Bu yıl 04 mart- 03 Nisan arasında Koç burcunda gerileyecek olan Venüs, acele ve sadece kendimizi düşünerek verdiğimiz ilişki, aşk ve maddi kararları bize sorgulatabilir. Yöneticisi Terazi’nin karşıt burcu Koç burcunda zararda olacağı için acele ve sabırsız tutumlar, anlayışsızlıklar, ilişkiler üzerinde liderlik yapma gibi arzularımıza sahip çıkmalı, maddi konularda kolayca risk almaktan uzak durmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sakin ve barışcıl, cömert, açık fikirli bir insansınız. Açık fikirli kafanız ve insancıl prensipleriniz herkesin gönlünü kazanmanıza neden olacak. Sosyal çevrenizden iş hayatınızda her zaman destek ve yardım göreceksiniz. Bu sene, maddi konulara ve ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.




Koç Burcu: Venüs gerilerken, eski duygusal olaylarını hayatınıza taşıyabilir. Sevginizi ortaya koymakta zorlanırken anlayışı elden bırakmayın. Fiziksel sağlığınıza dikkat edin. Kendinizle olan bağlantılarınız zayıflayabilir, görüntünüzde değişiklik, estetik uygulamalarından uzak durun.




Boğa Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda sıkıntı ve sorunlar, ilişki problemleri karşınıza gelebilir. Daha önceden ertelediğiniz, çözmediğiniz konularla ay sonuna kadar yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinizle olan bağlantınız, sağlığınız, güzelliğiniz bu dönemde zayıflayabilir.




İkizler Burcu: Geçmiş dönem, yarım kalmış tamamlanmamış aşklar gündeminize yerleşebilir. Böyle bir durumda eski sıkıntılarınızı ve sorunlarınızı çözüme ulaştırabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye başlamamalı, eski aşklarınıza dair önemli kararlar almamalısınız.




Yengeç Burcu: Bu dönem üstleriniz veya patronlarınızla olan ilişkilerinizde sıkıntılar baş gösterebilir. Kadınlarla anlaşmak kolay olmayacak. Kadın patronlarınızın hayatında da sıkıntılar baş gösterebilir. İşlerinizde engeller oluşursa bu süreci yapılandırma dönemi olarak görün.




Aslan Burcu: Seyahatleriniz ve iş hayatınızdaki gelişmelerde bazı geriye çekilmeler, aksilik ve sıkıntılar oluşabilir. 03 nisan a kadar yabancılarla yapılacak işlerinizde, girişimlerinizde, parasal konularda sıkıntılara açıksınız. Eğitiminizde bazı sorunlar karşınıza gelebilir.




Başak Burcu: Ortak parasal alanınızda Venüs’ün gerilemesi normal seyir halinde olan para girdi çıktılarınızı etkileyebilir. Hizmetlerinizin parasal karşılığını alamayabilirsiniz. Size söz verilen bütçelerde sıkıntılar oluşabilir. 03 Nisan’a kadar çok önemli bir borç altına girmeyin.




Terazi Burcu: Venüs ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda gerileyecek. 03 Nisan a kadar sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak. Sevginizi birbirinize aktarmakta zorlanacağınız gibi eski ilişki sorunlarınız da karşınıza gelebilir. Önemli ilişki başlangıçlarından uzak durun.




Akrep Burcu: Venüs iş ve hizmet alanlarınızda gerilemeye başlıyor. 03 Nisan’a kadar beraber çalıştığınız insanlarla ilişkilerinizde sıkıntılı bir süreç başlıyor. İşinizi gerektiği kadar önemsemeyebilir, çalışma hayatınızı sekteye uğratabilirsiniz. Yeni bir iş ilişkisi kurmayın.




Yay Burcu: Venüs aşk alanınızda gerilemeye başlıyor. Aşk hayatınızda 03 Nisan’a kadar bazı sıkıntılara ve ilişki sorunlarına açıksınız. Eski problemler su üstüne çıkabilir veya eski aşklar yeniden karşınıza gelebilir. Bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamamaya çalışın.




Oğlak Burcu: Venüs ev, aile yuva alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Kalkıştığınız işlerde bazı sıkıntı ve sorunlara açıksınız. Daha önceden sıkıntı yaşadığınız bir kadınla karşı karşıya gelebilirsiniz, ya da ailenizdeki kadınlarla aranızda anlaşmazlıklar oluşabilir.




Kova Burcu: Gerileyen venüs, satış, reklam, pazarlama, iletişime dayalı her tür işinizde aksilik ve sıkıntıları karşınıza getirebilir. Yine akraba, kardeşler ve yakın çevrenizde de zorlanmalar oluşabilir. Yakın çevrenizdeki kadınlarla olan ilişkilerinizde bazı sıkıntılara açıksınız.




Balık Burcu: Venüs para alanlarınızda gerilemeye başlıyor. 03 Nisan a kadar maddi konularda zorlanabilirsiniz. Elinize geçen paranızda bazı sıkışmalar oluşabilir. Bir kadınla iş yapıyorsanız yine çok dikkatli olun. Büyük bir borcun veya kredinin altına girmeyin.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR