Bugün enerji alanımız değişiyor. Mars boğa burcuna geçecek. Enerjimizi daha temkinli ve dikkatli kullanmaya başlıyoruz. Mars boğa burcunda rahat bir pozisyonda olmadığından, harekete geçmekte, yaşam enerjimizi tam anlamıyla ortaya koymakta zorlanabiliriz. İnatçılıktan, fikri sabitlikten ve ısrarcılıktan uzak durmaya özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güçlü, hevesli, derin, yapıcı, gizemli bir insan olmanıza karşın içinizden yükselen duygularla hareket etmeyi ve o duygulara kapılmayı çok seviyorsunuz. Girişimlerinizin karşılığını almak için daha fazla sosyal olmaya çalışın. Bu sene, sosyalliğiniz yüksek, yakın çevrenizden fayda sağlayabilirsiniz.




Koç Burcu: Paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak. Enerjinizi parasal işlerde ortaya koyacaksınız. Yalnız parayla ilgili mücadeleleriniz artsa bile, özel hayatınıza dayalı harcamalarınızda aynı orantıda artabilir.




Boğa Burcu: İşlerinizde, mücadeleleriniz artacak. Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakacak. Bazı zorlanmalarınız kaçınılmaz olabilir.




İkizler Burcu: Kişisel alanlarınızda mücadelelerinizde zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönem vitaminlerinizi ihmal etmeyin. İnatçılıktan uzak durun.




Yengeç Burcu: Sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde çevrenizin istekleri için koşturabilirsiniz. Kavgadan ve tartışmalardan hoşlanmayacaksınız ama inatçı ve temkinli koşulları tercih edebilirsiniz. Geleceğinize yönelik adımlarınız hızlanabilir.




Aslan Burcu: Kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Patronlarınızla olan iletişiminize özen gösterin. Sinirli tavırlardan, inatçılıktan, uzak durun.




Başak Burcu: Mars sizin yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat, medya alanlarınızda hareket edecek. Bu dönem uzak yolculuk ve seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Tanımadığınız veya az tanıdığınız insanlarla mücadeleleriniz olabilir.




Terazi Burcu: Banka, ödeme, kredi, faiz, nafaka, prim, miras ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Her tür tehlikeli yer ve aktivitelerden uzak durmalısınız.Bilinmeyen ruhani konular bu dönem daha fazla dikkatinizi çekecek.




Akrep Burcu: Karşı cinsi çekici bulacağınız bu dönem, ilişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Yalnız sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir. Kendi hayatınızı ilgilendirecek meseleler biraz geri planda kalacak.




Yay Burcu: Çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız.Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı, egzersizleri, enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir.




Oğlak Burcu: Aşk hayatınız, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Sanatsal faaliyetler, hobiler alanında yaratıcılık yönünüzü ortaya koyabilirsiniz.




Kova Burcu: Aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya aile bireyleriyle bir takım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir, yine bu dönem içerisinde evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.




Balık Burcu: İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Araba kullanırken veya yolculuk yaparken dikkatli olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle ve yakın çevrenize karşı inatçı tavırlardan kaçının.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR