki diplomasiyi de göz ardı etmeyin.




Aslan Burcu: Özgürlüğünüze düşkün yapınızı özellikle dış ortamlarda fazlasıyla ön plana çıkartabilirsiniz. İnsanların söylediklerini yapmak sizin için kolay olmayacak. Fikirlerinizdeki iniş çıkışları kontrol etmeye çalışın.




Başak Burcu: Parasal konularda, ortaklaşa hareket etmeniz gereken alanlarınızda beklenmedik durum ve olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu biraz da abartılı tavırlarla devreye girebilir. Bu süreçte hareketlerinize dikkat etmelisiniz.




Terazi Burcu: Bugün özel hayatınızda çok çabuk tepkiler vermeye meyilli olacaksınız. Üzerinizdeki şans rüzgarı, ilişkilerinizdeki sıkıntılara veya karşınıza gelecek olaylarda kolay tepki vermenizi kolaylaştırabilir.




Akrep Burcu: Bugün iş hayatınızda veya sağlığınızla ilgili konularda beklenmedik durum ve koşullara, değişimlere kolay tepki verebilirsiniz. Hiçbirşeyden korkunuz olmayabilir, bana birşey olmaz tavrıyla hayata meydan okumamaya dikkat edin.

Yay Burcu: Sosyal çevrenizdeki insanlarla özel hayatınız arasında gitgelleriniz yüksek olacak. Sosyal çevre oluşumlarınız, fırsatlarınız sevdiğiniz insanla takışmanıza ve özgürlüğünüzün kısıtlandığı hissiyatına neden olabilir.




Oğlak Burcu: Kariyer ve iş hayatınızdaki fırsatlar aile yaşantınızda abartılı davranışlara sebep olabilir. Ya da aile yaşantınızdaki sorunlar ve karşılaşacağınız olaylara tepkiniz yüksek olabilir. Eşinizin ve kendi ailenizin arasındaki dengeyi sağlayın.




Kova Burcu: Fikirlerinizde, düşüncelerinizde çok çabuk tepki vermeye açıksınız. Kendinizi geliştireceğiniz alanlarda daha ileri gitmek isterken, yakın çevrenizdeki olaylar buna izin vermeyebilir. İşler hızlanıyor, sakin kalın.




Balık Burcu: İş hayatınıza daha fazla odaklanabilirsiniz. Maddi konularda abartılı davranışlardan uzak durun. Ani şanslar ve gelişmeler altında olabilirsiniz. Duygusal çıkışlarınız, ortak parasal konularda yüksek olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR